Homepagina » Straling » Vijf tieners leveren bewijs: wifi is schadelijk
Vijf tieners leveren bewijs: wifi is schadelijk

Vijf tieners leveren bewijs: wifi is schadelijk

Vijf tienermeisjes uit Denemarken hebben aangetoond dat draadloos internet schadelijk is voor planten.

Ze plaatsten zes bakken met tuinkers 12 dagen lang in een kamer met een wifi-router. Hetzelfde aantal bakken werd in een ruimte zonder draadloze router gezet.

In de ruimte zonder wifi bloeide de tuinkers op, maar in de kamer met straling verwelkten de planten of stierven ze af.

Concentratieproblemen

In 2010 bleek al uit onderzoek van de Universiteit Wageningen, de TU Delft, TNO en de gemeente Alphen aan den Rijn dat de elektromagnetische straling van draadloos internet en de straling van mobiele telefoons een negatief effect hebben op planten en bomen. Volgens de onderzoekers veroorzaakt de straling van draadloos internet het afsterven van blad en het achterblijven van groei bij bomen en gewassen.

De vijf meisjes kregen last van concentratieproblemen op school als ze de nacht ervoor naast hun gsm hadden geslapen. Ze dachten dat het iets met de straling te maken had en besloten een experiment te doen.

Herhalen

Omdat ze niet beschikten over de middelen om de invloed van gsm-straling op de mens te testen, plaatsten ze planten naast een router. De scholieren concludeerden dat de straling van draadloos internet wereldwijd miljoenen mensen kan schaden.

In Denemarken wordt na het experiment van de meisjes gediscussieerd over de mogelijk schadelijke gevolgen van mobiele telefoons en wifi. Een Zweeds onderzoeksinstituut gaat een poging doen het onderzoek van het vijftal te herhalen.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Voor de mensen die denken dat ze het goed weten;

  Google ‘UMTS vernietigt bomen’.

  Verborgen wetenschap die wel degelijk verantwoordelijk is voor vernietiging van biologische organismen. Lees en kom tot verassende onrtekkingen

  1 likes
 2. [quote name=”Sander”]”De vijf meisjes kregen last van concentratieproblemen op school als ze de nacht ervoor naast hun gsm hadden geslapen. Ze dachten dat het iets met de straling te maken had en besloten een experiment te doen.”

  En vervolgens maken ze een experiment met.. planten?

  Als ik een plant was zou ik met zulke onlogica ook het liefst sterven.[/quote]
  Ik vind dat niet onlogisch. Want ik heb ook een koolstof lichaam. Met water en zuurstof en zo. Net als die plant. En een energielichaam; als de Hindoe-wetenschap gelijk heeft. Een ‘etherisch’ lichaam. Net als die plant. Vanuit een Hindoe standpunt is het niet onlogisch. Maar ja: mijn post-christelijke wetenschap vindt dat te ver gezocht. Zoekt en gij zult vinden.

  1 likes
 3. Verbaast me toch wel op zo’n ” verlichte ” site als dit zoveel ignorants.

  Wifi gsm dect is gewoon enorm slecht en kankerverwekkend. period.

  http://www.youtube.com/watch?v=6ld8pCSjNcA

  en tig miljard onafhankelijke studie’s

  iedereen die dit niet onderschrijft is of nog niet goed geinformeerd (dat kan) of dom of onderdeel van de telecom-industrie Nazi’s/ “gezondheids” raad etc. I pray for their Karma.

  Fijne dag groeten van een electrosensitief persoon. Ja ik voel t iedere dag.

  1 likes
 4. Dat experiment in Denemarken was niet goed uitgevoerd; ze hadden de laptop + Wifi vlakbij de bak met tuinkersen staan. De warmte van de laptop is een belangrijke invloed. Het experiment zal herhaald moeten worden om betrouwbare resultaten te krijgen.

  0 likes
 5. helaas bericht is al een tijdje oud. achterhaald. en volgens sommigen zelfs een hoax. ook in mijn ogen. als je goed naar de planten kijkt zijn ze geleidelijk aan aan het verdorren. maar neemt niet weg dat WIFI schadelijk is of kan zijn

  0 likes
 6. Wat een totale onzin! Heb meerdere planten in een kamer staan waar zelf twee WIFI routers staan op maximale frequentie. En met geen enkele plant zijn er problemen.

  Bang makerij artikel!

  Daarnaast wordt er nergens ingegaan hoe het onderzoek daadwerkelijk is uitgevoerd. Ook wordt er al in de bron vermeld dat het onderzoek totaal niet weterschappelijk is onderbouwd.

  Gevalletje geen nieuws te melden!

  0 likes
 7. Dit bericht heb ik eerder op niburu gelezen en toen heb ik ook al gezegd dat 5 plantjes en een groep schoolmeisjes geen enkele wetenschappelijk waarde heeft en er dus ook helemaal niets uit geconcludeerd kan worden. Het kan hooguit aanleiding geven om wel een wetenschappelijk onderzoek te houden.

  0 likes
 8. [quote name=”Wesley”]Dit bericht heb ik eerder op niburu gelezen en toen heb ik ook al gezegd dat 5 plantjes en een groep schoolmeisjes geen enkele wetenschappelijk waarde heeft en er dus ook helemaal niets uit geconcludeerd kan worden. Het kan hooguit aanleiding geven om wel een wetenschappelijk onderzoek te houden.[/quote]
  Dat is dan ook precies wat de laatste zin van het artikel zegt: “Een Zweeds onderzoeksinstituut gaat een poging doen het onderzoek van het vijftal te herhalen.”

  0 likes
 9. Ik ben zeker kritisch tov wifi en straling, maar om nu direct van bewijs te spreken… Bewijs moet toch aan een iets hogere standaard voldoen dan hier weergegeven.

  Is het onderzoek reproduceerbaar?
  Is het onderzoek dubbelblind uitgevoerd?
  Zijn de planten gelijkwaardig behandeld gedurende het onderzoek? etc…

  0 likes
 10. ”De vijf meisjes kregen last van concentratieproblemen op school als ze de nacht ervoor naast hun gsm hadden geslapen. Ze dachten dat het iets met de straling te maken had en besloten een experiment te doen.”

  En vervolgens maken ze een experiment met.. planten?

  Als ik een plant was zou ik met zulke onlogica ook het liefst sterven.

  0 likes
 11. [quote name=”Wesley”]Dit bericht heb ik eerder op niburu gelezen en toen heb ik ook al gezegd dat 5 plantjes en een groep schoolmeisjes geen enkele wetenschappelijk waarde heeft en er dus ook helemaal niets uit geconcludeerd kan worden. Het kan hooguit aanleiding geven om wel een wetenschappelijk onderzoek te houden.[/quote]
  En dat gebeurt dan ook.

  0 likes
 12. Snik, snik….
  is er dan niemand die opkomt voor de rechten van de plant?
  Hoe die tieners die arme plantjes hebben behandeld is in ieder geval niet plant-aardig te noemen.
  Grrrrr

  Iaw Abraxas

  0 likes
 13. Er zijn al meerdere vergelijkbare onderzoeken geweest en die kwamen tot dezelfde conclusie.
  Check het internet maar.
  Het is juist heel goed om dit soort artikelen te blijven posten omdat het hele WIFI/GSM verhaal totaal genegeerd wordt in de media ivm BELANGEN!
  Waarom check je het zelf niet? koop drie planten om zelf overtuigd te raken of niet.

  0 likes
 14. De logica ontbreekt volledig. Het is slecht voor plantjes, dus is het slecht voor de mens? Want wat goed is voor plantjes is ook goed voor de mens? Ook dat geld niet. Het bewijst precies dat wat het zegt, dat het – misdchien – slecht is voor…plantjes. Maar alle niet voor zich zelf nadenkende mensen geloven alles dat wat ze lezen.

  0 likes
 15. Zelden zo’n tendentieus nieuwsbericht gelezen, wat op zo weinig gebaseerd is.

  0 likes
 16. Moreel van het verhaal.

  Het is schadelijk voor de mens we leven op in een ruimte vol met straling.

  Het aantal jongeren dat toeneemt met een hersentumor is nogal zorgwekkend.

  Verder kijken dan de neus lang is s.v.p en niet simpel weg oordelen.

  Niet beoordelen maar beleven en afvragen wat de mogelijkheden hierin zijn.

  De sleutel tot vrijheid van je gedachte vind je in jezelf.

  Laat je gedachten je handelen niet beïnvloeden en zowel dan noem je het uitwerken.

  0 likes
 17. [quote name=”Les”]Er zijn al meerdere vergelijkbare onderzoeken geweest en die kwamen tot dezelfde conclusie.
  Check het internet maar.
  Het is juist heel goed om dit soort artikelen te blijven posten omdat het hele WIFI/GSM verhaal totaal genegeerd wordt in de media ivm BELANGEN!
  Waarom check je het zelf niet? koop drie planten om zelf overtuigd te raken of niet.[/quote]

  mijn huis zit vol straling en vol planten.
  Mijn planten doen het prima (planten doen het altijd goed bij mij), dus de voor de hand liggende conclusie is dat straling goed is voor planten (als je ze maar tijdig water geeft).

  Aangezien ik het ook nog steeds goed doe moet straling ook goed zijn voor mij.

  0 likes
 18. nu begrijp ik waarom ik zo vaak hobbelende hoofdpijn voel .
  magnetische veld die mensen ook hebben zou het kunnen verstoren .
  draadloos kan niet meer het zou echt altijd kabel moeten blijven via ADSL ! aanrader ..

  0 likes
 19. Mijn tropische terrarium’s staan in mijn router/server ruimte met genoeg “kwade straling”.

  Plantjes e.d. doen het subliem… al járen…

  Wat nu? De onzichtbare chemtrails??? WiFitrails???

  Fijne dagen kerstdagen! (schakel uw netwerk uit anders begeeft uw kerstboom het binnen no time)

  0 likes
 20. laten we blij zijn dat jonge mensen dit doen ,de volwassen hebben er een troep van gemaakt ,,deze meisjes gebruiken hun verstand, geweldig.
  je zult zien dat andere gaan strijken met hun uitvinding .
  die wifi zit hier door het hele
  zorg centrum ,,overal wordt het geplaatst .maar er zal wel weer veel geld mee worden verdient ,,,wat een wereld toch ..bah .

  0 likes
 21. Nu ben ik zelf redelijk voorzichtig met 3/4g wifi etc, wifi gaat hier ook ‘s nachts automatisch uit, geen dect foon boven, kids geen gsm voor hun 12e.
  Maar bij deze test, zet ik echt mijn vraagtekens.
  Met regelmaat hebben we hier tuinkers en 9 van de 10x gaat het prima ondanks de vele wifi zenders in de buurt, maar ook wel eens een rotte bak gehad.
  Gewoon een keer slecht spul gehad, happens.

  0 likes
 22. Ook mijn planten doen het uitstekend en ze staan nog wel op dezelfde vensterbank als mijn router.

  0 likes
 23. [quote name=”Kees”]Nu ben ik zelf redelijk voorzichtig met 3/4g wifi etc, wifi gaat hier ook ‘s nachts automatisch uit, geen dect foon boven, kids geen gsm voor hun 12e.
  Maar bij deze test, zet ik echt mijn vraagtekens.
  Met regelmaat hebben we hier tuinkers en 9 van de 10x gaat het prima ondanks de vele wifi zenders in de buurt, maar ook wel eens een rotte bak gehad.
  Gewoon een keer slecht spul gehad, happens.[/quote]
  Als atomen opgebouwd zijn uit elektronen , protonen, etc. dan kan het niet anders dat er in ieder geval iets gebeurt als elektromagnetische golven in de buurt komen van zo’n onschuldig atoompje.
  Dus om die reden kan een elektromagnetisme niet slecht zijn, simpelweg omdat de atomen van nature ook een elektromagnetisch proces zijn.Het gaat om de hoeveelheid elektromagnetische straling, en de tijdsduur dat men daar aan blootgesteld staat.Dus om te zeggen: Wifi-straling is per definitie wel of niet gevaarlijk vindt ik in beide gevallen te kort door de bocht.
  Een glas water is goed voor het lichaam, maar als we in een keer 10 liter water drinken begeeft ons lichaam het.
  Iaw Abraxas

  0 likes
 24. Alle bedrading tussen je muren en electronische apparaten produceren elektro magnetische straling. Een magnetron gebruikt dezelfde hoogfrequente straling met meer power (watts) om watermoleculen te laten trillen en zo je eten op te warmen. Vlak naast een 220v 16Ampere contactdoos slapen waar een werkend apparaat of lamp op is aangesloten is misschien nog schadelijker dan wifi. De straling zal wel degelijk invloed hebben op trilling van elementaire deeltjes…Het is een beetje als pan water koken op een kaars…

  0 likes
 25. [quote name=”Dr.Why”][quote name=”Les”]Er zijn al meerdere vergelijkbare onderzoeken geweest en die kwamen tot dezelfde conclusie.
  Check het internet maar.
  Het is juist heel goed om dit soort artikelen te blijven posten omdat het hele WIFI/GSM verhaal totaal genegeerd wordt in de media ivm BELANGEN!
  Waarom check je het zelf niet? koop drie planten om zelf overtuigd te raken of niet.[/quote]

  mijn huis zit vol straling en vol planten.
  Mijn planten doen het prima (planten doen het altijd goed bij mij), dus de voor de hand liggende conclusie is dat straling goed is voor planten (als je ze maar tijdig water geeft).

  Aangezien ik het ook nog steeds goed doe moet straling ook goed zijn voor mij.[/quote]
  Dus jij zou ook vrijwillig een chemokuurtje nemen ook al heb je niks, gewoon omdat je straling zo lekker vindt? Het zijn langertermijn effecten !maar daar kom je vanzelf wel een keer achter…

  0 likes
 26. [quote name=”Jurgen”]
  Dus jij zou ook vrijwillig een chemokuurtje nemen ook al heb je niks, gewoon omdat je straling zo lekker vindt? Het zijn langertermijn effecten !maar daar kom je vanzelf wel een keer achter…[/quote]

  waarom zou ik?
  De kwaliteit van mijn conclusies evenaart die van de meeste “onderzoeken” die rond deze materie gebeurd zijn 🙂

  Die planten in het onderzoek hadden blijkbaar last van het langetermijn effect. De mijne bij mij thuis gaan al veel langer mee dan die in dat “onderzoek” zonder enig gevolg. Dus?

  0 likes
 27. Ehm, volgens mij is dit onderzoek al meer dan een half jaar geleden gedaan, ik kan me herinneren dat Niburu dit artikel al eerder heeft geplaatst, ook toen zou een universiteit dezelfde test opnieuw uitvoeren om te kijken of de meisjes gelijk hebben en of hetzelfde gebeurt in een lab.
  Is het zo moeilijk voor professoren en geleerden om de auto te pakken en naar de dichts bijzijnde tuinland te rijden om voor een paar euro tuinkers te kopen en twee weekjes te wachten ??
  Heel merkwaardig.
  Ik hoor geregeld mensen/collega’s klagen over slaapgebrek en dus kunnen ze zich minder goed concentreren, maar dat zijn ook vaak mensen die niet hun dagelijkse beweging krijgen, naast hun zitwerk, 9 uur zitten op het werk en thuis nog eens 5 of 6 uur zitten en dan slapen is niet bevordelijk voor je gemoedstoestand.
  Doe je een test voor slapeloosheid etc.. bij mensen die een zittend beroep hebben en geen eelt op de vingers krijgen en je doet het onder bouwvakkers, loodgieters, tegelzetters etc.. dan hebben vaak mensen met een DOE beroep minder klachten dan iemand met een DENK beroep.
  Tussen denkers en doeners zit een groot verschil, ik kan dat zelf beamen omdat ik tijden lang slecht sliep en overdag enorm moe was op mn werk, en dan maar malen en ” denken” wat het kan zijn, de dokter zei al jaren tegen me dat beweging heel belangrijk is want je word er fysiek moe van en jawel, kortom, balans vinden en hij had in mijn geval gelijk, mensen bewegen veel te weinig, of hun leven laat het niet toe of ze hebben er simpelweg de puf niet voor etc.. etc.. , ieder heeft daar z’n eigen redenen voor.
  Ik geloof zeker dat teveel straling niet goed is en schadelijk kan zijn, duh,
  Menig kind krijgt niet genoeg beweging en dat geld ook voor volwassenen in dit computer/internet/TV tijdperk, zet ze/jezelf maar es aan het werk (fysiek), wellicht helpt het.

  0 likes
 28. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Jurgen”]
  Dus jij zou ook vrijwillig een chemokuurtje nemen ook al heb je niks, gewoon omdat je straling zo lekker vindt? Het zijn langertermijn effecten !maar daar kom je vanzelf wel een keer achter…[/quote]

  waarom zou ik?
  De kwaliteit van mijn conclusies evenaart die van de meeste “onderzoeken” die rond deze materie gebeurd zijn 🙂

  Die planten in het onderzoek hadden blijkbaar last van het langetermijn effect. De mijne bij mij thuis gaan al veel langer mee dan die in dat “onderzoek” zonder enig gevolg. Dus?[/quote]
  Er zijn heel wat wetenschappelijke studies die bewijzen dat WIFI/GSM schadelijk is, niet alleen dit ‘onderzoekje’ van die kinderen en jouw vergelijkmateriaal met je kamerplanten, want als je WETENSCHAPPELIJK bewijs wil dan is dat ook te vinden op internet. Als iedereen zijn kamerplanten dood zouden gaan dan hadden we allang vraagtekens gezet toch?

  0 likes
 29. Vijf tieners leveren een theorie (die al bestond) zou een accuratere titel zijn.

  0 likes
 30. [quote name=”Jurgen”]
  Er zijn heel wat wetenschappelijke studies die bewijzen dat WIFI/GSM schadelijk is, niet alleen dit ‘onderzoekje’ van die kinderen en jouw vergelijkmateriaal met je kamerplanten, want als je WETENSCHAPPELIJK bewijs wil dan is dat ook te vinden op internet. Als iedereen zijn kamerplanten dood zouden gaan dan hadden we allang vraagtekens gezet toch?[/quote]

  nee, die zijn er niet 🙂

  Tja, waarom gaan de kamerplanten dan niet dood als ‘t zo schadelijk is? Misschien gewoon omdat het niet zo schadelijk is?
  Die dingen van die kinderen waren gewoon uitgedroogd.

  0 likes
 31. [quote name=”Dr.Why”][quote name=”Jurgen”]
  Er zijn heel wat wetenschappelijke studies die bewijzen dat WIFI/GSM schadelijk is, niet alleen dit ‘onderzoekje’ van die kinderen en jouw vergelijkmateriaal met je kamerplanten, want als je WETENSCHAPPELIJK bewijs wil dan is dat ook te vinden op internet. Als iedereen zijn kamerplanten dood zouden gaan dan hadden we allang vraagtekens gezet toch?[/quote]

  nee, die zijn er niet 🙂

  Tja, waarom gaan de kamerplanten dan niet dood als ‘t zo schadelijk is? Misschien gewoon omdat het niet zo schadelijk is?
  Die dingen van die kinderen waren gewoon uitgedroogd.[/quote]

  Zeiden ze van asbest ,sigaretten in de beginnen ook & hoe was de leus voor het gebruik van DDT, DDT is good for meee!.
  Nu schreeuwen ze moord & brand, groente uit Egypte met DDT wordt gelijk als chemisch afval verbrand.

  0 likes
 32. [quote name=”Timm”]Verbaast me toch wel op zo’n ” verlichte ” site als dit zoveel ignorants.

  Wifi gsm dect is gewoon enorm slecht en kankerverwekkend. period.

  http://www.youtube.com/watch?v=6ld8pCSjNcA

  en tig miljard onafhankelijke studie’s

  iedereen die dit niet onderschrijft is of nog niet goed geinformeerd (dat kan) of dom of onderdeel van de telecom-industrie Nazi’s/ “gezondheids” raad etc. I pray for their Karma.

  Fijne dag groeten van een electrosensitief persoon. Ja ik voel t iedere dag.[/quote]

  iedereen die dit niet onderschrijft is of nog niet goed geinformeerd (dat kan) of dom of onderdeel van de telecom-industr ie Nazi’s/ “gezondheids” raad etc. I pray for their Karma.

  wauw…. scary

  0 likes
 33. [quote name=”Erique”]
  Zeiden ze van asbest ,sigaretten in de beginnen ook & hoe was de leus voor het gebruik van DDT, DDT is good for meee!.
  Nu schreeuwen ze moord & brand, groente uit Egypte met DDT wordt gelijk als chemisch afval verbrand.[/quote]

  appelen en peren vergelijken 🙂

  Asbest is alleen schadelijk omdat het in heel kleine deeltjes kan splitsen. Dat is iets wat we vroeger niet wisten. Maar de grote paniek over asbest in gebouwen is overdreven. Zolang je er niet mee in contact kunt komen is er geen probleem.

  Degenen die dat zeiden van sigaretten hadden daar zwaar belang bij. Er zijn nog steeds sigaretten, en nog steeds miljoenen mensen die dom genoeg zijn om ze te roken.

  Alles wat schadelijk is voor insecten is per definitie ook niet geweldig voor de rest van de levende organismen.

  Alle deftige onderzoeken op heel grote aantallen mensen wijzen uit dat al die heisa over straling onzin is. Maar ja, dat past niet in het straatje natuurlijk…

  By the way, heb je een gsm? Het feit dat je internet gebruikt maakt dat je mee straling creeert. Dus nu stoppen daarmee 🙂

  0 likes
 34. Veel duitse (milieu-) artsen zien een direct verband tussen ingebruikname van mobiele telefonie en een aantal gezondheidsklachten. Zij hebben zich verenigd in een aantal Appells.
  Bij elkaar zijn dat nu zo’n slordige 2.000 artsen, tandartsen, apothekers, wetenschappers, etc.
  Zouden die allemaal gek zijn om de alarmbel te luiden?
  http://www.milieuziektes.nl/

  0 likes
 35. Ik zal een lijst geven met uitstekende wetenschappelijke onderzoeken.
  1. Atasoy H.I. et al., 2013. Immunohistopathologic demonstration of deleterious effects on growing rat testes of radiofrequency waves emitted from conventional Wi-Fi devices. Journal of Pediatric Urology 9(2): 223-229. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22465825

  2. Avendaño C. et al., 2012. Use of laptop computers connected to internet through Wi-Fi decreases human sperm motility and increases sperm DNA fragmentation. Fertility and Sterility 97(1): 39-45. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22112647

  3. Avendaño C. et al., 2010. Laptop expositions affect motility and induce DNA fragmentation in human spermatozoa in vitro by a non-thermal effect: a preliminary report. American Society for Reproductive Medicine 66th Annual Meeting: O-249http://wifiinschools.org.uk/resources/laptops+and+sperm.pdf)

  0 likes
 36. 1. Atasoy H.I. et al., 2013. Immunohistopathologic demonstration of deleterious effects on growing rat testes of radiofrequency waves emitted from conventional Wi-Fi devices. Journal of Pediatric Urology 9(2): 223-229. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22465825

  2. Avendaño C. et al., 2012. Use of laptop computers connected to internet through Wi-Fi decreases human sperm motility and increases sperm DNA fragmentation. Fertility and Sterility 97(1): 39-45. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22112647

  3. Avendaño C. et al., 2010. Laptop expositions affect motility and induce DNA fragmentation in human spermatozoa in vitro by a non-thermal effect: a preliminary report. American Society for Reproductive Medicine 66th Annual Meeting: O-249http://wifiinschools.org.uk/resources/laptops+and+sperm.pdf) 4. Aynali G. et al., 2013. Modulation of wireless (2.45 GHz)-induced oxidative toxicity in laryngotracheal mucosa of rat by melatonin. Eur Arch Otorhinolaryngol 270(5): 1695-1700.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23479077
  5. Gumral N. et al., 2009. Effects of selenium and L-carnitine on oxidative stress in blood of rat induced by 2.45-GHz radiation from wireless devices. Biol Trace Elem Res. 132(1-3): 153-163.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19396408

  6. Havas M. et al., 2010. Provocation study using heart rate variability shows microwave radiation from 2.4GHz cordless phone affects autonomic nervous system. European Journal of Oncology Library Vol. 5: 273-300. http://www.icems.eu/papers.htm?f=/c/a/2009/12/15/MNHJ1B49KH.DTL part 2.

  7. Havas M. and Marrongelle J. 2013. Replication of heart rate variability provocation study with 2.45GHz cordless phone confirms original findings. Electromagn Biol Med 32(2): 253-266.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23675629

  En zo heb ik nog wel een stuk of twintig voor u, geinteresseerd? Laat het weten dan plaats ik deze ook nog.

  0 likes
 37. [quote name=”Erique”][quote name=”Dr.Why”][quote name=”Jurgen”]
  Er zijn heel wat wetenschappelijke studies die bewijzen dat WIFI/GSM schadelijk is, niet alleen dit ‘onderzoekje’ van die kinderen en jouw vergelijkmateriaal met je kamerplanten, want als je WETENSCHAPPELIJK bewijs wil dan is dat ook te vinden op internet. Als iedereen zijn kamerplanten dood zouden gaan dan hadden we allang vraagtekens gezet toch?[/quote]

  nee, die zijn er niet 🙂

  Tja, waarom gaan de kamerplanten dan niet dood als ‘t zo schadelijk is? Misschien gewoon omdat het niet zo schadelijk is?
  Die dingen van die kinderen waren gewoon uitgedroogd.[/quote]

  Zeiden ze van asbest ,sigaretten in de beginnen ook & hoe was de leus voor het gebruik van DDT, DDT is good for meee!.
  Nu schreeuwen ze moord & brand, groente uit Egypte met DDT wordt gelijk als chemisch afval verbrand.[/quote]
  En wat heeft dat met Wifi te maken?

  0 likes
 38. [quote name=”Wesley”][quote name=”Erique”][quote name=”Dr.Why”][quote name=”Jurgen”]
  Er zijn heel wat wetenschappelijke studies die bewijzen dat WIFI/GSM schadelijk is, niet alleen dit ‘onderzoekje’ van die kinderen en jouw vergelijkmateriaal met je kamerplanten, want als je WETENSCHAPPELIJK bewijs wil dan is dat ook te vinden op internet. Als iedereen zijn kamerplanten dood zouden gaan dan hadden we allang vraagtekens gezet toch?[/quote]

  nee, die zijn er niet 🙂

  Tja, waarom gaan de kamerplanten dan niet dood als ‘t zo schadelijk is? Misschien gewoon omdat het niet zo schadelijk is?
  Die dingen van die kinderen waren gewoon uitgedroogd.[/quote]

  Zeiden ze van asbest ,sigaretten in de beginnen ook & hoe was de leus voor het gebruik van DDT, DDT is good for meee!.
  Nu schreeuwen ze moord & brand, groente uit Egypte met DDT wordt gelijk als chemisch afval verbrand.[/quote]
  En wat heeft dat met Wifi te maken?[/quote]

  Van wifi zeggen ze bij de overheid ook dat het geen kwaad kan net als de middelen die ik opnoemde.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

rode kruis

Rode Kruis haalt bijna 100 miljoen op voor bosbranden in Australië. Dit is er met het geld gebeurd (‘echt absurd!’)

Het Nederlandse Rode Kruis haalde 1,2 miljoen ...

greta

Greta Thunberg onder vuur door hypocriete klimaatoproep: ‘Ik zie haar niet in Peking of Delhi’

Historicus Niall Ferguson heeft uitgehaald naar Greta ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.