Mens en Dier

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak voor de verkiezingen nog even uit wat precies het doel is van de vaccinpaspoorten. “Wij betalen voor de provinciale vaccinpaspoorten zodat je weet dat je niet naast een tafel vol ongevaccineerde mensen komt te zitten als je een restaurant binnengaat, als je een sportschool of bioscoop bezoekt,” zei hij.

“Je moet weten dat je veilig bent als je het juiste hebt gedaan. Je wordt beloond omdat je het juiste hebt gedaan. Dat is waar het allemaal om draait,” zei Trudeau. “En de mensen die nog twijfelen, die zich nog verzetten, kunnen niet genieten van dezelfde dingen als degenen die hun bijdrage hebben geleverd voor anderen.”

Het is pure pesterij

De premier krijgt veel kritiek na zijn uitspraken. “Dat mensen hiervoor gaan, is mij een raadsel. Dat dit figuur zelfs een kans heeft om herkozen te worden, hoe matig de oppositie ook is, is mij ook een raadsel,” zegt econoom Rein de Vries.

“Aha, dus de coronapas heeft geen inhoudelijke, wetenschappelijke onderbouwing; het is pure pesterij van mensen die niet hebben gedaan wat je wil,” constateert freelance journalist Arno Wellens. “Prima, helder, dacht al zoiets. Ik vroeg me al af waarom je vanuit zorgen om corona niet inzet op bijvoorbeeld iets meer voor verplegers.”

Logica ontbreekt

FVD-leider Thierry Baudet merkt op: “Hij spreekt als een kind van zes. Hij kijkt angstig, opgejaagd uit zijn ogen. Zijn argumentatief vermogen is laag, logica ontbreekt. What’s his story!?”

4.7 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
10 maanden geleden

De mensen krijgen een beloning van de slavenhouders als ze een brave slaaf zijn voor de slavenhouders.

Annette
Annette
10 maanden geleden

Hoeveel spuiten heeft die gek zelf al gehad? Waarschijnlijk geen een, maar hij gedraagt zich als een eersteklas malloot. Zoveel is wel duidelijk.
Natuurlijk vertelt hij absoluut niets nieuws. De meesten van ons wisten natuurlijk al lang dat het alleen maar om gehoorzaamheid gaat.
Als je namelijk gehoorzaam je prikjes neemt, dan zal je over niet al te lange tijd de gevolgen daarvan ondervinden. En laat DAT nu precies de bedoeling zijn.
Maar zonder dollen…. DIT is dus het niveau van een regeringsleider van toch best wel een groot land als Canada is.
Om te huilen.

Waarnemer
Waarnemer
10 maanden geleden

Wef, Wef

Jan Doornbos
Jan Doornbos
10 maanden geleden

Nou ja, met dit verschil dat het gemiddelde kind van zes een stuk intelligenter is. Maar goed, normale mensen lenen zich dan ook niet voor dergelijk werk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x