CoronaBuitenland

Derde Wereldoorlog bedoeld om ‘vaccinatiemoorden’ onder het tapijt te vegen?

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Wereldwijd bedraagt de cumulatieve oversterfte inmiddels circa 20 miljoen. De overgrote meerderheid daarvan is niet gestorven aan of met corona.

Ondertussen lijkt een derde wereldoorlog steeds dichterbij te komen. Maandag waarschuwde de Oekraïense president Zelenski voor een wereldoorlog als China Rusland gaat steunen. Diezelfde dag bracht president Biden een verrassingsbezoek aan Kiev.

Oud-congreslid Tulsi Gabbard zei dat Zelenski er alles aan doet om de Verenigde Staten en NAVO bij de oorlog te betrekken. Oud-president Trump zei dat we balanceren op het randje van een wereldoorlog.

Scenario ‘ligt zeker op tafel’

Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, vraagt zich af waarom de Amerikaanse overheid aanstuurt op een derde wereldoorlog. Hij zei in Bannon’s War Room dat een derde wereldoorlog veel problemen zou oplossen, waaronder de schuldencrisis en de vaccinatiemoorden die worden gepleegd. Alle aandacht zal dan gericht zijn op deze wereldoorlog.

Dowd zei te hopen dat hij ernaast zit, maar ‘dat [scenario] ligt zeker op tafel’. Als de aandacht wordt afgeleid, kunnen de vaccinatiemoorden onder het tapijt worden geveegd.

In elkaar storten

Als er een wereldoorlog uitbreekt, zou de waarde van de Amerikaanse dollar omhoog schieten, aldus Dowd. De dollar kwam de afgelopen weken sterk onder druk te staan, maar gaat nu weer omhoog.

Hij is niet optimistisch over de aandelenmarkt. Die gaat ergens in de komende weken in elkaar storten, voorziet hij.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 maand geleden

Laat de boel maar ploffen tis toch een kolerewereld geworden. geef mijn portie maar aan fikkie.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

De overheden hebben op alle vlakken gefaald, zowel op economisch als op gezondheidsgebied, merendeels omdat ze samengesteld zijn uit onbekwame psychopaten. Het is inderdaad zeer makkelijk om de bevolking bewust in een oorlog te storten om op die manier de verantwoordelijkheid voor alle begane misdaden tegen de mensheid onder het tapijt te schuiven. Ik denk dat, aangezien de stinkende waarheid meer en meer aan het licht begint te komen, het niet lang meer zal duren eer de wapens wereldwijd kletteren…

eric
eric
1 maand geleden

Derde Wereldoorlog bedoeld om ‘vaccinatiemoorden’ onder het tapijt te vegen?Antwoord is >>> Ja

hans
hans
1 maand geleden

wat ze ook verzinnen, we doen niet mee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x