Binnenland

8 januari demo op Museumplein: ‘Het Nederlandse volk heeft er schoon genoeg van’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Zondag verzamelen vrijheidsstrijders zich om 12.00 uur op het Museumplein in Amsterdam. “Steeds meer mensen gaan zien dat deze regering er niet is voor de inwoners van Nederland,” stelt de organisatie Dutch 4 Freedom, die het protest organiseert.

“Boeren en vissers, de producenten van ons voedsel, worden kapotgemaakt. De middenstand staat op omvallen en met digitale munten en paspoorten leveren we steeds meer vrijheid in. Ieder tegengeluid wordt gecensureerd, dit gaat van geblokkeerde accounts tot partijen proberen te verbieden, omroepen te straffen en bankrekeningen opzeggen,” schrijft Dutch 4 Freedom.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Aantal redenen

“Onze corrupte regering die afgetreden is op de toeslagenaffaire, diezelfde mensen stemmen later tegen een onderzoek rond het opsporen van de onterecht uit huis geplaatste kinderen. Onze vorige minister van Justitie Ferd Grapperhaus hield zelfs [onafhankelijk] onderzoek naar satanisch kindermisbruik tegen terwijl Argos hier meerdere radiouitzendingen aan gewijd heeft,” vervolgt de groep.

Dutch 4 Freedom noemt een aantal redenen ‘waarvoor u zondag 8 januari zou kunnen opstaan om deze regering vreedzaam duidelijk te maken dat het tijd is om te gaan’.

Die redenen zijn: toeslagenaffaire, faillissementen, broodroof, landverraad, staatsgreep, corruptie, kartelvorming, schending grondrechten, pensioenen, misdaden tegen de menselijkheid, verzwakking van ons mooie land en financieren geweld.

Freedom clap

“Het is tijd om op te staan, mensen. Voor een vrije en rechtvaardige toekomst. Voor de ouderen, onszelf en het meest belangrijke, onze kinderen,” stelt de organisatie.

Er wordt onder meer een zogeheten ‘freedom clap’ georganiseerd, die door onder andere Rebel News zal worden uitgezonden. Kinderen die in het wit zijn gekleed zullen hiervoor op het podium worden geroepen.

4.9 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RaymondVL
RaymondVL
2 maanden geleden

Alweer “de grootste demonstratie ooit”? En dan uiteindelijk een handjevol mensen die voor joker worden gezet door de mainstream maffia, oh sorry, ik bedoel media.

Sasha
Sasha
2 maanden geleden

Het grootste probleem is dat we vergeten zijn om om anderen te geven, bezorgt te zijn of te verdedigen. Veel mensen denken: ik hoef niet naar de voedselbank, want ik heb een baan. Die asielzoekers wonen niet bij mij in de buurt. Mijn bejaarde ouders hebben genoeg geld voor gas. Mijn auto rijd op kosten van de zaak. WEF ach? Dat zien we dan wel weer.

HenryH
HenryH
2 maanden geleden

Hopelijk volgt er een grote opkomst die NIET genegeerd kan worden door onze MSM !

Boulie
Boulie
2 maanden geleden

Ja mensen, ga demonstreren Dan is de redding nabij.Kijk maar naar de resultaten van de vorige demonstraties.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

176
0
We lezen graag je reactie!x