Homepagina » Buitenland » Assad: “Overwinning Aleppo enorme stap richting einde oorlog”
Assad: "Overwinning Aleppo enorme stap richting einde oorlog"

Assad: “Overwinning Aleppo enorme stap richting einde oorlog”

Een overwinning van de Syrische regeringstroepen in Aleppo zou een ‘enorme stap’ in de richting van het einde van de oorlog zijn, zo verklaarde president Bashar al-Assad aan een Syrische krant.

In een interview dat donderdag door al-Watan werd gepubliceerd, zei de Syrische president dat een nederlaag van de rebellen in Aleppo een keerpunt in de oorlog zal betekenen.

“Het klopt dat Aleppo een overwinning voor ons zal zijn, maar laten we realistisch zijn, het zou nog niet het einde van de oorlog in Syrië betekenen,” aldus Assad.

Enorme stap

“Het zou wel een enorme stap in de richting van het einde zijn,” voegde hij toe.

De troepen van Assad hebben op dit moment meer dan 80 procent van het oostelijke gedeelte van Aleppo, de tweede stad van Syrië, in handen.

Rusland en de Verenigde Staten onderhandelen intussen over een wapenstilstand voor Aleppo, en over een evacuatie van rebellen en burgers.

Terroristische handlangers

President Assad zei tijdens het interview tegen een wapenstilstand voor Aleppo te zijn.

“Vooral de Amerikanen willen een wapenstilstand omdat hun terroristische handlangers momenteel in een moeilijke situatie zitten,” zei hij.

Geen troeven meer

Het Syrische regime beschouwt alle rebellengroepen als terroristische groeperingen.

De Syrische president voegde toe dat Washington geen troeven meer achter de hand heeft als Aleppo is bevrijd.

Assad zei ook dat Turkije haar best heeft gedaan om het bolwerk van militanten in Aleppo te beschermen, maar heeft gefaald.


[HLN]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
4 jaren geleden

Tja er zal eerst een Rothschild bank moeten komen. Vandaar de aanhoudende oorlog in Iran. Om geen enkele andere reden.

De enige landen waar momenteel nog geen Rothschild bank staat is in: Iran, Cuba en Noord Korea.

Niet voor niets staat er nu een Rothschild bank in Libie en Ghadaffi is dood!

Stop svp deze zieke eliteclub en zeg NEE! Kies voor vrede en zend dit uit naar het universum. Wij zijn creators en kunnen manifesteren!

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Mooi, hoop dat de russen en syriërs daarna doorstoten naar istanbul, riyad en tel-aviv.

pat
pat
4 jaren geleden

Amerikanen zijn oorlog criminele ze hebben daar niks te zoeken.

Wim
Wim
4 jaren geleden

De rebellen moeten gewoon de wapens neerleggen, het kost het leven van onschuldige burgers. Ze kunnen toch niet winnen.

rob
rob
4 jaren geleden

De overwinning is nabij? Welke? er is geen overwinning er zijn alleen maar verliezers ,.wanneer kan je van een overwinning spreken, als alles in puin ligt ,vele doden te betreuren zijn, daar zitten leiders niet zo mee als ze maar van overwinning kunnen spreken en kunnen lachen ondanks de vele slachtoffers is het betreuren in hun hooft niet aanwezig , wat hebben ze eigenlijk gewonnen ? het zijn zieken mensen die met wapens zijn medemens afslacht gewoonweg krankzinnig. een gezond denkend mens weet dat het niet zo hoort te zijn .bekrompen geesten zijn het met ziekelijke tot macht wellustelingen…de overwinning is nabij..in een oorlog bestaat geen overwinnaar er zijn alleen maar verliezers en wel aan beide kanten ,waarom ze hebben zich in gelaten met macht om te heersers, alle heersers hebben nu eenmaal een krankzinnige honger naar macht… om het gelijk te behalen moet het geweld gebruiken ten kosten van alles wat maar in hun macht ligt..

Faith
Faith
4 jaren geleden

*Rob, welke oorlog heb jij het over? Die oorlog waar ze al vanaf het jaar 2000 zitten te wachten?
Die komt niet.
Hoe lang zijn ze nu al bezig een WW3 ten tonele te laten verschijnen? Alle scenario´s, alle scripten, alle hoofdrolspelers staan al jaren klaar. Nu zie je ze een voor een aftaaien.
Dat komt omdat het Aquarius Tijdperk is.
De negatieve energieen stromen niet meer en ja, er is, was en er komt nog wat turbulentie, maar vergeet niet dat er nu intelligentere machten het hef in handen hebben.
Shocking wat er allemaal uit gaat komen en hoe mensen die aan bezit hangen alles kwijt kunnen raken.
We waren aan domme, zelfingenomen, volkomen wereldvreemde psychopaten overgeleverd, die vanuit hun ivoren torens ons wel even lieten weten hoe wij moesten leven.
Maar ze zijn ontmaskerd. Nu kan alles op zijn plaats vallen.

Faith
Faith
4 jaren geleden

Je had het bij beter lezen geloof ik over de oorlog in Syrie, maar dat was volgens mij vooral een media spektakel wat nergens voor nodig was geweest. CNN, NBC Fox etc. hadden weer voer, de kijkcijfers vlogen omhoog en dat was maar goed ook want de angst moest er ook flink in. Ook moesten vluchtelingen Europa overspoelen, zie het als een jaren durende realityshow, maar dan een echte, die die zieke geesten voor de mensen in scene zetten. Dat het nu maar voor eens en voor altijd afgelopen is.

Onno
Onno
4 jaren geleden

De overwinning is nabij? Welke? er is geen overwinning er zijn alleen maar verliezers ,.wanneer kan je van een overwinning spreken, als alles in puin ligt ,vele doden te betreuren zijn, daar zitten leiders niet zo mee als ze maar van overwinning kunnen spreken en kunnen lachen ondanks de vele slachtoffers is het betreuren in hun hooft niet aanwezig , wat hebben ze eigenlijk gewonnen ? het zijn zieken mensen die met wapens zijn medemens afslacht gewoonweg krankzinnig. een gezond denkend mens weet dat het niet zo hoort te zijn .bekrompen geesten zijn het met ziekelijke tot macht wellustelingen…de overwinning is nabij..in een oorlog bestaat geen overwinnaar er zijn alleen maar verliezers en wel aan beide kanten
===================
Geheel met Rob eens. Morele debielen (soms met een hoog IQ zoals bij normale mensen, denk aan de SS psychopaat Bernhard zur Lippe B. of Zbigniew Brzezinski, George Soros of Henry/Heinz Kissinger) zijn gestoord. Proactief (!) gewelddadige, gestoord vreesloze/ijskoude duivels, met machinale energie (over lijken) op zoek naar macht en controle, om de ‘dead inside’ leegte of ledigheid van hun haast “buitenaards” onmenselijke persoonlijkheid mee op te vullen. Hetgeen onbegonnen werk is en dus WARE KRANKZINNIGHEID.

En laten we niet denken dat Assad, Stalin, Churchill (de bedenker van Dresden en pusher van het Manhattan Project en de daadwerkelijke totaal krankzinnige afworp van de aldus geproduceerde contrapties) of Khadhaffi geen psychopaten waren, maar grote mensenvrienden.

Testen op deze onacceptabele (!) persoonlijkheidsstoornis is inmiddels goed (genoeg) mogelijk en we zouden er zo snel mogelijk mee moeten beginnen. VOOR HET TE LAAT IS.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Moge Syrië overwinnen tegen ISIS a nooit gebroken worden.
Trump en Putin zullen de val van ISIS veroorzaken.

x

Check Also

biden

De eerste week van Biden: 6 waarschuwingssignalen

Joe Biden heeft in zijn eerste week ...

amerika

Groot Amerikaans militair konvooi rijdt Syrië binnen op eerste dag presidentschap Biden

Twee nieuwsberichten uit het Midden-Oosten lijken te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x