Gezondheid

Verkoudheid en griep gratis voorkomen en genezen

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is weer de tijd van het jaar waarin veel mensen te maken hebben met griep en verkoudheid. Huisartsen schrijven neussprays en hoestdranken voor en het gebruik van paracetamol schiet omhoog.

Vanaf woensdag 19 december biedt hypnotherapeut Michel Lejeune iedereen gratis de mogelijkheid om griep en verkoudheid te voorkomen en te genezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een echt geneesmiddel voor verkoudheid en griep is niet voorhanden en uitzieken luidt het devies. Het gevolg is dat mensen ziek in bed liggen te rillen van de koorts.

Geprogrammeerd

Is er echt geen oplossing voor deze najaarsperikelen? Of zijn we geprogrammeerd en geloven we dat verkoudheid en griep de onvermijdelijke gevolgen zijn van weersomslag, herfstwind, winterse buien en bacillen en virussen? Dat laatste lijkt het geval te zijn, aldus Lejeune.

Bij de eerste griepgevallen wordt al snel geroepen dat ‘het heerst’. Vervelend voor de patiënten en hun werkgevers. Een werkgever die te maken heeft met veel uitval door griep kan zeker in de huidige economische situatie behoorlijk onthand raken als hij onvoldoende personeel heeft om al het werk te verdelen. Ook scholen die te maken hebben met veel uitval, van zowel leerlingen als leerkrachten, staan soms voor moeilijke dilemma’s. In de meest extreme gevallen worden leerlingen naar huis gestuurd.

Als iemand zit te hoesten of te niezen denkt de ander vaak al snel ‘als ik het nu maar niet krijg’. En binnen een paar dagen is het raak.

Griepprik

Een ander fenomeen dat welbekend is bij onder meer astmapatiënten en ouderen is de jaarlijkse griepprik. Hoewel griep en verkoudheid als tamelijk onschuldig worden gezien krijgen veel mensen ieder jaar dit vaccin, waarmee volgens artsen de kans op griep wordt verkleind.

Toch zijn over de prik inmiddels al veel vragen gesteld. Hoe goed werkt de griepprik eigenlijk? Brengt het vaccin risico’s met zich mee? Zijn er gegevens bekend over de werkzaamheid?

De antwoorden zijn helaas schokkend en huiveringwekkend. Er is namelijk geen enkel bewijs dat de griepprik een positieve uitwerking heeft, behalve op de portemonnee van de artsen en de farmaceutische industrie.

Er zijn inmiddels Kamervragen gesteld of de griepprik wel verantwoord is. De farmaceutische industrie gebruikt de media om angst voor griep te verspreiden en om mensen ertoe aan te zetten om de griepprik toch te nemen. Het Vara-programma Zembla besteedde hier in 2010 en ook afgelopen september uitgebreid aandacht aan.

Hypnosesessie

Zou het niet mooi zijn als de griep samen met de angst voor griep kon worden uitgebannen? Dat iedereen voortaan zonder griepprik, zonder jaarlijks terugkerende verkoudheid en lamlendigheid de herfst en winter weet door te komen?

Lejeune, oprichter van Trancewerk, heeft een oplossing die hij gratis met iedereen wil delen. Onlangs heeft hij diabetes- en psoriasispatiënten met gratis hypnosesessies geholpen. Reacties van mensen die de hypnosesessie hebben geprobeerd kunt u hier lezen.

Juist nu, in deze periode van kou, slecht weer en op de loer liggende griep en verkoudheid, biedt Lejeune opnieuw een helpende hand door van woensdag 19 tot en met maandag 24 december de hypnosesessie ‘Verban griep en verkoudheid’ gratis weg te geven.

Deze sessie kan hier worden besteld en worden afgerekend met de 100 procent kortingscode GRIEPVRIJ

Bron: Trancewerk.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
-realitycheck
-realitycheck
11 jaren geleden

vitamine c en d mensen.. klaar.
Griep en verkoudheid komt hier al jaaaaaaaren niet meer voor. Hooguit 1-2 dgn wat lichte verschijnselen en klaar.

tussendeoren
tussendeoren
11 jaren geleden

het zit tussen de oren !!!

Danny
Danny
11 jaren geleden

Kortingscode werkt niet, krijg de melding dat de code niet actief is. Meer mensen?

Overigens; Ik ben destijds vergeten de psoriasis actie vergeten te benutten. Heeft iemand van die sessie een MP3? Mijn vader lijd er aan, maar wil er geen geld voor betalen omdat hij er nog niet van overtuigd is of het echt werkt..

Abel
Abel
11 jaren geleden

[quote name=”Danny”]Kortingscode werkt niet, krijg de melding dat de code niet actief is. Meer mensen?

Overigens; Ik ben destijds vergeten de psoriasis actie vergeten te benutten. Heeft iemand van die sessie een MP3? Mijn vader lijd er aan, maar wil er geen geld voor betalen omdat hij er nog niet van overtuigd is of het echt werkt..[/quote]

De code is vanaf 19 december actief.

Back to top button