Natuur en Milieu

‘Ongelooflijke’ vuurbal in de lucht boven Nieuw-Zeeland

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Wellington en Christchurch stonden gisteren versteld toen een spectaculaire, heldere meteoor met een lange staart door de lucht schoot.

Weerstations werden overstelpt met meldingen van de vuurbal die volgens ooggetuigen rond 18.30 uur lokale tijd boven Nieuw-Zeeland te zien was.

Een inwoner uit Nelson op het Zuidereiland omschreef het fenomeen als een ‘ongelooflijke’ groene, oranje en witte bal die met ‘supersonische snelheid’ langs vloog en een enorme staart had die bijna 10 minuten te zien was.

Een ooggetuige uit Hanmer Springs zei dat de waarneming gepaard ging met een ‘luide knal’ zo’n twee minuten nadat de vuurbal verscheen. Hij kon niet met zekerheid zeggen of het object de grond raakte of dat er sprake was van een sonische knal.

Een inwoner uit Wellington zei dat de meteoor net zo fel was als brandend magnesium terwijl een ander zei dat het object leek te fluoresceren.

Bron: Thetruthbehindthescenes.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ijpelaar
ijpelaar
10 jaren geleden

Satelieten die neervallen, groen en felle kleur is koper.

Niet gezond misschien wat er zit van alles in zo,n ding.

vrg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x