Mens en Dier

Keiharde uithaal naar Trudeau: ‘Canada is communistisch en wordt geleid door een dictator’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Joe Rogan heeft snoeihard uitgehaald naar de Canadese premier Justin Trudeau. Hij heeft in zijn podcast gezegd dat Canada zich moet ontdoen van deze ‘dictator’.

Volgens Rogan heeft Trudeau zich tijdens de coronapandemie ontpopt als dictator. Hij wees erop dat de premier niet tegen kritiek kan en al zijn critici uitmaakt voor ‘vrouwenhaters’ en ‘racisten’. Hij verwees daarmee naar de uitspraken die de premier heeft gedaan over het vrijheidskonvooi.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Communistisch

“Canada is communistisch,” zei Rogan. “Trudeau is smerig.”

Hij zei dat Trudeau schimmige deals heeft gesloten en vraagt zich af ‘waar het geld vandaan komt’. “Waarom wil je dat iedereen zich elke vier maanden laat injecteren? Ze hebben het niet meer nodig. Waar zijn we mee bezig? Waar ben jij mee bezig? Je komt Canada niet eens binnen tenzij je gevaccineerd bent.”

Mensen die naar Canada willen reizen, moeten volledig gevaccineerd zijn. Ongevaccineerde Canadezen die terugkeren naar huis moeten 14 dagen in quarantaine en zich laten testen.

Zo gaat het eraan toe in Canada:

(Video verwijderd? Klik hier...)

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Een dictatoriale psychopaat met de ziekte van Schwab!

Drukus uit vaassen
Drukus uit vaassen
8 maanden geleden

Schijnveiligheid met hoge opbrengsten dusssss

Alice
Alice
8 maanden geleden

Alle landen waar zo’n WEF-kontenkruiper het voor het zeggen heeft moeten zich ontdoen van dat duivelsgebroed. Geldt ook voor NL.

Gene
Gene
8 maanden geleden

Tja en daar gaat Trudeau van schrikken? Van wie, controlled opposition knieler Joe Rogan? Die man is nog maar een schaduw van wat hij weliswaar eens was! Niemand van Davos is daar van Joe Rogan onder de indruk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

97
0
We lezen graag je reactie!x