Binnenland

‘Heel wat’ flauwvallende jongeren bij vaccineren, maar volgens GGD is er niks aan de hand

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De GGD’s worden sinds vorige week vrijdag geconfronteerd met flauwvallende jongeren. Er wordt sinds die dag weer met Janssen ingeënt. EHBO’ers in de vaccinatielocaties in Drenthe, Groningen en Friesland hebben het druk met flauwvallende jongvolwassenen. Volgens de GGD gaat het om een ‘normale bijwerking’, schrijft het Dagblad van het Noorden.

De GGD stelt dat het niet zozeer aan het vaccin ligt, maar aan andere omstandigheden. Volgens Marcel de Jong van GGD Fryslan spelen ‘het warme weer’, ‘de hernieuwde uitgaansmogelijkheden’ en ‘spanning voor de vaccinatie’ een rol bij het flauwvallen. “Even onderuit gaan, kan gebeuren.” Hoe wordt dit opgelost? “Wie aangeeft last van flauwvallen te hebben, wordt liggend gevaccineerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Arts: flauwvallen heeft níéts te maken met het toegediende vaccin

Ook bij onze zuiderburen vallen veel jongeren flauw bij het vaccineren, weet de krant Het Belang van Limburg. Daar ligt het volgens een arts uit Lommel aan de bloeddruk. “Eerst en vooral hebben jongeren een lagere bloeddruk dan ouderen,” aldus arts Jos Vanhoof. “Combineer dat met stress voor de prik en je hebt meteen een grotere kans op flauwvallen.”

Het kan volgens de arts ook te maken hebben met het feit dat jongeren ‘niet ontbeten hebben’, ‘te weinig hebben gedronken’ of ‘te weinig nachtrust hebben gehad’. “Flauwvallen heeft niets te maken met het toegediende vaccin,” beweert de arts.

‘Heel wat’ jongeren gaan van hun stokje

De krant sprak met iemand die in de vaccinatiecentra van Tongeren en Bilzen ‘heel wat’ jongeren van hun stokje heeft zien gaan. Zoveel zelfs dat men nu preventief meer liggend gaat vaccineren.

Eerder doken er beelden op uit Zuid-Amerika waarop te zien is hoe een vrouw flauwvalt en begint te stuiptrekken nadat ze gevaccineerd is. Eind vorig jaar viel een verpleegkundige uit de Amerikaanse staat Tennessee 10 minuten na toediening van het coronavaccin flauw voor de camera. IC-verpleegkundige Tiffany Dover werd na haar vaccinatie geïnterviewd en had het zichtbaar zwaar. Ze draaide weg van de camera en zakte vervolgens in elkaar.

4.6 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oleehop
Oleehop
2 jaren geleden

Tiffany Dover…en ging vervolgens dood.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Om cojona de het land uit te helpen moeten er offers worden gebracht.
De offers zijn in dit geval iedereen.

Niemand ontkomt aan die felbegeerde prik.

U doet het niet voor uzelf maar voor een ander. Als u zich niet offert, is het uw schuld dat cojona in het land blijft.
U doet het voor een ander. Wie zij dat toch meer in de geschiedenis?

Wanneer ga ik mij opofferen? Mijn familie heeft zich al opgeofferd, zij hebben de felbegeerde prik op basis van de propaganda genomen.
Ik wil niet op mijn geweten hebben dat cojona alleen door mij in het land blijft zwerven. Het pseudovaccin is de enige uitweg, aldus de machtshebbers en de propagandamachine.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

ER ZULLEN IN DE ZORG EEN HELEBOEL VACATURES BIJKOMEN

Jongeren inspuiten met Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccins is een Oorlogsmisdaad & een Grove Schending van de Code van Neurenberg…Iedere Huisarts, GGD’er, Verpleegkundige of welke Prikker dan ook die Meewerkt aan dit Duivelse Experiment kan erop rekenen dat hij of zij in de Nabije Toekomst verantwoording moet afleggen voor een Onafhankelijk Militair Tribunaal…

Wir haben es nicht Gewüsst, is ZEKER GEEN EXCUUS!

pien
pien
2 jaren geleden

arme arme kinderen en dan dat gebaggatelliseer, vreselijk

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x