CoronaBuitenland

40 procent patiënten van deze reumatoloog heeft vaccinatieschade: ‘In 35 jaar nog nooit meegemaakt’

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Robert Jackson is al 35 jaar reumatoloog. Hij heeft zo’n 6000 patiënten, waarvan normaal gesproken vrijwel niemand vaccinatieschade heeft. Nu de coronavaccins zijn uitgerold, heeft 40 procent van zijn patiënten last van bijwerkingen. Vijf procent krijgt bovendien een aandoening die de kans op bloedklonters verhoogt.

Veel van zijn patiënten en die van collega’s waren na hun tweede mRNA-vaccin dagenlang uit de running. Jackson zei dat zoiets nooit is gebeurd bij andere vaccinaties. Vervolgens kwam hij tot de ontdekking dat vijf procent van zijn patiënten niet herstelde van de bijwerkingen na vaccinatie. Hij heeft patiënten die ruim een jaar na de prik nog steeds niet de oude zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Gevaarlijkste vaccin

De reumatoloog zei in gesprek met de Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch dat hij dit in 35 jaar tijd nog nooit heeft meegemaakt. Hij voegde toe dat dit het gevaarlijkste vaccin is dat hij ooit in zijn carrière heeft gezien.

Tot voor kort dacht Jackson dat het vaccin tegen de Mexicaanse griep het gevaarlijkste vaccin uit de geschiedenis was, maar het aantal bijwerkingen van die prik blijkt slechts een fractie te zijn van wat er nu gemeld wordt.

Belangrijk

Kirsch wees erop dat dit belangrijk is omdat men na zo’n 50 sterfgevallen stopte met het gebruik van het Mexicaanse griepvaccin. Het was te gevaarlijk, zei hij. Nu blijft men stug doorprikken.

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Klopt, ondanks de schade gewoon doorprikken.
Maar dan alleen als je prikje neemt, en dat was ik nou net niet van plan.

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Stop met het ’n vaccin noemen!!!

Mar
Mar
2 jaren geleden

Waarom lezen we er veel over, waarom spreken artsen zich niet uit, waarom word het niet gestopt, erover schrijven is oke, maar doe er ook daadwetkelijk iets aan. Stop deze vieze praktijken. Bundel alle krachten, artsen, rechters, om, alkes moet zich tegenspreken, anders stopt het niet, en blijven we prikken, tot de dood erop volgt.

Hamala
Hamala
2 jaren geleden

Natuurlijk foorprikk

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x