Bewustzijn

Vergeet alles wat je weet (video)

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse tiener Jacob Barnett beweert dat de relativiteitstheorie van Albert Einstein en de oerknaltheorie niet kloppen.

Hij rondde op zijn achtste de middelbare school af en kreeg vervolgens les in astrofysica. Op 9-jarige leeftijd voltooide Barnett een uitgebreidere versie van de zwaartekrachttheorie van Einstein.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Scott Termaine, een hoogleraar van de Princeton-universiteit, was onder de indruk van het wonderkind. Hij bevestigde dat zijn berekeningen baanbrekend waren en op een dag zouden kunnen resulteren in een Nobelprijs.

Het liefst speelt Jacob basketbal met de kinderen die lid zijn van zijn liefdadigheidsorganisatie Jacob’s Place. Het is een plaats waar kinderen met autisme iedere dag worden geïnspireerd om net als Jacob helemaal zichzelf te kunnen zijn.

Bron: YouTube/TEDxTalks

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DingieM
DingieM
11 jaren geleden

Lees ook eens het boek van Bruce Cathie – World Energy Grid, daar staan ook universele theorieen over hoe het een en ander werkt.

Komt erop neer dat Einstein niet klaar was met zijn eigen theorie, wat hij ook zelf heeft beweerd. Alleen de rare westerse media heeft er iets defintiefs van verzonnen. Bleh.

Jan
Jan
11 jaren geleden

Hoelang wilt de maatschappij nog doen alsof autisme een stoornis is? Autisten zijn zeer gevoelige en verfijnde mensen, op het fysieke, mentale, en emotionele vlak. Waardoor er snel overgevoeligheidsreacties (overprikkeling) kan worden veroorzaakt door onzuivere producten en intenties. Huidig mens ziet alleen de manifistatie maar laat zich niet leiden naar de oorsprong (bron).

Mark
Mark
11 jaren geleden

Ik bewonder zijn denkwijze , maar helaas de aangepraate arogantie die over hem heerst zal deze jongen helaas niet tot een genius maken.
Dat hij slim is wil niet gaan zeggen dat hij mensenlijk is , ik mis heel veel bij deze jongetje.
Ja ik weet ook wel dat het een klein jongetje is met een gebrek , maar zijn gebrek maakt hem zeer slim.
Beetje dom van deze jongen dat hij denkt dat hij albert einstein zijn theorieen zo opzij schuift , de wereld draait door albert einstein , en niet door dit jongetje.
Hij kan niet zomaar dit opzij schuiven, de tijden van albert einstein waren anders als nu , en leer methoden ook en zeker de informatie die beschikbaar was.

Nee helaas is dit jongetje een fail voor mij. En nee ben niet jaloers omdat zijn zogenaamde IQ hoger is.
Ben liever normaal 😉

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Wijsheid zit hem niet in het aantal jaren, dat blijkt maar weer!!!
Ik heb de mavo ook nooit afgemaakt (3 keer examen gedaan) daarna LTS gedaan maar ook gezakt en toen agent geworden en nu dus toch zendamateur haha! Het kan dus wel!!

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x