Homepagina » Bewustzijn » Deze fenomenale techniek geeft antwoord op al je (levens)vragen
Leer automatisch schrift

Deze fenomenale techniek geeft antwoord op al je (levens)vragen

Wist je dat alles wat je ooit in je leven meegemaakt hebt opgeslagen werd en wordt in het menselijk onderbewustzijn? Het menselijk geheugen schijnt perfect te zijn, al lijkt het vaak niet zo. In het dagelijks leven wordt de informatie die we op dat moment opslaan al kort hierna niet meer toegankelijk voor het bewustzijn. En dat betekent dat we het ‘vergeten’ zijn. Althans dat denken we.

Onderzoek heeft echter aangetoond dat wij mensen nooit iets echt vergeten. We kunnen hoogstens niet meer bij de opgeslagen informatie komen. Althans niet zonder extra hulp.

Automatisch schrift

Automatisch schrift (Pexels)

Eén van de hulpmethoden om tóch toegang te krijgen tot deze diep verborgen, schijnbaar onbereikbare informatie, is gebruikmaken van een techniek die automatisch schrift heet.

Met deze techniek geef je je onderbewustzijn de opdracht de controle te nemen over de hand waarmee je schrijft. Daarna zal je hand beginnen met schrijven, zonder dat je dat bewust doet.

In het begin lijkt het erop alsof iets of iemand anders de controle heeft over je hand, omdat je zelf niets doet. Het is echter je eigen onderbewustzijn dat dit doet. Het is ook dit onderbewustzijn dat toegang heeft tot de meest diep verstopte informatie en de informatie op deze manier voor jou op papier kan zetten.

Wanneer mensen met levensvragen zitten, of als er bepaalde situaties zijn die vragen oproepen die je niet beantwoord krijgt, dan is deze techniek bij uitstek geschikt om antwoorden te geven. Je onderbewustzijn weet immers immens veel meer dan je bewustzijn.

Zo kan zelfs opgeslagen informatie van gebeurtenissen vóór je geboortedatum omhoog gehaald worden met deze techniek.

Michel Lejeune, oprichter van Trancewerk, inmiddels het grootste hypnosebedrijf van Europa, is expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Hij heeft een uitzonderlijke hypnosesessie ontwikkeld, waarmee iedereen snel en veilig automatisch schrift kan leren.

“Deze techniek geeft een extra dimensie aan het leven, doordat je antwoorden kunt krijgen die je op geen enkele andere manier kunt krijgen”, aldus Lejeune.

Ook zegt hij: “Of vorige levens bestaan weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat iedereen informatie in zijn of haar onderbewustzijn heeft, van gebeurtenissen vóór je geboortedatum en dat deze gebeurtenissen impact kunnen hebben op het hier en nu. En met deze techniek kun je inzicht krijgen, waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Waarom je bijvoorbeeld ziek bent en veel meer. Met deze informatie kun je echt iets.”

Lejeune schreef er een interessante blog over. Klik op de link hieronder om zijn blog te lezen:

https://www.trancewerk.nl/blog/automatisch-schrift-leren-om-je-moeilijkste-vragen-beantwoord-te-krijgen

 

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

nfn ua klok terugdraaien

Bizar effectieve methode om veroudering om te keren

Veroudering hoort bij het leven. Bij de ...

automatisch schrift

Snel en in 1 keer je moeilijkste vragen beantwoord krijgen? Ontdek automatisch schrift!

Ken je het fenomeen automatisch schrift? Wel… ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!