Gezondheid

Billy (11) heeft geen epileptische aanvallen meer dankzij cannabisolie. Dan doet de overheid plotseling dit

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Billy Caldwell (11) uit Ierland lijdt aan een ernstige vorm van epilepsie. Het enige wat werkt tegen de aanvallen is cannabisolie.

De overheid heeft zijn dokter echter opdracht gegeven om het jongetje geen cannabisolie meer voor te schrijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Billy werd de eerste persoon die van gezondheidsinstantie NHS een voorschrift voor cannabisolie kreeg.

Doodvonnis
Billy (11) heeft geen epileptische aanvallen meer dankzij cannabisolie. Dan doet de overheid plotseling dit
Billy (Facebook/Keep Billy Alive)

Eerst had het jongetje tot wel 100 zware aanvallen per dag, maar dankzij de olie had hij er op den duur vrijwel geen meer.

De autoriteiten hebben zijn dokter nu opgedragen te stoppen met het voorschrijven van de olie. De moeder van de jongen, Charlotte Caldwell, is radeloos.

Ze vreest dat de overheid zijn doodvonnis heeft getekend en dat de volgende aanval hem fataal zal zijn.

Verbijsterd

Als Billy een epileptische aanval krijgt, heeft hij medicijnen en zuurstof nodig. Eén aanval kan al dodelijk zijn.

Daarnaast zijn Billy’s symptomen van autisme afgezwakt sinds hij de olie krijgt.

Charlotte reageerde verbijsterd op het besluit van de overheid. “Het aantal aanvallen nam af tot het punt waarop Billy vrij was van aanvallen,” zei ze.

Gesprek

Ze heeft de minister van Binnenlandse Zaken opgeroepen het besluit in te trekken.

Charlotte heeft inmiddels gesproken met meerdere parlementsleden en hoopt dat ze spoedig een gesprek zal hebben met de minister.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 jaren geleden

we moeten steeds zieker worden maar, wel langzaam.

M'am
M'am
5 jaren geleden

Ieder zijn missie en ik denk dat de moeder het uitstekend aanpakt. Pioniers hebben het zwaar te verduren maar daarvoor zijn ze hier geboren. Little ‘Lightworkers’ everywhere 🙂 Ze zijn moedig en helpen ons onze ogen open te maken en door verbijstering, actie nemen Het aanwakkerd ons emoties. Ze contribueren met hun missie aan de druppel in de oceaan tengoede van een meer menswaardig maatschappij. Iedereen mag zijn positie behouden miets het gedrag blijft fatsoenlijk en begripvol voor zijn medemensen. De rest hoort op de publiekplaats te worden ten dode geschreven. Parasieten moet je uitroeien. Het ziet ons en vooral onze kinderen als voedsel. Geen enkel compassie voor dat soort. Vertrouw in de kunde van een moeder die, aangetoond, het best voor haar kind heeft en boekt uitstekend resultaten ermee, plus de duizenden andere vergelijkbare getuigenissen, zou voldoende moeten zijn voor een overheid om het juist aan te moederen. Wat praten we over… een plant, een soort thee waarvan de eerste zaad is hier geplant door de Creatie om ons te dienen als we ziek zijn. Maar slangen gif maar wel. Een bewijs dat we overmasterd zijn door iets die niet zo goede bedoelingen heeft. Aan de andere kant verplicht het een en ieder om wakker te worden en mediteren over zijn ware positie in the matrix scenario in welke we ons bevinden en dat we degelijk een mooiere wending aan kunnen geven als we met z’n allen eenheid vormen over een positieve gedachtengoed en massaal de rug toekeren aan deze smerig systeem. Pas op, Crypto currencies zijn in de handen van wie we graag weg willen. Alles moet opnieuw! Het houdt ons gezellig bezig, Constructief en nuttig zijn geeft ons bovendien een tevreden gevoel, toch? Het goed neiuws is dat steeds meer mensen krijgen dit inzicht, rekening houdend dat ongeveer 4.5 milliarden van de 7.5M inwoners zijn Mensen en de rest niet. Wij kunnen creeren, hun niet. Het zijn onze dagelijkse emoties die creeren, ze hebben geen. Ons gedrag zal de tijdlijn kiezen tussen alle mogelijke scenarios en de toekomst van de mensheid bepalen. Het niveau van collectieve wijsheid om te kunnen overleven, dus.

Remco
Remco
5 jaren geleden

Gezonde mensen, daar kan ‘de overheid’ niets aan verdienen, zieke wel! Vandaar dit verbod…

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x