Bewustzijn

Deze fenomenale techniek geeft antwoord op al je (levens)vragen

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wist je dat alles wat je ooit in je leven meegemaakt hebt opgeslagen werd en wordt in het menselijk onderbewustzijn? Het menselijk geheugen schijnt perfect te zijn, al lijkt het vaak niet zo. In het dagelijks leven wordt de informatie die we op dat moment opslaan al kort hierna niet meer toegankelijk voor het bewustzijn. En dat betekent dat we het ‘vergeten’ zijn. Althans dat denken we.

Onderzoek heeft echter aangetoond dat wij mensen nooit iets echt vergeten. We kunnen hoogstens niet meer bij de opgeslagen informatie komen. Althans niet zonder extra hulp.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Automatisch schrift
Automatisch schrift (Pexels)

Eén van de hulpmethoden om tóch toegang te krijgen tot deze diep verborgen, schijnbaar onbereikbare informatie, is gebruikmaken van een techniek die automatisch schrift heet.

Met deze techniek geef je je onderbewustzijn de opdracht de controle te nemen over de hand waarmee je schrijft. Daarna zal je hand beginnen met schrijven, zonder dat je dat bewust doet.

In het begin lijkt het erop alsof iets of iemand anders de controle heeft over je hand, omdat je zelf niets doet. Het is echter je eigen onderbewustzijn dat dit doet. Het is ook dit onderbewustzijn dat toegang heeft tot de meest diep verstopte informatie en de informatie op deze manier voor jou op papier kan zetten.

Wanneer mensen met levensvragen zitten, of als er bepaalde situaties zijn die vragen oproepen die je niet beantwoord krijgt, dan is deze techniek bij uitstek geschikt om antwoorden te geven. Je onderbewustzijn weet immers immens veel meer dan je bewustzijn.

Zo kan zelfs opgeslagen informatie van gebeurtenissen vóór je geboortedatum omhoog gehaald worden met deze techniek.

Michel Lejeune, oprichter van Trancewerk, inmiddels het grootste hypnosebedrijf van Europa, is expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Hij heeft een uitzonderlijke hypnosesessie ontwikkeld, waarmee iedereen snel en veilig automatisch schrift kan leren.

“Deze techniek geeft een extra dimensie aan het leven, doordat je antwoorden kunt krijgen die je op geen enkele andere manier kunt krijgen”, aldus Lejeune.

Ook zegt hij: “Of vorige levens bestaan weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat iedereen informatie in zijn of haar onderbewustzijn heeft, van gebeurtenissen vóór je geboortedatum en dat deze gebeurtenissen impact kunnen hebben op het hier en nu. En met deze techniek kun je inzicht krijgen, waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Waarom je bijvoorbeeld ziek bent en veel meer. Met deze informatie kun je echt iets.”

Lejeune schreef er een interessante blog over. Klik op de link hieronder om zijn blog te lezen:

https://www.trancewerk.nl/blog/automatisch-schrift-leren-om-je-moeilijkste-vragen-beantwoord-te-krijgen

 

 

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button