Homepagina » Het Complot » Je mag van de media geen complottheorieën over de novitsjok-vergiftiging lezen. Zie hier waarom
Je mag van de media geen complottheorieën over de novitsjok-vergiftiging lezen. Lees hier waarom

Je mag van de media geen complottheorieën over de novitsjok-vergiftiging lezen. Zie hier waarom

In het Britse Amesbury is een stel vergiftigd met een zenuwgas. Het lijkt te gaan om novitsjok. Volgens de autoriteiten kwamen de slachtoffers in aanraking met een ‘besmet voorwerp’.

Amesbury ligt in de buurt van Salisbury, waar de Skripals zouden zijn vergiftigd. De man en vrouw liggen nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De media mogen vanaf dag één ongestraft met de beschuldigende vinger naar Rusland wijzen, maar willen niet dat je complottheorieën leest over de vergiftiging. Zelf kritisch nadenken mag immers niet, dat doen de autoriteiten voor ons.

Alarmbellen

Er zijn genoeg mensen die niet geloven dat Rusland betrokken was bij de vergiftiging van Sergej en Joelia Skripal. Ook dit keer gaan er alarmbellen af.

Sommige experts zeggen dat de gemelde symptomen niet overeenkomen met vergiftiging met novitsjok en dat het aannemelijker is dat de slachtoffers zijn blootgesteld aan BZ, dat onder andere in Groot-Brittannië wordt gemaakt.

Er zijn ook veel mensen die geloven dat de Britse overheid de Skripals heeft vergiftigd en ook achter dit nieuwe incident zit.

Het motief zou zijn om opnieuw de aandacht te vestigen op de vermeende betrokkenheid van Rusland.

Propagandacampagne

Deze mensen beschuldigen de Britse overheid ervan doelbewust Britse burgers te vergiftigen om een propagandacampagne tegen het Kremlin te kunnen blijven voeren.

Allemaal absurd en gevaarlijk en je mag niets lezen over dit soort complottheorieën, schrijft Will Gore voor The Independent.

En hier komt het argument: je mag de Britse overheid hier volgens Gore niet van beschuldigen omdat corruptie binnen officiële agentschappen in Groot-Brittannië niet endemisch zou zijn en omdat de democratie effectief zou functioneren.

Westen

Geen wonder dat het vertrouwen in de mainstream media blijft kelderen. Mensen zullen zich vast afvragen onder welke steen Gore de afgelopen jaren heeft geleefd.

Een Zwitsers laboratorium heeft inmiddels vastgesteld dat het zenuwgas waarmee de Skripals werden vergiftigd, waarschijnlijk in het Westen is gemaakt, zo meldde persbureau AP.

De monsters bleken sporen van BZ te bevatten, een militair gas dat deel uitmaakt van het chemische arsenaal van de VS, Groot-Brittannië en andere NAVO-landen.

[Independent]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Is het stel misschien ook verantwoordelijk voor het vergiftigen van de Skripals? Om maar wat te noemen en was er überhaupt iets van gif, want een dergelijk onvoorstelbaar sterk en gevaarlijk gif zou in praktijk veel meer mensen moeten hebben vergiftigen.

Je kunt van alle kanten speculeren en is het vooral verdacht te noemen dat Engeland onmiddellijk weet om welk gif het gaat en weten de Engelse nazi puppets tegelijkertijd de Russen ter verantwoording te roepen en te beschuldigen. En dat alles op een nogal zeer lachwekkende en amateuristische wijze, alsof ze kleuters terecht wijzen.

De Russen zullen van het wijzen met de vinger op het voorhoofd ondertussen wel een deuk daar hebben zitten.

De Engelsen, met hun zio toneelspel, worden die werkelijk nog serieus genomen?

Schaap
Schaap
2 jaren geleden

Er was hier uit het Leids museum toch ook een giftige stof gestolen ? En gaat Rusland daar dan weer de schuld van krijgen ? Of wordt het museum aangeklaagd wegens gebrekkige beveiliging ?

Ik weet het al. Putin krijgt de schuld. Dat is namelijk veel makkelijker dan je eigen fouten toe geven.

deze
deze
Reactie op  Schaap
2 jaren geleden

pijl en boog gif ja.. haha.. wat een lachertje
allemaal een grote pot nat dat gif gedoe, zelfs in goede tijden en kuttijden is het gif aan de orde van de dag,tot op de dag van de cliff hangerrrrrrrrrrrrrrrrrrr… bah.. wat een miezerabele mensheid die dit verzint

het zal en moet ze lukken om rusland te schofferen, maar 1 ding vergeten ze dan, en dat is dat er een leider is die zich door niets en niemand gek laat maken of laat omkopen.. kan je hier niet zeggen met de altijd goedlachse clown die even dacht trump te kunnen imponeren, wat een klucht
ppff.. ben benieuwd wat er na de zomer reces uit de haagse ballenbak komt rollen..

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Laatste bericht vanuit de mainstream liegcircus:

…..’Bij de vergeldingsaanvallen door de VS, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk werden een wetenschappelijk onderzoekscentrum en wapenopslagcentra bestookt in Damascus en Homs”….

Als je dit leest dan is het toch tenenkrommend te weten dat deze drie landen de grootste aanvoerders waren in Irak en Libië, waar ze onvoorstelbare moordpartijen hebben uitgevoerd en in Syrië verder moorden onder valse voorwendselen. Erg jammer dat ze daar niet door de Russen uit de lucht zijn geknald, heel jammer…. En BV Nederland mag af en toe met de F16 nog wat overgebleven onschuldige burgers opruimen onder het mom van IS uitschakelen?

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Het is natuurlijk geen toeval dat dit net twee weken voor de diplomatieke topontmoeting van Trump en Poetin in Helsinki is gebeurd. Wat is er toch met Engeland gebeurd dat ze zo zijn afgegleden en grossieren in valse vlaggen en in smaad/lastercampagnes. Alleen al de hele Skripal zaak was niks meer dan een doortrapte smerige propagandashow van het westen versus Rusland.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Zowel Boris Johnson als Theresa May zijn beide deep state puppets. Al hun leugens destijds met de Skripal zaak en ook Theresa May die de Brexit eindeloos aan het frustreren is en Brussel op alle fronten tegemoet komt. Laat staan de schandalige behandeling van Tommy Robinson die het durfde om verslag te doen van die verkrachtingsbendes die Engeland al meer dan een decennia teisteren. Hij wordt gewoon voor een jaar opgesloten en is met opzet verplaatst naar een andere gevangenis met ene hoge moslimpopulatie waar Tommy elke dag moet vrezen voor zijn leven. Soms wordt je moedeloos van het intense kwaad dat schuimt bij de corrupte top en al lange tijd zit verkankert in veel overheidsorganen.Voor deze machtsgeile zelfverrijkende psychopaten bestaan er geen wetten – die zijn immers bedoeld voor kleine mensen.

deze
deze
2 jaren geleden

zou mij niets verbazen als het gif uit nederland komt, hier wordt immers kei en keihard gewerkt aan de economie die zo goed floreert als je de firma den haag b.v. moet geloven.. me neus!
er ging toen ook al een praatje rond tijdens de raket die de mh17 had neergehaald, de explosieve deeltjes zouden gemaakt zijn aan d ezuidas bij de firma rostec.. think twice..
we worden gewoon belazerd, er is geen besmet voorwerp, er is geen stel, er was geen spion, er was alleen de LEUGEN.
Alles doen ze er aan om ons gek en bang te maken/krijgen met de leugens die ze zelf verzinnen.. 1 ding is echter waar : geef de mens brood en spelen..

fijn weeknd allen hier op deze prachtige site, al jaren !

Kees
Kees
2 jaren geleden

Ik zei tegen mijn vrouw voor het WK begon, dat Engeland iets ergs in de media zou verzinnen zodra het WK teveel positieve aandacht krijgt. Het WK wordt steeds beter bekeken en er is in Rusland geen wanklank te horen van supporters. Hoewel wij geen beelden mogen zien van vrolijk feestende supporters, ontstond de afgelopen weken langzaam een positief gevoel.
En jawel, zoals verwacht een poging van Engeland om de aandacht af te leiden. Niet belangrijk of men het verhaal geloofd, het gaat om aandacht afleiden en de publieke opinie veranderen.
Ik moet wel toegeven dat ik iets originelers had verwacht dan dit……..hiermee tastt Engeland hun eigen geloofwaardigheid nog verder aan.

x

Check Also

soros

Zeldzame verklaring: Soros ontkent betogers te betalen om te plunderen. ‘Complottheorie’

De Open Society Foundations (OSF) van George ...

baudet

Baudet-bashing begint groteske vormen aan te nemen. Dit zie je niet op tv

Een rechtse partij die hoge ogen gooit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x