CoronaBuitenland

Deze artsen pushten lockdowns en mondkapjes, nu blijkt dat ze helemaal niet bestaan

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!

In november vorig jaar stierf de zus van arts Robert Honeyman aan corona, schreef hij op Twitter. Zijn tweet werd maar liefst 3000 keer gedeeld en 43.000 keer geliket. Een maand later schreef Honeyman dat zijn echtgenoot in coma was geraakt nadat hij met corona in het ziekenhuis was beland. Opnieuw betuigden talloze mensen hun medeleven.

Er was echter een probleem: Honeyman was niet echt. De foto van zijn profiel was afkomstig van Depositphotos. Ook de comateuze patiënt, arts Patrick C. Honeyman, was nep. De man op zijn foto bleek een verzekeringsprofessional te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Trotse mondkapjesdrager

De twee nepartsen, die waarschuwden voor de gevaren van corona, maakten deel uit van een netwerk van minstens vier nepaccounts. Ze adviseerden mensen mondkapjes te dragen, afstand te houden en bekritiseerden mensen die de pandemie niet serieus namen.

Het is niet bekend wie de twee artsen heeft gecreëerd. Robert had de Oekraïense en transvlag in zijn bio, Patrick een regenboogvlag. Op een ander account dat gelinkt kan worden aan de groep, dr. Gerold Fischer, was de Oekraïense, trans- en regenboogvlag te zien. Een vierde neparts, dr. Steve Ville, noemde zichzelf een ‘trotse mondkapjesdrager’. De vier artsen hadden één ding gemeen: ze hebben hun account tijdens de ‘pandemie’ aangemaakt.

Laat zich raden

“Kom op China! Stop met protesteren, ik wou dat wij hier soortgelijke maatregelen hadden gehad,” schreef Robert Honeyman op 27 november. Het laat zich raden waarom deze accounts zijn aangemaakt.


[The San Francisco Standard]

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Waarom valt mijn mond nu NIET open van verbazing?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik hoop niet dat Dr. Sten Ekberg & Dr. Eric Berg DC nep zijn al zijn het beide geen artsen voor zover ik weet.

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Dom gestoord regenboogvolk,

F.B.
F.B.
1 jaar geleden

Dit zijn gecreëerde fake accounts die in mijn ogen door het WEF, geheime diensten, WHO, regeringen, satanische families en nog wat van die schoften zijn aangemaakt.
Deze zijn aangemaakt voor de verdeel en heers techniek, mensen bang te maken en het twijfelen te brengen. Ook ik dacht in het begin wat gebeurt hier maar ben altijd gewoon om boodschappen blijven gaan, op visite en ga zo maar door. Gelukkig zijn mijn ogen toen geopend ben blij dat wij als gezin er niet ingetrapt zijn. Mijn opa zei vroeger al geloof niet alles wat ze zeggen op tv en het journaal en dan praat ik over meer als 35 jaar terug ( dat was een wijs man).

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x