Binnenland

8 januari demo op Museumplein: ‘Het Nederlandse volk heeft er schoon genoeg van’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Zondag verzamelen vrijheidsstrijders zich om 12.00 uur op het Museumplein in Amsterdam. “Steeds meer mensen gaan zien dat deze regering er niet is voor de inwoners van Nederland,” stelt de organisatie Dutch 4 Freedom, die het protest organiseert.

“Boeren en vissers, de producenten van ons voedsel, worden kapotgemaakt. De middenstand staat op omvallen en met digitale munten en paspoorten leveren we steeds meer vrijheid in. Ieder tegengeluid wordt gecensureerd, dit gaat van geblokkeerde accounts tot partijen proberen te verbieden, omroepen te straffen en bankrekeningen opzeggen,” schrijft Dutch 4 Freedom.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Aantal redenen

“Onze corrupte regering die afgetreden is op de toeslagenaffaire, diezelfde mensen stemmen later tegen een onderzoek rond het opsporen van de onterecht uit huis geplaatste kinderen. Onze vorige minister van Justitie Ferd Grapperhaus hield zelfs [onafhankelijk] onderzoek naar satanisch kindermisbruik tegen terwijl Argos hier meerdere radiouitzendingen aan gewijd heeft,” vervolgt de groep.

Dutch 4 Freedom noemt een aantal redenen ‘waarvoor u zondag 8 januari zou kunnen opstaan om deze regering vreedzaam duidelijk te maken dat het tijd is om te gaan’.

Die redenen zijn: toeslagenaffaire, faillissementen, broodroof, landverraad, staatsgreep, corruptie, kartelvorming, schending grondrechten, pensioenen, misdaden tegen de menselijkheid, verzwakking van ons mooie land en financieren geweld.

Freedom clap

“Het is tijd om op te staan, mensen. Voor een vrije en rechtvaardige toekomst. Voor de ouderen, onszelf en het meest belangrijke, onze kinderen,” stelt de organisatie.

Er wordt onder meer een zogeheten ‘freedom clap’ georganiseerd, die door onder andere Rebel News zal worden uitgezonden. Kinderen die in het wit zijn gekleed zullen hiervoor op het podium worden geroepen.

4.9 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

175 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RaymondVL
RaymondVL
1 jaar geleden

Alweer “de grootste demonstratie ooit”? En dan uiteindelijk een handjevol mensen die voor joker worden gezet door de mainstream maffia, oh sorry, ik bedoel media.

Sasha
Sasha
1 jaar geleden

Het grootste probleem is dat we vergeten zijn om om anderen te geven, bezorgt te zijn of te verdedigen. Veel mensen denken: ik hoef niet naar de voedselbank, want ik heb een baan. Die asielzoekers wonen niet bij mij in de buurt. Mijn bejaarde ouders hebben genoeg geld voor gas. Mijn auto rijd op kosten van de zaak. WEF ach? Dat zien we dan wel weer.

HenryH
HenryH
1 jaar geleden

Hopelijk volgt er een grote opkomst die NIET genegeerd kan worden door onze MSM !

Boulie
Boulie
1 jaar geleden

Ja mensen, ga demonstreren Dan is de redding nabij.Kijk maar naar de resultaten van de vorige demonstraties.

Back to top button
175
0
We lezen graag je reactie!x