Gezondheid

Hoe Big Pharma kankeronderzoek vertraagt

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste nieuwe middelen tegen kanker bestaan uit combinatietherapieën. Het blijkt dat farmaceutische bedrijven minder geïnteresseerd zijn in deze therapieën omdat ze relatief weinig geld opleveren. Het combineren van bestaande medicijnen heeft echter vaak verrassende resultaten.

Farmaceuten willen meestal niet meewerken aan combinatietherapieën omdat ze meer kunnen verdienen aan afzonderlijke geneesmiddelen. Voor onderzoek zijn wetenschappers afhankelijk van toestemming van medicijnmakers omdat op veel geneesmiddelen een octrooi berust. Farmaceuten weigeren soms die toestemming te verlenen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Naast octrooien op medicijnen is er nog een ander probleem: geld. Het testen van medicijnen op patiënten wordt meestal gefinancierd door de farmaceutische industrie. Aan medicijnen waarvan het patent verlopen is, verdienen de farmaceuten bovendien niets meer. Daarom is het voor Big Pharma niet interessant als zulke medicijnen worden gebruikt voor een combinatietherapie, meldt Reuters.

Als wetenschappers twee medicijnen van verschillende bedrijven hebben gevonden die samen een krachtig middel vormen tegen kanker, hebben ze een nog groter probleem. Farmaceuten willen namelijk meestal niet met elkaar samenwerken.

[360 Magazine]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
9 jaren geleden

Al het ‘gestuurde’ en verzonnen nieuws wat van Reuters komt is met argusogen te betrachten, dus waarom ze dan, steeds vaker, openheid van zaken geven is mij een raadsel.

Zijn ze bang geworden voor ‘de grote afrekening’ en de grote gelijkmaker na jaren van leugens, list en bedrog? Staan de Russen eerdaags op de stoep? Is er één of andere wederkeer van de hogere macht te verwachten? Dreigt er een atoomoorlog? Is de val van de elite nabij?…Of is het gewoon -weer- een ‘geldding’?

kengai
kengai
9 jaren geleden

Big Pharma wil ook niets te maken hebben met gezonde mensen en ziektes voorkomen of oplossen, daar hebben ze niets aan.
Deze criminele bedrijven leven van zieke mensen en dus zullen ze nooit toestaan dat de mens gezond word en daar hebben ze de macht voor, want de meeste mensen blijven heilig geloven in de reguliere geneeskunde, die weer volledig geregeerd worden door Big Pharma.

John
John
9 jaren geleden

Een patient genezen naar behoren is een klant verloren.

atomnics
atomnics
9 jaren geleden

geld moet weg beste wezens, realiseer dat het een illusie is! geld was goed voor ons om te leren wat goed en slecht is op 3D/4D niveau waar vele door geld zich laat leiden. nu echter zijn er al vele mensen die dat achter zich hebben gelaten voor wat het is en zijn verder gegaan op eigen kracht! 5D en hebben geen geld nodig om met elkaar te samenwerken zoiets noemen wij gewoon communiceren met elkaar en keuzes maken voor jezelf waar je voor staat, leeft. we zijn namelijk 1. no hard feelings stel we zijn er niet mee eens zijn. er is niks mis mee om een meningsverschil te hebben dat is juist het potentieel ervan. dit is wat we nodig hebben, simpel gewoon wij wezens (multidimensionaal) daar hebben wij altijd onbewust/bewust altijd al voor geleefd ja wij met zn allen, ik en jij voor ons allen. zo beste mensen laat geld dan ook niet meer boven ons mensenlevens staan kijk en kies in je eigen hart wat jij het beste vindt voor jezelf en leef daarna!
in plaats van dat je geld laat spreken voor je. love you all!

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x