Gezondheid

Deze 14-jarige leert je alles over genetisch aangepast voedsel (video)

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 14-jarige Birke Baehr is een persoonlijke kruistocht gestart om mensen bewust te maken over de gevaren van genetisch gemodificeerd voedsel en de invloed van grote biotechbedrijven als Monsanto.

De biotechnologische multinational Monsanto is de mondiale marktleider op het gebied van genetisch gemodificeerde zaden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het gesloten en mysterieuze bedrijf zet public relations in om te proberen zijn kwaadaardige imago af te schudden. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te ontdekken dat de genetische manipulatie van de voedselvoorraad een aanslag is op de wereldgezondheid. Zoals de Amerikaanse tiener laat zien hoef je alleen maar op onderzoek uit te gaan.

Zelfs een 14-jarige kan inzien dat er problemen zullen ontstaan wanneer de wereldvoedselvoorraad in handen komt van een bedrijf dat tijdens de Vietnamoorlog het ontbladeringsmiddel Agent Orange produceerde.

Bron: YouTube/breakingtheset

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guusje
Guusje
10 jaren geleden

Even onafhankelijk van de inhoud: ik vind dat je geen kinderen moet inzetten om je gelijk te halen.

LoKi
LoKi
10 jaren geleden

[quote name=”Guusje”]Even onafhankelijk van de inhoud: ik vind dat je geen kinderen moet inzetten om je gelijk te halen.[/quote]

Even los van uw conclusie; Soms zijn kinderen een stuk wijzer dan volwassenen.

johan
johan
10 jaren geleden

dat je kinderen inzet bewijst enkel al de noodzaak om de zaak verder te onderzoeken. Maar goed ik vermoed als je naar de moleculenstructuur kijkt tot heel wat ontdekkingen komt. Namelijk alle vormen van moleculen hebben de opbouw volgens Plato de z.g.n. platonische lichamen er zit een structuur in (vorm). Ik vermoed dan ook als je rommelt in de kosmische pot, dat deze structuren ergens misvormt zijn of juist niet meer voorkomen. We eten dan bepaalde vormen die ons lichaam niet zou kunnen herkennen waardoor er “kosmisch verborgen materiaal” een onjuiste informatie verschaffen die dan op haar beurt bepaalde “nieuwe vormen” van ziektes doen kunnen ontstaan. Er is veel te weinig onderzoek hierin gedaan. rommel dus nog maar lekker door op een gegeven moment reageert moeder aarde en wijzelf hierop en moeten we terug naar de basis. Misschien ook wel een goede les voor ons?

Newton
Newton
10 jaren geleden

Helaas kun je tegenwoordig alleen maar iets in beweging zetten als je kinderen
inzet, op welk gebied dan ook!
Volwassenen geven niet om elkaar,bestrijden elkaar.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x