Homepagina » Mens en Dier » Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’
trudeau
Foto: Justin Trudeau (Justin Trudeau – Prime Minister of Canada CC BY 3.0)

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak voor de verkiezingen nog even uit wat precies het doel is van de vaccinpaspoorten. “Wij betalen voor de provinciale vaccinpaspoorten zodat je weet dat je niet naast een tafel vol ongevaccineerde mensen komt te zitten als je een restaurant binnengaat, als je een sportschool of bioscoop bezoekt,” zei hij.

“Je moet weten dat je veilig bent als je het juiste hebt gedaan. Je wordt beloond omdat je het juiste hebt gedaan. Dat is waar het allemaal om draait,” zei Trudeau. “En de mensen die nog twijfelen, die zich nog verzetten, kunnen niet genieten van dezelfde dingen als degenen die hun bijdrage hebben geleverd voor anderen.”

Het is pure pesterij

De premier krijgt veel kritiek na zijn uitspraken. “Dat mensen hiervoor gaan, is mij een raadsel. Dat dit figuur zelfs een kans heeft om herkozen te worden, hoe matig de oppositie ook is, is mij ook een raadsel,” zegt econoom Rein de Vries.

“Aha, dus de coronapas heeft geen inhoudelijke, wetenschappelijke onderbouwing; het is pure pesterij van mensen die niet hebben gedaan wat je wil,” constateert freelance journalist Arno Wellens. “Prima, helder, dacht al zoiets. Ik vroeg me al af waarom je vanuit zorgen om corona niet inzet op bijvoorbeeld iets meer voor verplegers.”

Logica ontbreekt

FVD-leider Thierry Baudet merkt op: “Hij spreekt als een kind van zes. Hij kijkt angstig, opgejaagd uit zijn ogen. Zijn argumentatief vermogen is laag, logica ontbreekt. What’s his story!?”

4.7 39 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
27 dagen geleden

De mensen krijgen een beloning van de slavenhouders als ze een brave slaaf zijn voor de slavenhouders.

Annette
Annette
27 dagen geleden

Hoeveel spuiten heeft die gek zelf al gehad? Waarschijnlijk geen een, maar hij gedraagt zich als een eersteklas malloot. Zoveel is wel duidelijk.
Natuurlijk vertelt hij absoluut niets nieuws. De meesten van ons wisten natuurlijk al lang dat het alleen maar om gehoorzaamheid gaat.
Als je namelijk gehoorzaam je prikjes neemt, dan zal je over niet al te lange tijd de gevolgen daarvan ondervinden. En laat DAT nu precies de bedoeling zijn.
Maar zonder dollen…. DIT is dus het niveau van een regeringsleider van toch best wel een groot land als Canada is.
Om te huilen.

Waarnemer
Waarnemer
27 dagen geleden

Wef, Wef

Jan Doornbos
Jan Doornbos
27 dagen geleden

Nou ja, met dit verschil dat het gemiddelde kind van zes een stuk intelligenter is. Maar goed, normale mensen lenen zich dan ook niet voor dergelijk werk.

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

npo

Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten: ‘Totaal ziek!’

In het NTR-programma De Sociëteit werd vrijdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

101
0
We lezen graag je reactie!x