Homepagina » Propaganda » “Zonde van je tijd”: Hoogleraar adviseert geen NOS Journaal meer te kijken
"Zonde van je tijd": Hoogleraar adviseert geen NOS Journaal meer te kijken

“Zonde van je tijd”: Hoogleraar adviseert geen NOS Journaal meer te kijken

Emeritus hoogleraar Cees Hamelink vindt dat overheden en media de hand in eigen boezem moeten steken, in plaats van anderen te beschuldigen van nepnieuws.

Hij adviseert geen NOS Journaal meer te kijken. “Als je het NOS Journaal kijkt om te weten wat er in de wereld gebeurt, dan is het zonde van je tijd.”

Er zijn veel alternatieve bronnen met informatie die je meer greep biedt op de werkelijkheid en die beter blijft hangen.

Illusie

Hamelink merkt daarnaast op dat kranten, met name de Volkskrant, erg opiniërend zijn geworden.

Het is volgens hem een illusie dat je goed op de hoogte bent als je maar genoeg kranten in huis haalt.

“Ze behandelen dezelfde thema’s en hanteren dezelfde invalshoeken,” zegt hij. “Vaak weinig kritisch en afstandelijk.”

Grootste leugenaars

De hoogleraar stelt dat de media meestal niet zelf liegen, maar vooral leugens van anderen, met name overheden, verspreiden.

“Dat zijn altijd de grootste leugenaars geweest, de grootste producenten van wat we nu nepnieuws noemen,” zegt hij.

“Op zijn minst kun je dus zeggen dat de media medeplichtig zijn aan het verspreiden van nepnieuws,” vervolgt hij.

Bereidheid

“Zie de oorlogen in Srebrenica, Kosovo, Irak, Libië, en nu ook in Syrië en Oekraïne. De journalisten zijn daar zelf niet de grote leugenaars, dat zijn de spindoctors en pr-professionals van overheden en inlichtingendiensten,” klinkt het.

Hoogleraar Hamelink wijst erop dat zij veel onware verhalen over genocide, verkrachtingen en andere gruwelijkheden verzinnen, die door journalisten klakkeloos worden overgeschreven.

Hoe gevaarlijker een ‘vijand’ wordt afgeschilderd, hoe meer de bereidheid onder het volk toeneemt om ten strijde te trekken.

Groter kwaad

Het bestrijden van nepnieuws door overheden ziet Hamelink als een groter kwaad dan het bestaan ervan.

“Overheden hebben altijd geprobeerd nieuws te manipuleren, te beïnvloeden,” zegt hij. “Ze kunnen dus het argument van nepnieuws gebruiken om nieuws te bestrijden dat niet nep is.”

Professor Hamelink vindt dat het publiek best wat kritischer mag worden.

Brood en spelen

“De mediaconsument die tevreden is met brood en spelen en die niet wil weten hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt, roept de leugens over zich af,” legt hij uit.

“Het begint met mensen die de krant op de mat krijgen en gemakshalve aannemen: Het zal wel waar wezen. Dan kun je die krant net zo goed niet lezen.”

Van kritisch wetenschappelijk onderzoek naar de rol van de media in de samenleving is bijna niks meer over, besluit Hamelink.

[Novini]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tempe schreef:

  Helemaal eens met de hoogleraar, ik kijk al jaren niet meer, af en toe wel om eens lekker te lachen.
  Ik heb een androidtvbox gekocht en kijk daar oa naar mijn eigen nieuwszenders.
  Geen reclames en al die onzin, daar word je veel wijzer van.
  Echter bijna al mijn kennissen en vrienden blijven ver achter, ik heb maar 1 vriend waar ik dit mee
  kan delen.
  Gewoon een internet provider uitkiezen zonder tv.
  Het heeft mij ook mijn huwelijk gekost trouwens, mijn vrouw is een brave burger die gelooft NPO nieuws ea.

  Ik kon er niet meer tegen zoals eens gezegd als je ogen zijn geopend kan je niet meer terug.

  Once you go black onee kan niet ( geintje ), nou zoiets je weet wel.

  Beste mensen laten we hopen dat 2017 ons een jaar brengt van opbouw van een nieuw systeem voor de mensen en niet zoals nu, de mens als slaaf van de 1%.

  met hartelijke groet,

  70 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Het aller treurigste is als journalisten gaan vertellen dat het nepnieuws is als er geen journalisten meer aan te pas komen !

   6 likes
  • frans schreef:

   Ja, als ik kijk durf ik steeds meer schaamteloos te lachen.
   Wat een nieuwsatleten of acteurs.
   Gezellig met zo’n i-padje. de vragen en antwoorden goed voorbereid.
   Ik denk dat we over een tijdje nieuwsrobots krijgen te zien. Het verschil tussen een menselijke en een robot is nu zo goed als nihil.

   5 likes
 • Johnson schreef:

  Een aantal jaren geleden zat ik tussen een groepje mensen waaronder een paar hoogleraren. Hun gesprek ging over werkgelegenheid en robotisering in de toekomst. Eentje van hen zei, er is maar één groot probleem in Europa voor de toekomst nl; hoe houden we het volk bezig! Hij zei dat internet, social media, nieuws en vrijwilligerswerk leuke tools zijn, die nu al beginnen te werken. Daarnaast zei hij ook dat dit maar van korte duur zou zijn voordat het volk dit spelletje door zal krijgen. De uitspraak van die man is mij tot op heden bij gebleven en komt een heel eind in de richting van wat er zich nu afgespeeld.

  43 likes
  • Sumair schreef:

   Goed om te lezen dat iemand vrijwilligerswerk benoemd als afleiding. Goede doelen en fondsen zijn mechanismen wat de politiek en de gevestigde orde naar voren hebben geschoven en ze zich daar heerlijk achter verschuilen. De politiek laat zijn primaire verantwoordelijkheid liggen, namelijk basisbehoefte van het leven; een dak boven je hoofd, zorg, communicatie, infrastructuur, educatie, infrastructuur, sociale opvang en veiligheid. Op al deze punten laat de overheid liggen. Het is verkocht en in handen gegeven aan bedrijven en als bedrijven er geen brood in zien, dan moet je voor je basisvoorziening hopen op een goed doel. En daar spannen ze de burger (zonder belang) nu voor door het schuldgevoel bij je neer te leggen. En dat terwijl je juist voor deze zaken belasting betaald. Op dit punt lopen de multinationals en de gevestigd orde er ook met de belastingcenten er van door. Wat ze (belastingdienst en rijken der aarde) namelijk hebben afgesproken is: “we betalen geen belasting, maar stoppen dat geld in zogenaamde goede doelen/fondsen. We laten de arme sloebers het vrijwilligerswerk doen. Het geld dat we in deze fondsen stoppen dat krijgen ze via belastingkortingen terug en dat geld wat ze terugkrijgen belenen ze aan de staat, waar ze de burgers rente over laten betalen. Wat een constructie! Die liggen helemaal dubbel van lachen. “We laten die burgers gewoon voor ons dubbel betalen.”

   Hoop dat iedereen inziet dat we van dit soort fondsconstructies af moeten, want we betalen nu dubbel voor hetgeen dat een basisvoorziening hoort te zijn.

   25 likes
 • Freduardo schreef:

  Ik herhaal het nog maar eens.
  Kijk je NIET naar het NOS journaal wordt je niet geïnformeerd.
  Kijk je er WEL naar dan wordt je verkeerd geïnformeerd.

  30 likes
 • Margaretha van der Velde schreef:

  Dit roept mijn 27 jarige dochter al jaren,heeft ze dus toch gelijk!

  32 likes
  • Erik schreef:

   Goedemorgen mevr van der Velde, welkom bij de wakkere mensen.
   Ik vind het een goede zaak dat een ouder zelf op onderzoek uitgaat, want ook kinderen kunnen scheef groeien in de informatie wirwar.
   Samen de waarheid vinden en toetsen lijkt mij een gezond iets.
   Mvg,

   Erik

   7 likes
 • Peter schreef:

  Ik kijk zowel naar de alternatieve media als naar de NOS.
  Ik moet deze hoogleraar helaas gelijk geven.
  De anti trump en putin hysterie wordt bij het nosjournaal en de actualiteitenrubrieken met de dag groter.
  Er is geen enkele vorm meer van hoor en wederhoor.
  Het hebben van kritiek is praktisch bij elke journalist afwezig.
  Het zijn in feite door deze regering aangewezen zombies.

  35 likes
 • exegese schreef:

  Ik lees kranten en kijk journaals puur en alleen om te weten waar ze over liegen. Als je goed kijkt en luistert weet je waar ze heen willen en waarom. Een niet te onderschatten probleem is dat ze nep- en echt nieuws door elkaar husselen om maximale twijfel en verwarring te zaaien. In combinatie met de alternatieve media en enige logica kom je echter dicht in de buurt bij de waarheid. Die is in de regel heel wat minder rooskleurig en heel anders dan ze hem trachten voor te spiegelen.

  22 likes
  • Gezinusk schreef:

   @exegese, Hier zit er nog zo’n eentje. Het nep nieuws filter je er ook zo tussen uit of op zijn minst, weet je al dat het waarschijnlijk niet klopt. Dan dient het verder uitgezocht, gecontroleerd te worden alvorens het voor waar aan te nemen. Zo ver waren we met de mainstream media al lang heen. Politici werken er ook al tijden aan mee en laat nu uitgerekend uit deze hoek de waarschuwing komen dat men moet oppassen voor nep nieuws. Ik kan er alleen maar om lachen.

   5 likes
 • Mario schreef:

  Dit artikel is zelf een voorbeeld van een slecht artikel. Wat zijn dan die onware verhalen? Wat zijn dan betrouwbare alternatieve media en waarom zijn die wel betrouwbaar? Op internet is nog veel meer onzin te vinden dan in de mainstream media. Natuurlijk is de NOS en andere mainstream media bepaald niet perfect (het zijn net mensen..). En natuurlijk wordt er veel gespind door overheden. Maar bij de NOS zitten wel professionals met een journalistieke opleiding. Het gaat vind ik echt te ver om te denken dat dit niets betekent. Veel zgn ‘alternatieve’ media worden gerund door amateurs of personen met een sterk eigen invalshoek, met weinig ruimte voor reflectie of relativering. Of door partijen met bepaalde onduidelijke belangen.
  Dit soort ongefundeerde kritiek jaagt mensen alleen maar meer het internet op, waar je nog veel meer leugens en domheid tegenkomt en steeds meer in je eigen (door allerlei commerciële partijen georganiseerde) filterbubbel blijft zitten. Door alleen maar te zeggen dat de NOS onbetrouwbaar is en dat niet te onderbouwen of een alternatief aan te dragen, maak je mensen alleen maar bang, zonder ze een oplossing te bieden.

  12 likes
  • Tempe schreef:

   Beste Mario, het is duidelijk da je er niet klaar voor bent.Jammer.Bij de NOS zitten professionals???Er bestaat geen journalistiek meer bij de msm, er word geen onderzoek gedaan bij de NOS zeker niet die hebben allemaal voorgekauwde hap.Je moet je eigen onderzoek doen als je dat doet en snapt en de rode draad ziet ben je er bijna, maar nog niet helemaal.Je gelooft zeker ook in de 9/11 bullsh*t??

   grts

   4 likes
   • Tempe schreef:

    Ik bedoel de voorgekauwde 9/11 bullsh*t, als je dat veel verder onderzoekt kom je merkwaardige dingen tegen zoals dat er erg veel goud onder het gebouw lag in een kluis en dat was opeens verdwenen, nou ik weet nog meer te vertellen maar dat moet je zelf maar onderzoeken.

    4 likes
    • Hup schreef:

     LOOOOOL! Die Mario zeg “Dit soort ongefundeerde kritiek jaagt mensen alleen maar meer het internet op, waar je nog veel meer leugens en domheid tegenkomt.” en jij begint doodserieus over ‘erg veel goud’ dat onder ‘het gebouw’ en ‘opeens’ verdwenen was. Vergeet je dan trouwens niet de joden? Of moslims, even afhankelijk van wat je als bron gebruikt.

     1 likes
 • Richard schreef:

  Wie nu nog nos kijkt is toch reddeloos verloren.

  18 likes
 • Charu schreef:

  Grootste voorbeeld van Brainwashed people..

  Vrij democratische land als India zwart maken door haat zaaien via media.. Dit gebeurt al laasts 40 jaar. Want India doet niet mee aan vieze praktijken uit het Westen.

  Pro China en Pakistan houding zal niet werken in toekomst. . Resultaten zijn dodelijke..
  Gelukkig mensen kunnen nu zelf de waarheden zien.

  Lang leve de Koning..

  3 likes
  • Richard schreef:

   ” Vrij democratische land als India”
   Yes! Het land waar onlangs de grootste roof op de bevolking heeft plaatsgevonden door ‘groot’ geld uit de handel te halen en waar het privé bezit van goud aan strenge restricties verbonden is. Er vinden op dit moment dagelijks razzia’s plaats om bij mensen goud in beslag te nemen. Nog steeds lange rijen bij de ATM automaten en bij de banken. En wat te denken van die miljoenen Indiërs die niet over een bankrekening beschikken.
   Mijn zus woont er al jaren en van haar hoor ik dat het een regelrechte ramp is.
   India doet keihard mee aan de vieze westerse praktijken.

   14 likes
 • AlbertV schreef:

  De huidige MSM is niet meer dan copy/paste werk uitgevoerd door papegaai-journalisten. Spreekbuis van de gevestigde orde.
  Gelukkig is er internet met alternatieve nieuwsmedia zodat iedereen zelf kan bepalen/onderzoeken wat nep-nieuws is.

  17 likes
 • Derek schreef:

  Delen die handel!

  13 likes
 • Bert schreef:

  Dat doen wij al lang niet meer. Ik krijg de kots van die schijnheilige tronies. Het ergste vind ik dat ze in plaats van wereldnieuws wat iedereen raakt van die huisje boompje beestje items brengen. Het journaal staat op een erg laag intellectueel niveau. Met de BBC ben ik ook niet alles eens maar dat zijn professionals. Met de apps van de BBC, RT en een aantal Amerikaanse nieuwszenders hoef ik geen journaal meer te kijken of NL krant te lezen. Erger, de Nederlandse kranten en het Journaal brengen vaak nieuws wat ik weken geleden daarvoor al in de internationale media las. De Telegraaf is dan zogenaamd rechts. Maar ik heb helemaal niets met de fluit van Gordon of de zoveelste vriendin van pietje puk. Dan hebben ze het maar over BN ers. Voor mij zijn het onbelangrijke N ers ofwel ON ers. Nieuws wat mensen persoonlijk raakt lees je er niet. Het zelfreinigende vermogen van de economie is enorm. Er is daarom hoop dat deze media asap verdwijnen.

  13 likes
 • TOBBYI OR NOT schreef:

  in wat de emeritus hoog leraar Cees Hamelink over nieuws adviseert.
  wel nu een aanvulling. het is maar wie, wie vertrouwd vertrouwen is goed controle is beter. en daar zit het. iemand durft niemand meer te wijzen op zijn verantwoordelijkheid hij wordt toch niet genomen dan wel er op gewezen, dit van uit het perspectief naar het hogere voorbeeld. neem de westerse politiek dat is uitgestelde corruptie, in de politieke loop baan geeft de politica privileges, daar waar na de 4 of 8 jaar periode een zetel in een private bestuursraad klaar is om het te ontvangen.
  dus stuur er nooit iemand op uit om te kijken voor wie de klok luidt. of, niemand is een eiland niemand is helemaal alleen. iedereen is onderdeel ergens van, dus ook een deel van het geheel. ieders dood reduceert ieders leven. want ieder is betrokken bij de mensheid. als de amerikaan niet inziet waarom hij de rus moet laten voortbestaan of vice versa dan zijn beiden niet in staat om zelf als mens te leven. maar is in de onmens modus gekomen. die op den duur zelf dodend is. in deze eindtijd zijn wij nu.
  we kunnen nog wel kijken hoe we het probleem oplossen door te kijken van wat we te veel danwel van wat we te weinig hebben, evenwicht zoeken.
  als de elite zeggen dat er te veel werkvolk is kan je ook zeggen er zijn te veel elite.
  dood daarom ook nooit de brenger van nieuws, maar onderzoek of de lezer wel zuiver is.

  espavo…..

  11 likes
 • Gezinusk schreef:

  NOS Journaal dan maar meteen opheffen. Alsmede nieuws- en actualiteitenprogramma’s die mee doen aan het geweld door nieuwsberichten klakkeloos over te nemen, feiten te verdraaien, eenzijdig te belichten, knippen in beeldmateriaal, en andere vormen van manipulatie.

  5 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Dus wat jij vindt, moeten anderen ook vinden?
   Gelukkig hebben we in Nederland naast vrijheid van meningsuiting ook vrijheid van informatiegaring.
   Het is alleen jammer dat bepaalde mensen die vrijheden aangrijpen om anderen de mond te snoeren!
   De dictatuur zit dus eerder bij bepaalde burgers dan bij de overheid…

   5 likes
 • John schreef:

  Hamelink is al een tijdje interessant bezig, bv

  https://youtu.be/_tf1FA3gqWE?t=116

  6 likes
 • Zeeman schreef:

  Een probleem is ook dat er weinig capabele analytici zijn die het nieuws kunnen doorgronden, analyseren en tegenstrijdigheden erin kunnen zien en presenteren. Bovendien is de norm voor goed en kwaad behoorlijk vervaagd en speelt nationalisme een steeds grotere rol. Alle kwaad dat uit naam van nationalisme en in het belang van de natie wordt gepleegd, wordt heilig verklaard. Daar mag geen kritiek op komen, want dan wordt je weggezet als landverrader.

  6 likes
 • Tam schreef:

  En wat zijn bronnen die je wel kunt vertouwen dan ?

  3 likes
  • exegese schreef:

   @Tam, de meest betrouwbare bron ben je zelf. Gebruik je gezonde verstand en logica, volg de spoor van het geld. Daar waar geld opstroopt in gigantische hoeveelheden daar is stront aan de knikker. Win informatie in over Rotschid, de centrale banken, zeer invloedrijke clubs zoals daar zijn Bilderberg, Council of foreighn Relations, Trilateral commission. Kijk vervolgens goed waar oorlog uitbreekt, welke regeringsleider gedemoniseerd worden en welk doel dat overduidelijk dient. Vraag je af waarom the guiding stones of Georgia op een onbewaakt moment in eens uit het niets verscheen en wat daar precies op staat en waarom niemand weet wie het betaald heeft of wie er verantwoordelijk voor is. Er is zoveel informatie die ogenschijnlijk los zou staan van de gebeurtenissen en de manier waarop daar verslag van gedaan wordt. Als je je daar werkelijk voor interesseert snap je weldra welke info klopt en welke nep is, ongeacht wat anderen daar van vinden. Er is echt veel te veel om op te noemen De waarheid wordt uit alle macht verdraaid en verwrongen alleen wordt dat steeds moeilijker geloofwaardig te maken. Ze weten dat ze de slag aan het verliezen zijn en dat maakt dat de kat in het nauw steeds raardere sprongen maakt. Ze gaan het echter uiteindelijk zeker verliezen.

   3 likes
 • Eddy schreef:

  @ Zeeman: Nationalisme voel ik allang niet meer sinds ik puber was en we zijn gefuseerd met onze Europese vrienden. Bovendien heeft het me mijn toekomst gekost door midden in die zogenaamde recessie af te studeren maar er totaal geen werk was. Mijn ogen zijn geopend en maak me allang niet druk meer om werk of wat dan ook, al is het niet zo dat ik niks doe. Maar werk lekker creatief voor mezelf en kan er van leven. Bovendien scheelt het mij een berg aan stress en heb lekker veel vrije tijd over om m’n dochter op te voeden en liefde te geven. Boem, dat is mij meer waard dan al het geld in de wereld.

  Ook wat er in de wereld gebeurd zal me eigenlijk worst zijn, je hebt er totaal geen invloed op. Als kind lijkt het dat je alles kunt doen en laten wat je wilt. De reality check komt als je ouder word. Het nieuws volg ik soms maar schiet altijd in de lach hoe gefabriceerd het overkomt. Niet serieus te nemen, zoals bijna alles op de televisie.

  5 likes
 • Freba schreef:

  Er komt nog eens een tijd dat voor de man met het kleine snorretje een standbeeld wordt opgericht; net zoals voor Napoleon; de Arc de Triomphe. Je ziet het pas als je ZE door hebt. NPO en dan m.n. de RTL’s zijn grote Zionistisch bolwerken geworden. Heel apart dat de eigenaren van de RTL’s -de familie Bertelsmann- in WWII, aan AH’s kant verbleven. Jinek, Tan, Nieuwkerk etc. etc. etc. allemaal een doorgeefluikfunctie hebben v.w.b. het Nepnieuws. Geef ze een topsalaris, goede make-up en ze braken uit wat je wilt.

  2 likes
  • Haya schreef:

   Juist Freba,

   Ik ben ook van mening dat het Zionistische bolwerk de grote boosdoener is.
   9/11 de invallen in Irak, Afghanistan. Lybië en Egypte omver gegooid evenals Tunesië. Iran willen ze ook plat net als Noord Korea die nog hun eigen banken hebben en dus nog niet van de Rothschilds zijn.
   De immigratiegolf die mede door dhr Soros gepropageerd en gefinancierd wordt.
   Ach soms wil je gewoon ergens op een plek wonen waar je al die ellende niet meer hoeft aan te gluren en niet meer hoeft aan te horen oid.
   Ik word er zo moe van………….De tijd zal het ons leren.

   1 likes
   • Rowan schreef:

    ‘De media’ als een complot van onwaarheden en nepnieuws bestempelen is gevaarlijk omdat er van die tendens, die vooral onder de minder intelligente bevolking leeft misbruik gemaakt wordt door met name Geert Wilders

    1 likes
  • Faye schreef:

   Met een verschil en dat is dat de publieke omroep gedwongen wordt het nepnieuws door te geven en de commercieelen door de nazi’s opgericht is, dus eigendom van de nazi’s is.

   1 likes
 • Jeff schreef:

  Wel een mooi item voor deze site trouwens!

  3 likes
 • Kor schreef:

  hoewel ik het volmondig eens ben met de stelling dat je via het NOS journaal objectief en goed geinformeerd wordt, ben ik van mening dat het wel degelijk van belang is om het in de gaten houden. Feit is dat veel van het leven gedicteerd wordt door dit zelfde nieuws. Ook de politiek laat zich meer dan vaak leiden door dat nieuws, en kamervragen worden de volgende dag gesteld naar aanleiding van het “nieuws”. Hierdoor loont het zeker de moeite om ook die kant van het “nieuws”in de gaten te houden.

  3 likes
 • Alex schreef:

  Als tegenhanger kijk ik vaak naar rt. Com

  2 likes
 • Kor schreef:

  herstel. ik zie net een typfout in mijn reactie hierboven. “Hoewel ik het volmondig eens ben”, had natuurlijk volmondig oneens moeten zijn 🙂

  2 likes
 • Jer schreef:

  Ik ben inmiddels al 25 en ik heb met veel moeite mijn ouders, me zusje en me nicht wakker geschud. Bij mijn vader heeft dat het langs geduurd.

  2 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  De westerse media is belangrijk vind de elite door met hun leugens……………JE HERSENEN TE SPOELEN!

  1 likes
 • Hup schreef:

  Eerlijkste reactie van vandaag: ik geloof niet dat jullie allemaal echt zo dom zijn om deze bullsh*t te geloven.

  1 likes
  • Carmen schreef:

   Hup en wie ben jij om dit te bestempelen als Bullsh*t? Heb jij daar argumenten en bewijzen voor??

   0 likes
   • Hup schreef:

    Dus ik mag niet zeggen dat dit bs is? Ik wil graag hier graag de woorden van PPV leider Geert Wilders, briljant politicus, aanhalen: “Wat als het gewoon zo is? Mag ik het ook niet zeggen als het gewoon zo is?” Dus ehhhh….

    0 likes
 • Sebas schreef:

  Zeer interessant artikel, ik krijg oa. NOS nieuws mee op het werk. Het ding wat ik hier nu wel mis, is een alternatief…

  1 likes
 • Wouter van der Sluis, Frankrijk schreef:

  Ik kijk tegenwoordig steeds vaker naar de NIET gekleurde Belgische BRT zender en wel om 3 hoodfredenen, ik word doodziek van die NICHTEN-cultuur, weer nieuws over verkeerde moslims die hadden al vele malen gedeporteerd moeten worden en natuurlijk die eeuwige voetbal op een “nieuws” zender. Daar bovenop is er helemaal GEEN nieuws uitzendeng overdag op zaterdag en zondag, waarom niet?? Stopt de wereld met draaien in het weekend??

  0 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >