Mens en Dier

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak voor de verkiezingen nog even uit wat precies het doel is van de vaccinpaspoorten. “Wij betalen voor de provinciale vaccinpaspoorten zodat je weet dat je niet naast een tafel vol ongevaccineerde mensen komt te zitten als je een restaurant binnengaat, als je een sportschool of bioscoop bezoekt,” zei hij.

“Je moet weten dat je veilig bent als je het juiste hebt gedaan. Je wordt beloond omdat je het juiste hebt gedaan. Dat is waar het allemaal om draait,” zei Trudeau. “En de mensen die nog twijfelen, die zich nog verzetten, kunnen niet genieten van dezelfde dingen als degenen die hun bijdrage hebben geleverd voor anderen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is pure pesterij

De premier krijgt veel kritiek na zijn uitspraken. “Dat mensen hiervoor gaan, is mij een raadsel. Dat dit figuur zelfs een kans heeft om herkozen te worden, hoe matig de oppositie ook is, is mij ook een raadsel,” zegt econoom Rein de Vries.

“Aha, dus de coronapas heeft geen inhoudelijke, wetenschappelijke onderbouwing; het is pure pesterij van mensen die niet hebben gedaan wat je wil,” constateert freelance journalist Arno Wellens. “Prima, helder, dacht al zoiets. Ik vroeg me al af waarom je vanuit zorgen om corona niet inzet op bijvoorbeeld iets meer voor verplegers.”

Logica ontbreekt

FVD-leider Thierry Baudet merkt op: “Hij spreekt als een kind van zes. Hij kijkt angstig, opgejaagd uit zijn ogen. Zijn argumentatief vermogen is laag, logica ontbreekt. What’s his story!?”

4.7 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
2 jaren geleden

De mensen krijgen een beloning van de slavenhouders als ze een brave slaaf zijn voor de slavenhouders.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hoeveel spuiten heeft die gek zelf al gehad? Waarschijnlijk geen een, maar hij gedraagt zich als een eersteklas malloot. Zoveel is wel duidelijk.
Natuurlijk vertelt hij absoluut niets nieuws. De meesten van ons wisten natuurlijk al lang dat het alleen maar om gehoorzaamheid gaat.
Als je namelijk gehoorzaam je prikjes neemt, dan zal je over niet al te lange tijd de gevolgen daarvan ondervinden. En laat DAT nu precies de bedoeling zijn.
Maar zonder dollen…. DIT is dus het niveau van een regeringsleider van toch best wel een groot land als Canada is.
Om te huilen.

Waarnemer
Waarnemer
2 jaren geleden

Wef, Wef

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 jaren geleden

Nou ja, met dit verschil dat het gemiddelde kind van zes een stuk intelligenter is. Maar goed, normale mensen lenen zich dan ook niet voor dergelijk werk.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x