Homepagina » Gezondheid » Verkoudheid en griep gratis voorkomen en genezen
Griep en verkoudheid gratis voorkomen en genezen

Verkoudheid en griep gratis voorkomen en genezen

Het is weer de tijd van het jaar waarin veel mensen te maken hebben met griep en verkoudheid. Huisartsen schrijven neussprays en hoestdranken voor en het gebruik van paracetamol schiet omhoog.

Vanaf woensdag 19 december biedt hypnotherapeut Michel Lejeune iedereen gratis de mogelijkheid om griep en verkoudheid te voorkomen en te genezen.

Een echt geneesmiddel voor verkoudheid en griep is niet voorhanden en uitzieken luidt het devies. Het gevolg is dat mensen ziek in bed liggen te rillen van de koorts.

Geprogrammeerd

Is er echt geen oplossing voor deze najaarsperikelen? Of zijn we geprogrammeerd en geloven we dat verkoudheid en griep de onvermijdelijke gevolgen zijn van weersomslag, herfstwind, winterse buien en bacillen en virussen? Dat laatste lijkt het geval te zijn, aldus Lejeune.

Bij de eerste griepgevallen wordt al snel geroepen dat ‘het heerst’. Vervelend voor de patiënten en hun werkgevers. Een werkgever die te maken heeft met veel uitval door griep kan zeker in de huidige economische situatie behoorlijk onthand raken als hij onvoldoende personeel heeft om al het werk te verdelen. Ook scholen die te maken hebben met veel uitval, van zowel leerlingen als leerkrachten, staan soms voor moeilijke dilemma’s. In de meest extreme gevallen worden leerlingen naar huis gestuurd.

Als iemand zit te hoesten of te niezen denkt de ander vaak al snel ‘als ik het nu maar niet krijg’. En binnen een paar dagen is het raak.

Griepprik

Een ander fenomeen dat welbekend is bij onder meer astmapatiënten en ouderen is de jaarlijkse griepprik. Hoewel griep en verkoudheid als tamelijk onschuldig worden gezien krijgen veel mensen ieder jaar dit vaccin, waarmee volgens artsen de kans op griep wordt verkleind.

Toch zijn over de prik inmiddels al veel vragen gesteld. Hoe goed werkt de griepprik eigenlijk? Brengt het vaccin risico’s met zich mee? Zijn er gegevens bekend over de werkzaamheid?

De antwoorden zijn helaas schokkend en huiveringwekkend. Er is namelijk geen enkel bewijs dat de griepprik een positieve uitwerking heeft, behalve op de portemonnee van de artsen en de farmaceutische industrie.

Er zijn inmiddels Kamervragen gesteld of de griepprik wel verantwoord is. De farmaceutische industrie gebruikt de media om angst voor griep te verspreiden en om mensen ertoe aan te zetten om de griepprik toch te nemen. Het Vara-programma Zembla besteedde hier in 2010 en ook afgelopen september uitgebreid aandacht aan.

Hypnosesessie

Zou het niet mooi zijn als de griep samen met de angst voor griep kon worden uitgebannen? Dat iedereen voortaan zonder griepprik, zonder jaarlijks terugkerende verkoudheid en lamlendigheid de herfst en winter weet door te komen?

Lejeune, oprichter van Trancewerk, heeft een oplossing die hij gratis met iedereen wil delen. Onlangs heeft hij diabetes- en psoriasispatiënten met gratis hypnosesessies geholpen. Reacties van mensen die de hypnosesessie hebben geprobeerd kunt u hier lezen.

Juist nu, in deze periode van kou, slecht weer en op de loer liggende griep en verkoudheid, biedt Lejeune opnieuw een helpende hand door van woensdag 19 tot en met maandag 24 december de hypnosesessie ‘Verban griep en verkoudheid’ gratis weg te geven.

Deze sessie kan hier worden besteld en worden afgerekend met de 100 procent kortingscode GRIEPVRIJ

Bron: Trancewerk.nl

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. vitamine c en d mensen.. klaar.
  Griep en verkoudheid komt hier al jaaaaaaaren niet meer voor. Hooguit 1-2 dgn wat lichte verschijnselen en klaar.

  0 likes
 2. het zit tussen de oren !!!

  0 likes
 3. Kortingscode werkt niet, krijg de melding dat de code niet actief is. Meer mensen?

  Overigens; Ik ben destijds vergeten de psoriasis actie vergeten te benutten. Heeft iemand van die sessie een MP3? Mijn vader lijd er aan, maar wil er geen geld voor betalen omdat hij er nog niet van overtuigd is of het echt werkt..

  0 likes
 4. [quote name=”Danny”]Kortingscode werkt niet, krijg de melding dat de code niet actief is. Meer mensen?

  Overigens; Ik ben destijds vergeten de psoriasis actie vergeten te benutten. Heeft iemand van die sessie een MP3? Mijn vader lijd er aan, maar wil er geen geld voor betalen omdat hij er nog niet van overtuigd is of het echt werkt..[/quote]

  De code is vanaf 19 december actief.

  0 likes
 5. Whahahaha, de farmacie en doktoren proberen me ook aan de griepprik te krijgen…nou, echt niet!. Ik laat me toch niet ziek spuiten. Enne, nog nooit de griep gehad. Dat wil ik ook zo houden. Beetje sporten, op tijd rust nemen, gezond eten (hoewel ik af en toe een patatje oid ook niet uit de weg ga), klaar.

  0 likes
 6. [quote name=”Abel”][quote name=”Danny”]Kortingscode werkt niet, krijg de melding dat de code niet actief is. Meer mensen?

  Overigens; Ik ben destijds vergeten de psoriasis actie vergeten te benutten. Heeft iemand van die sessie een MP3? Mijn vader lijd er aan, maar wil er geen geld voor betalen omdat hij er nog niet van overtuigd is of het echt werkt..[/quote]

  De code is vanaf 19 december actief.[/quote]

  Ah. Stom van mij. Le-zen is moeilijk …

  0 likes
 7. Drinkt een flesje Jomanda water

  0 likes
 8. Mocht je dit soort “klachten” hebben dan het volgende gratis advies. Lekker rustig zijn en eventueel uitzitten. Eet en drink en slaap goed. U kunt dan eventuele hypnose achterwege laten.

  0 likes
 9. Wat voor mij erg goed werkt:

  Druppels Echinea Force, (geen tabletten!!)
  4 a 5 keer per dag 40 druppels in een weinig water.
  gegarandeerd binnen 1,5 dagen voel je je uitstekend!

  0 likes
 10. Super foods 😉

  0 likes
 11. [quote name=”-Voter-“]Drinkt een flesje Jomanda water[/quote]

  Drink sowieso veel (liefst grond)water

  0 likes
 12. Ah, goeie ouwe Lejeune… van MP3’s gaat je verkoudheid en griep écht niet over hoor… Net wat Aardebewoner zegt. Gewoon onder de wol kruipen en uitzieken!

  Zeg nooit nooit, Hatsjoe. Wat niet is kan nog komen!

  tussendeoren: Tja, dan maar ineens ziek zijn…

  0 likes
 13. Terwijl elders in de wereld mensen niets te eten hebben of in een oorlogssituatie zitten, besteedt men hier zijn tijd aan hoe ze een verkoudheid moeten voorkomen.

  0 likes
 14. [quote name=”Roaring Mouse”]Terwijl elders in de wereld mensen niets te eten hebben of in een oorlogssituatie zitten, besteedt men hier zijn tijd aan hoe ze een verkoudheid moeten voorkomen.[/quote]

  Misschien kun je oorlog of honger ook effetjes weg hypnotiseren.

  0 likes
 15. [quote name=”Abel”][quote name=”Danny”]Kortingscode werkt niet, krijg de melding dat de code niet actief is. Meer mensen?

  Overigens; Ik ben destijds vergeten de psoriasis actie vergeten te benutten. Heeft iemand van die sessie een MP3? Mijn vader lijd er aan, maar wil er geen geld voor betalen omdat hij er nog niet van overtuigd is of het echt werkt..[/quote]

  De code is vanaf 19 december actief.[/quote]

  Nog even 2 dagen verder uitzitten en dan ben je geascendeerd op de 21e december. En wordt je nooit meer verkouden of grieperig. Nog effe proesten en kuchen. Kom op nog even volhouden.

  0 likes
 16. [quote name=”Aardebewoner”]Mocht je dit soort “klachten” hebben dan het volgende gratis advies. Lekker rustig zijn en eventueel uitzitten. Eet en drink en slaap goed. U kunt dan eventuele hypnose achterwege laten.[/quote]
  Moeten mensen zelf weten toch? Als jij meer baat hebt bij hypnotherapie of homeopathie, gewoon doen.
  En als je er niet in gelooft, lekker niet doen.

  0 likes
 17. Waarom kan men niet gewoon voor bepaalde tijd een link activeren zonder een code?
  Ik vertrouw het niet, je kunt ook gewoon deze sessie ter download aanbieden met normale link en deze later van je site verwijderen…zelfde effect.
  Al dat gezeik met codes…mijn vrienden kunnen ook gewoon van mij downloaden zonder ingewikkeld gedoe en ik heb niet eens een professionele website.

  0 likes
 18. [quote name=”Danny”][quote name=”Abel”][quote name=”Danny”]Kortingscode werkt niet, krijg de melding dat de code niet actief is. Meer mensen?

  Overigens; Ik ben destijds vergeten de psoriasis actie vergeten te benutten. Heeft iemand van die sessie een MP3? Mijn vader lijd er aan, maar wil er geen geld voor betalen omdat hij er nog niet van overtuigd is of het echt werkt..[/quote]

  De code is vanaf 19 december actief.[/quote]

  Ah. Stom van mij. Le-zen is moeilijk …[/quote]

  En gebruik hoofdletters.

  0 likes
 19. Jammer dat Lejeune op deze manier zijn e-mail klantenbestand wil vergroten. Waarom niet een gewone download zonder je gegevens op te geven?

  0 likes
 20. Wat een onzin allemaal. Griep is gezond, daar bouwt je lichaam namelijk weerstand van op! Iedereen moet af en toe griep krijgen, daar wordt je lichaam sterker van.

  0 likes
 21. mensen, denk ná.
  ik ben een trouwe niburu-lezer en eerder een zwevende dan een nuchtere ziel. maar dít… dit is niet alleen geldklopperij, dit is zelfs gevaarlijk. diabetes genezen? is meneer lejeune ook aansprakelijk wanneer mensen hierdoor in gevaar komen?
  en als het wél werkt voor jou: waarom heb je een mp3 nodig? denk je dat die jou geholpen heeft? nee, het herstellend vermogen zit in jouzélf. en daar heb je geen hypnose of Schumann voor nodig.
  mocht je ondanks je pogingen tot herstel toch ziek worden… LUISTER naar je lichaam! het wil je iets vertellen! ben gewoon ziek… niets is voor niets!

  0 likes
 22. Ik snap de heisa niet. Hypnose wordt al jarenlang met succes bij vanalles en nog wat gebruikt, in de tandartsstoel, in ziekenhuizen, bij psychotherapeuten… en nu wordt het in het belachelijke getrokken?

  0 likes
 23. Let ook even op de kleine lettertjes.. voordat er een nabelating komt:
  Artikel 10 Prijswijziging
  10.1 Indien de prijzen voor de aangeboden producten of programma’s stijgen na de totstandkoming van de overeenkomst, dan is de klant bevoegd de overeenkomst op te zeggen tegen de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
  10.2 Prijsverhoging na de totstandkoming van de overeenkomst ten gevolge van een wettelijke regeling of bepaling is toegestaan en is geen grond voor ontbinding.

  Toch niet fijn als je hier ineens mee geconfronteerd wordt!

  0 likes
 24. mmm snap het niet helemaal, moet zowat 30 euro overmaken

  noemen ze dat tegenwoordig gratis dan??

  0 likes
 25. [quote name=”Lacri”]Ik snap de heisa niet. Hypnose wordt al jarenlang met succes bij vanalles en nog wat gebruikt, in de tandartsstoel, in ziekenhuizen, bij psychotherapeuten… en nu wordt het in het belachelijke getrokken?[/quote]
  Het gaat om de vraag of je mag claimen dat je “onherstelbare” schade aan het lichaam kunt “genezen”. Niks tegen hypnose, maar dat is misleidend. Maar ja wie wil: dream on…..

  0 likes
 26. [quote name=”JanW”]Wat een onzin allemaal. Griep is gezond, daar bouwt je lichaam namelijk weerstand van op! Iedereen moet af en toe griep krijgen, daar wordt je lichaam sterker van.[/quote]
  Uh, waar zit je verstand? Oja, bij dat rare Rudolph Steiner kluppie… Van Griep wordt je lichaam NIET sterker van…

  0 likes
 27. [quote name=”Yes”]Is dit niet dezelfde meneer die onlangs een aanbod deed om diabetes via hypnose te genezen? Bij in ieder geval diabtes type I onmogelijk, is namelijk een auto immuunziekte. Ik heb geen respect voor mensen die anderen valse hoop geven.[/quote]
  Voor geld doet men alles. Zelfs liegen en bedriegen. Easy money voor Lejeune…

  0 likes
 28. Oh BTW: ik begin een patroon te zien. Iedere maand rond de 15e een “aanbod”. Welke kwaal rond 15 januari? Beetje een doorzichtige manier van klantenwerving!

  0 likes
 29. Het immuunsysteem van de meeste mensen is vatbaar voor welvaartziekten en bacteriele infecties omdat meer dan 90% van de bevolking te veel ademt. (te veel longventilatie p/m in rust) Door Co2 verlies ontstaan abnormaliteiten in het lichaam waardoor de stofwisseling, zuurstof en bloedtoevoer naar alle organen en cellen wordt verstoord. Ieder lichaam zit anders in elkaar daarom krijgen mensen de meest uiteenlopende ziekten oftewel “symtomen”, allemaal ontstaan door de hoofdziekte: een te diepe ademhaling. De te diepe ademhaling wordt veroorzaakt door oa leefstijl, slaap en dieet factoren.

  http://www.normalbreathing.com

  0 likes
 30. Ongelooflijk wat een azijnpissers er hier reageren zeg. Als je er niets in ziet doe je er niets mee. Ik weet uit eigen ervaring (ja, o.a. door sessies van meneer Lejeune) dat hypnose werkt.

  Laat ieder in ze waarde. Al dat wantrouwen en geschreeuw hier over iemand die anderen wil helpen… begrijp ike cht niet!

  0 likes
 31. [quote name=”Danny”]Ongelooflijk wat een azijnpissers er hier reageren zeg. Als je er niets in ziet doe je er niets mee. Ik weet uit eigen ervaring (ja, o.a. door sessies van meneer Lejeune) dat hypnose werkt.

  Laat ieder in ze waarde. Al dat wantrouwen en geschreeuw hier over iemand die anderen wil helpen… begrijp ike cht niet![/quote]
  Ongelooflijk wat een naievelingen er zijn …. maar dream on. Echter geef geen valse hoop aan anderen.

  0 likes
 32. [quote name=”Yes”]Oh BTW: ik begin een patroon te zien. Iedere maand rond de 15e een “aanbod”. Welke kwaal rond 15 januari? Beetje een doorzichtige manier van klantenwerving![/quote]

  Ik zie ook een patroon: cognitieve dissonantie

  0 likes
 33. [quote name=”Doler”]mmm snap het niet helemaal, moet zowat 30 euro overmaken

  noemen ze dat tegenwoordig gratis dan??[/quote]

  Je doet je naam eer aan.

  0 likes
 34. [quote name=”Moniquen”]Let ook even op de kleine lettertjes.. voordat er een nabelating komt:
  Artikel 10 Prijswijziging
  10.1 Indien de prijzen voor de aangeboden producten of programma’s stijgen na de totstandkoming van de overeenkomst, dan is de klant bevoegd de overeenkomst op te zeggen tegen de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
  10.2 Prijsverhoging na de totstandkoming van de overeenkomst ten gevolge van een wettelijke regeling of bepaling is toegestaan en is geen grond voor ontbinding.

  Toch niet fijn als je hier ineens mee geconfronteerd wordt![/quote]

  Hmmm, bijzonder: je let wel op de kleine lettertjes maar de werkelijke inhoud gaat an je voorbij.

  0 likes
 35. [quote name=”R1992″]mensen, denk ná.
  ik ben een trouwe niburu-lezer en eerder een zwevende dan een nuchtere ziel. maar dít… dit is niet alleen geldklopperij, dit is zelfs gevaarlijk. diabetes genezen? is meneer lejeune ook aansprakelijk wanneer mensen hierdoor in gevaar komen?
  en als het wél werkt voor jou: waarom heb je een mp3 nodig? denk je dat die jou geholpen heeft? nee, het herstellend vermogen zit in jouzélf. en daar heb je geen hypnose of Schumann voor nodig.
  mocht je ondanks je pogingen tot herstel toch ziek worden… LUISTER naar je lichaam! het wil je iets vertellen! ben gewoon ziek… niets is voor niets![/quote]
  Jij snapt het precies en ook weer niet. Sommige mensen hebben actief begeleiding nodig bij wat jij allang weet. Als ze dat zelf willen natuurlijk.

  0 likes
 36. [quote name=”Yes”]
  Ongelooflijk wat een naievelingen er zijn …. maar dream on. Echter geef geen valse hoop aan anderen.[/quote]

  Weet niet wie hier naïef is!
  Dan stop je jezelf toch voor met pilletjes, prikken etc.

  Dan zoeken de volgens jou, ‘de naïevelingen’ wel een andere en misschien betere oplossing.
  Acupunctuur of hypnose etc. als je het niet geprobeerd hebt, kan je er niet over oordelen.

  Soms, kan je niet wetenschappelijk kijken naar iets en soms zijn dingen niet te verklaren, maar werkt het gewoon.

  Beetje vreemd voor sommige, raken in paniek en gaan schreeuwen….gewoon niet doen!

  0 likes
 37. [quote name=”Chris”]Jammer dat Lejeune op deze manier zijn e-mail klantenbestand wil vergroten. Waarom niet een gewone download zonder je gegevens op te geven?[/quote]
  Je kunt daarna je email weer uit zijn bestand halen als je dat wilt. Dat doe je toch wel vaker? Als niet dan is dat niet slim als je het niet eens bent met deze vorm van marketing. Of gebruik een wegwerp email adres.

  0 likes
 38. [quote name=”ReneH”][quote name=”Yes”]
  Ongelooflijk wat een naievelingen er zijn …. maar dream on. Echter geef geen valse hoop aan anderen.[/quote]

  Weet niet wie hier naïef is!
  Dan stop je jezelf toch voor met pilletjes, prikken etc.

  Dan zoeken de volgens jou, ‘de naïevelingen’ wel een andere en misschien betere oplossing.
  Acupunctuur of hypnose etc. als je het niet geprobeerd hebt, kan je er niet over oordelen.

  Soms, kan je niet wetenschappelijk kijken naar iets en soms zijn dingen niet te verklaren, maar werkt het gewoon.

  Beetje vreemd voor sommige, raken in paniek en gaan schreeuwen….gewoon niet doen![/quote]

  I rest my case…..

  0 likes
 39. Zo zien we het graag: die hypnosesessie kost maar een prikkie.

  0 likes
 40. helaas is het forum bericht bij Radar verwijderd maar dit vind ik bij Googelen
  TROS Radar » Toon onderwerp – Michel Lejeune… gevaarlijke gek!
  forum.www.trosradar.nl › … › Alternatieve geneeswijze
  Bericht door fuzzyfurry » 09 dec 2012 12:45. Volgens internationaal gecertificeerd ABH Hypnotherapeut Michel Lejeune is eigenlijk alles mogelijk met hypnose.

  0 likes
 41. Ik heb het net gedaan,het is heerlijk ,zeer goed te doen en kost niets..aanrader !

  0 likes
 42. Mijn geheim tegen griep en verkoudheid: vitamines en veel rust.
  Cristal meth tegen verkoudheid is af te raden, hoewel dat werkt.

  0 likes
 43. een griepvaccin is niet nodig, integendeel.
  heb er nooit één gehaald, laatste keer griep is ondertussen al meer dan twaalf jaar geleden.gewoon doordat men lichaam zen natuurlijke weerstand verhoogd heeft waarschijnlijk.voor mij nooit pillen!! en het werkt. en bijkomend dagelijks men twee citroentjes uitpersen met wat natuurhoning en hopla, zelfs geen verkoudheden.probeer bij verkoudheid maar eens verdund(!) citroensap in je neus te druppelen en je bent er zo vanaf, ook bij keelpijn zeer effectief!!!

  0 likes
 44. Naar uw geloof zal u geschieden.
  Jezus volgens Mattheüs 9.29

  Wees welgemoed dochter! uw geloof heeft u behouden, En de vrouw werd gezond van dezelfde ure af.
  Jezus volgens Mattheüs 9.22

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...