CoronaBuitenland

Deze begrafenisondernemer heeft 50 procent meer uitvaarten: ‘We maken ons grote zorgen’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Cafe Locked Out sprak in Launceston, een stad in het noorden van Tasmanië, met Nicholas Lee, die al zo’n 30 jaar begrafenisondernemer is. Normaal gesproken heeft hij twee tot drie uitvaarten per week, maar tegenwoordig zijn dat er zes tot zeven per week.

Lee heeft vastgesteld dat het aantal overlijdens de afgelopen zes maanden met 50 procent is gestegen. “Dat is waarom we het momenteel zo druk hebben.”

Het voelt niet goed

De begrafenisondernemer merkt op dat er veel mensen sterven die in de jaren zestig en daarna geboren zijn. Het zijn dus niet alleen ouderen die overlijden, zegt hij.

De afgelopen zes maanden is het meermaals voorgekomen dat ook kerngezonde mensen plotseling overleden. Hij vindt dat zeer ontstellend. Sommigen stierven in hun slaap. Sommigen, waaronder een kerngezonde vrouw, overleden aan een hersenbloeding. “Het voelt niet goed. Het gebeurde allemaal heel plotseling.”

Sterk gestegen

Lee zegt verder dat het aantal overlijdens de afgelopen 10 jaar nauwelijks veranderd is, maar de afgelopen zes tot zeven maanden sterk is gestegen. “We maken ons grote zorgen.”

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
6 maanden geleden

Vaccinatie maar een vraag

Geen schaap
Geen schaap
6 maanden geleden

Hij heeft het nu al druk ? Wacht maar tot het griepseizoen weer goed op dreef komt, dan zal hij het pas echt druk gaan krijgen !

La Fini
La Fini
6 maanden geleden

Het is niet meer de tijd om je zorgen te maken.
Het is tijd om je uit te spreken.
De waarheid vertellen.
Je te laten horen.
Schreeuw het van de daken.

Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Klimaat, klimaat, klimaat!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x