Bewustzijn

Het nieuwe, gouden wortelras van de toekomst

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is goed om te beseffen dat we in ongekende tijden leven waarin vele speciale dispensaties of vrijstellingen worden verleend.

Gedurende de overgangsperiode van het ene tijdperk naar het andere staan de kosmische wetten toe dat hoog ontwikkelde wezens door de sluier komen om contact te maken met de ontwaakte leden van het menselijk ras.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Om contact te maken met deze wonderlijke vergevorderde wezens moet er een bereidheid en verlangen zijn om te communiceren omdat ze geen inbreuk zullen maken op je vrije wil. Je beschermengelen, spirituele gidsen en leraren helpen je de hogere frequenties te ontvangen die van essentieel belang zijn in deze chaotische tijden van transformatie.

Zesde zintuig

Deze goedaardige wezens proberen je aandacht te krijgen door het licht in je zonnevlecht te versterken en uiteindelijk ook in je hogere hart. Je hebt eeuwenlang gewacht op een uitnodiging om bewust te communiceren met de hogere wezens. Communiceren met lichtwezens is een enorme evolutionaire stap voor jou als mens omdat het je toegang geeft tot een nieuwe vorm van bewustzijn en een krachtige innerlijke transformatie bewerkstelligt. Veel mensen ontwikkelen hun zesde zintuig of intuïtie, waarbij je in feite communiceert met facetten van je hogere zelf.

Lang geleden, ver voordat je mensen de weg zou wijzen voor de Ascentie van de mensheid en de Aarde, stemde je ermee in om in de verre toekomst een speciale rol op de planeet Aarde te vertolken. Deze groep dappere zielen incarneerde in werkelijk ieder ras, elke cultuur, elk geloof en verspreidden zich over de hele planeet ter voorbereiding op een voorbestemd kosmisch drama: de massale Ascentie van de mensheid en de Aarde tezamen met alle materiële manifestaties binnen dit subuniversum.

Dispensatie

Aan zij die naar voren traden werd een speciale dispensatie verleend waarbij het meeste van de onbalans opgeschoond zou worden zodat de aardse last niet te overweldigend zou zijn. Alles wat nog resteerde waren de belangrijke lessen die je zelf moest leren zodat je kon terugkeren naar een uitgebalanceerd en harmonieus niveau van vibratie.

Veel van deze mensen beginnen dit steeds meer onder de knie te krijgen, maar te veel leden van deze groep slapen nog of zitten in de ontkenningsfase. Iedereen speelt een bepaalde rol in het versnelde evolutionaire proces dat nu plaatsvindt. De genetische codes van deze groep bevatten de beste kwaliteiten van alle voormalige wortelrassen alsmede specifieke herinneringen voor het nieuwe, gouden wortelras van de toekomst.

Het is waar dat er in het verleden veel onbalans heerste binnen deze groep en dat velen niet hebben geluisterd naar hun ziel waardoor ze hun aardse missie vergaten. Diep in de kern van je hogere hart werd een cel geplaatst die je, wanneer geactiveerd, zou helpen je belofte aan je aardse afgezanten te herinneren om te streven naar het scheppen van een realiteit vol schoonheid, vrede, harmonie en overvloed op Aarde.

Het is belangrijk de mensheid niet te zien als één lijn omdat je verschillende levens hebt gehad in alle belangrijke rassen. Plaats jezelf niet boven mensen die achterblijven op het pad omdat ook jij in vele levens bent achtergebleven. Je hebt alle mogelijke huidskleuren gehad en in je DNA draag je kenmerken mee van alle bijbehorende rassen. In dit leven koos je met een expliciete reden om geboren te worden in een bepaalde familie of om te leven in een specifiek land.

Oude zielen

De zogenoemde oude zielen leven verspreid over de hele wereld. Op sommige plaatsen en in sommige culturen bevinden zich grotere aantallen van deze oude zielen dan op andere plaatsen. Ze leven in de meest primitieve rurale gebieden maar ook in de rijkste steden. Deze dappere zielen zijn niet de mensen die in de regering zitten of op de voorpagina van de kranten staan.

Ze leven op boerderijen omdat ze van de natuur houden en van de dieren die ze verzorgen. Ze hebben doodgewone banen. Het zijn leden van georganiseerde religieuze groepen. Ze bevinden zich in alle mogelijke lagen van de samenleving. Ze luisteren naar hun hogere zelf zoals vele anderen op hun pad zijn naar spirituele groei. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid en dienen hun land en haar inwoners op verschillende manieren. Helaas zijn veel van deze zielen zich niet bewust van de belofte die ze lange tijd geleden hebben gedaan.

Atlantische ras

De mensen in deze groep hebben codes in hun DNA van het Atlantische ras; het zijn leiders, pioniers, strijders. Je hebt een diep verlangen je mentale krachten en je wilskracht te gebruiken om de fysieke realiteit te scheppen. De zielen die tijdens het gouden tijdperk van Lemurië naar Aarde kwamen hebben de meer zachtaardige, verzorgende, intuïtieve, naar binnen gerichte eigenschappen en verlangen naar vrede, rust en bezinning.

Het is tijd om de toekomst te vermengen met het verleden. De mensheid ervaart een diepgeworteld verlangen naar sturing, inspiratie en steun bij elkaar. Laat gevoelens van schuld, schaamte en onwaardigheid los en respecteer jezelf.

We slaan de handen ineen met de machtige Elohim, de bouwers van vorm, ter voorbereiding op het glorieuze nieuwe tijdperk.

Bron: Ronnastar.com

Gerelateerd: Een overzicht van de verschillende dimensies

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x