CoronaBinnenland

Partij Wybren van Haga eist inzage in totstandkoming ‘absurd’ advies Raad van State over coronawet

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

De Raad van State vindt dat in de nieuwe permanente coronawet het instellen van een avondklok en de invoering van een coronatoegangsbewijs moeten worden opgenomen. BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, wil weten hoe dit verregaande en absurde advies tot stand is gekomen en eist openbaarmaking van alle stukken.

De partij stelt dat geen van deze maatregelen heeft geholpen bij het bestrijden van het virus en het bovendien steeds duidelijker wordt hoe groot de schade is die zij hebben aangericht.

“Onlangs nog bleek uit cijfers van het Britse CBS dat de lockdowns meer levens hebben gekost dan het coronavirus zelf. Het is aannemelijk dat eenzelfde conclusie getrokken kan worden voor Nederland,” schrijft BVNL.

Ongekend veel schade

“Bovendien klapte afgelopen week nog de Britse ex-minister van Financiën, Rishi Sunak, uit de school over ongefundeerde gronden waarop de coronamaatregelen in het Verenigd Koninkrijk werden gebaseerd. Volgens Sunak waren de overwegingen voor het invoeren van maatregelen flinterdun, werd de angst onterecht en buitensporig aangewakkerd en negeerde de Britse regering de desastreuze nevenschade van lockdowns en mocht daarover niet gesproken worden.”

BVNL wijst erop dat ook in Nederland steeds duidelijker wordt dat de maatregelen ongekend veel schade hebben aangericht. “Het is dan ook onbegrijpelijk dat het kabinet überhaupt denkt aan het invoeren van een permanente coronawet, laat staan dat daar ingrijpende maatregelen zoals lockdowns in worden opgenomen.”

Volledige openbaarmaking

De partij wil volledige openbaarmaking van de informatie en de data waarop de Raad van State zich voor haar advies heeft gebaseerd.

“De permanente coronawet betekent een permanente verandering in onze rechtsstaat, onze gezondheidszorg, onze economie, ons onderwijs en ons sociaal verkeer. Dit kan en mag niet zomaar gebeuren zonder dat het parlement en het volk volledige openheid van zaken hebben gekregen over alles wat hiermee te maken heeft. En al helemaal niet wanneer deze verandering zinloos, buitenproportioneel, discriminerend en ongrondwettelijk is,” aldus de partij.

BVNL vindt dat alle coronamaatregelen per direct van tafel moeten en nooit meer mogen terugkomen.

4.8 219 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Raad van State geïnfiltreerd door de ouwe Duits?

Vout
Vout
3 maanden geleden

Ze doen maar, ik werk nergens aan mee. Dat zou elke nederlander moeten doen.

Jaap
Jaap
3 maanden geleden

Ik doe aan die gekheid niet mee vorige keer niet nu ook niet .

Cathja
Cathja
3 maanden geleden

Van Haga heeft 100% gelijk. Geen enkele wet mag ‘wettig’ genoemd worden als blijkt dat de bevolking ernstige schade wordt toegebracht, in meerdere opies.

Wie heeft trouwens het recht om mij op te sluiten en mij van mijn vrijheid te beroven?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x