Buitenland

Klokkenluider onthult wat er achter de talloze branden in voedselfabrieken zit

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het afgelopen jaar vlogen in de Verenigde Staten tientallen voedselverwerkingsfabrieken in brand. Opmerkelijk genoeg was op het moment van de branden niemand aan het werk.

Dr. Andrew Huff denkt een mogelijke verklaring te hebben. Hij heeft toegang tot overheidsinformatie over een simulatie van een aanval op de voedselvoorraad. De informatie is afkomstig uit FASCAT (Food and Ag Sector Critically Assessment Tool) van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Er staat onder meer in welke plekken het meest kwetsbaar zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Harde schijf verdween

Volgens Huff, die vanwege zijn werkzaamheden sinds 2019 wordt lastiggevallen door de autoriteiten, zijn de aanvallen op de voedselvoorraad gecoördineerd door de Amerikaanse overheid. Er gebeurde ook iets opmerkelijks: de harde schijf met daarop de FASCAT-gegevens verdween.

Sindsdien zijn er wereldwijd ongeveer 200 aanvallen geweest op voedselfabrieken, waarvan het grootste deel in de VS, aldus de klokkenluider.

Nooit antwoord gekregen

Hij had nog een backup en analyseerde de aanvallen. Wat bleek? Ze kwamen exact overeen met de meest kritieke systemen in zijn dataset. Hij meldde dit bij het ministerie en de FBI, en heeft nooit antwoord gekregen.

Huff weet dat de FBI en voedselindustrie geprobeerd hebben om deze terreuraanslagen zoals hij ze noemt te onderzoeken, maar dat ze geen steek verder komen. Zelf vermoedt hij dat een door de overheid gefinancierde actor of groep individuen zoals het WEF er achter zit.

4.9 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Kan ook White Hat acties zijn? Opruimen van voedselfabrieken die troep/gif in eten doen. Lijkt een goed gestructureerde vernietiging. Zal vast nog boven water komen.

Kans
Kans
1 jaar geleden

Wij zullen een leger moeten gaan vormen dat opgericht wordt door het volk voor het volk door middel van crowdfundingplatform en werkzaam is over de hele wereld die Niets meer met overheden hebben te maken maar enkel en alleen werken voor het volk.

Deze staat onder leiding van een groep mensen die op en top worden gecontroleerd op machtsmisbruik en corruptie en die om het jaar moet worden vervangen door anderen capabele leiders.

Misschien kan dit een oplossing zijn, zodat het volk weer gehoord gaat worden en de wereldleiders weer in het gareel kunnen houden en uitwassen zoals het WEF onklaar kunnen maken !

Jan
Jan
1 jaar geleden

Vond het ook al opvallend, iets klopt er niet dit is het wel lijkt me zo. De WEF is natuurlijk alleen weer een ‘facade’ voor wat er achter zit . De WEF mag je zien de rest echt niet.

salvar
salvar
1 jaar geleden

Zelf vermoedt hij dat een door de overheid gefinancierde actor of groep individuen zoals het WEF er achter zit.

echt waar?
dat kan toch niet want het wef is een gezellig praatclubje , die doen zoiets toch niet?

of zou het toch waar zijn en dat het wef geen gezellig praatclubje is (volgens , rutte, hoekstra. kaag. maxima etc.) maar een moordenaars bende?

ik denk het laatste U ook?

de tijd dringt we moeten optreden , om te beginnen bij je eigen land wat gezuiverd moet worden van onkruid.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x