Homepagina » Binnenland » Nieuwe omroep Ongehoord Nederland moet ‘verstikking van zeer eenzijdige NPO’ gaan verbreken. Nu is het tijd voor verandering: help jij mee?
Nieuwe omroep Ongehoord Nederland moet 'verstikking van zeer eenzijdige NPO' gaan verbreken. Nu is het tijd voor verandering: help jij mee?
Foto: YouTube/Ongehoord Nederland

Nieuwe omroep Ongehoord Nederland moet ‘verstikking van zeer eenzijdige NPO’ gaan verbreken. Nu is het tijd voor verandering: help jij mee?

Er zijn heel veel reacties gekomen op de aankondiging van de lancering van de nieuwe omroep Ongehoord Nederland.

Het zal de eerste ‘Peter R. de Vries-vrije omroep’ zijn, zeggen initiatiefnemers Arnold Karskens en voormalig VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes.

Zij willen een geluid laten horen dat je nu niet hoort bij de NPO, of waar dan ook op tv.

Heel nauwe maatschappij

Binnen een dag zat de organisatie al op bijna 20.000 leden. Er is dus kennelijk veel animo voor een dergelijke omroep.

“Nederland verandert langzaam in een heel nauwe maatschappij waarin problemen als massamigratie niet meer worden benoemd,” zei Karskens.

“Wij willen een stem zijn voor mensen die de Nederlandse cultuur hoog hebben zitten en terugverlangen naar de tijd dat je nog alles kon zeggen,” vervolgde hij. “Zonder politiek correct te hoeven zijn.”

Blinde vlek

“Bij de NPO wordt maar één werkelijkheid gecreëerd,” klonk het.

Berckmoes sprak van een ‘blinde vlek’ bij de publieke omroep.

Ongehoord Nederland wil ook een stem zijn voor mensen die alle gekte over het klimaat moeten aanhoren.

Zeer eenzijdig

Binnen de NPO is er maar één richting. Je moet voor windenergie zijn, aldus Karskens, die de publieke omroep ‘zeer eenzijdig’ noemt.

“Wij willen de verstikking van de NPO doorbreken, niet de halve maar de hele realiteit schetsen,” verklaarde hij.

Geen verstand

“En dat aan de hand van feiten, niet door telkens weer dezelfde Peter R. de Vriesjes te vragen om zich te bemoeien met zaken waar ze geen verstand van hebben,” zei Karskens.

De nieuwe omroep kan in ieder geval rekenen op steun van de PVV en Forum voor Democratie.

[Trouw, AD]

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

Het gaat wel om consensus, we zijn al veel te veel onnozel, angstig en destructief nalatig om iets tegen het ‘virus’ te doen en welke de mensheid en gehele maatschappijen in gevangenschap houdt. Moet onder ander ‘Ongehoord Nederland’ onze heersende verdeeldheid gaan verbreken.

Rob
Rob
Reactie op  Mrs. No-one
1 jaar geleden

@Mrs No-one, De mens is zelf tegenstrijdig. Men klaagt over van alles maar doet er wel nog steeds aan mee. Stop met klagen en stop met meedoen aan het macht spel. Er wordt geklaagd over de politiek maar iedereen stemt nog steeds op die verdeel en heers tactiek. Men klaagt over de banken maar geeft wel nog steeds hun geld aan die banken, men financiert zo zelf de banken. En zo is er nog meer waar men nog steeds gewoon aan mee doet. Hoe simpel kan het zijn om dan gewoon niet meer mee te doen. Het kost je geen enkele moeite. Neem de verantwoordelijkheid over je eigen leven en geld in eigen handen Dat zal nog niet de hele wereld veranderen maar je neemt wel veel macht weg bij de politiek, banken etc omdat je die niet meer voedt. Wie zijn stem aan een ander geeft kan zelf niet meer praten, dus gebruik je stem voor je Zelf in plaats van het weg te geven en een ander te laten beslissen. Hou je eigen geld zoveel mogelijk in eigen beheer in plaats van de banken te financieren. Waarom denk je dat de banken steeds meer met allerlei apps, scanners etc komen? Om ons geld in kas te houden en zichzelf overeind te houden. Dat terwijl het hele systeem op instorten staat. Dan ben je je geld straks kwijt. Doe ook niet meer mee aan al die koopzucht. Koop dat wat je werkelijk nodig hebt. Heb je elk jaar nieuwe kleren nodig? Nee, dat is alleen maar koopgekte. Alles wat je minder koopt, omdat je met veel zaken veel langer kunt doen, daar hou je meer geld aan over voor de belangrijkste zaken. Dat soort zaken moet je zelf toepassen. Een nieuwe omroep doet dat niet. Die brengt misschien ander nieuws maar dat verandert nog steeds niets aan het systeem. Het systeem verandert pas als de mens zelf gaat nadenken, realistisch gaat worden. Dan kun je zonder enige moeite banken laten instorten. Als iedereen zijn geld zoveel mogelijk in eigen beheer houdt (als er nog geld is) dan verdwijnt er een hoop geld uit de banken want contant geld is maar een fractie van wat het financiële systeem inhoudt (schulden). Je zit in een gevangenis? Je zet jeZelf er in omdat je anderen de macht over je eigen leven geeft. Een andere, of nieuwe, omroep verandert daar niets aan.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

De sannyasins o.a. uit het boeddhisme hadden het bij het rechte eind, door zich eerst te ‘onthechten’ van de samenleving, zijn zij nu straks wel in staat de mensheid te inspireren tot het creëren van nieuwe samenlevingen en waarin wetenschappelijke ontwikkeling voor iedereen, rechtvaardigheid, de kloof tussen arm en rijk zal worden opgeheven en waar dus wel vrede en welzijn voor iedereen zal heersen.

Rob
Rob
Reactie op  Mrs. No-one
1 jaar geleden

@Mrs No-one, voor de tijd die gaat komen zou je alle termen moeten vergeten. Het oorspronkelijke boeddhisme is, net als alles op de planeet gecorrumpeerd door de elite. De Dalai Lama blijkt bijvoorbeeld ook gewoon een CIA agent te zijn. Het enige wat straks belangrijk is is het leven zelf. Dat wordt geleefd of het wordt niet geleefd. De verandering die er gaande is in deze tijd is van binnenuit. In het plaatje van de hele mensheid is er tevens een verandering vanuit de ziel gaande. Geen sannyasins die dat kan uitleggen want dat moet je zelf ervaren. Boeddhisme is daar5bij ook slechts een visie OP het leven en dus ook niet het leven zelf. Elke visie OP het leven betekent dat je er van bovenaf op kijkt. Wat je met sommige oosterse visies ziet is niet onthechten maar terug trekken uit de samenleving. Dat terwijl de veranderingen juist van binnenuit moeten gebeuren. En dus ook gewoon door de hele samenleving terwijl je daar middenin staat. Dan kan ook de samenleving in zijn geheel veranderen.. Er gaan zaken om in de mens die vanuit de kern spelen. Dat kun je alleen maar zelf meemaken in een persoonlijk proces. Met die zaken krijg je veel meer zelfreflectie als je middenin de samenleving staat, niet als je je daar uit terug trekt. Boeddhisme is ook slechts gebaseerd op het doorgeven van informatie, al klinkt het aardig wijs. Maar de huidige tijd is geen verandering door informatie maar door een bewustzijnsverandering van binnenuit. Alles is in eigen lichaam. Vrede kan daarbij niet heersen want heersen is macht. Vrede is in je eigen leven en met een wakker of ontwaakt (kern) bewustzijn wordt alles tastbaar, gezien vanuit de kern.

exegese
exegese
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Voor het grootste gedeelte ben ik het roerend met je eens @Rob, maar een nieuwe omroep met een sterk tegengeluid, een echt tegengeluid wat bij de huidige omroepen niet van de grond mag komen omdat die allemaal overduidelijk onder het juk zitten van the evil powers that be, kan zeer zeker een groot effect sorteren op verandering. verandering die steeds uitblijft omdat heel veel mensen steeds hetzelfde liedje horen. En Karskens is geen messias of afgod, het is iemand die de moed heeft het verdorven systeem aan de kaak te stellen, te exposen. Hij met nog een paar mensen hebben het lef iets te ondernemen en dat zouden we massaal moeten koesteren en ondersteunen, dat is zondemeer de enige mentaliteit die de mens zou kunnen redden van de ondergang. Er zijn best mensen die een ander geluid durven te brengen, (zoals Robert Jensen) die worden echter weggehoond, geridiculiseerd en geboycot door alle huidige omroepen, een oplossing zou dus inderdaad kunnen zijn zelf een omroep te starten met voldoende steun van het volk, dat is 1 van de weinige mogelijkheden om iets van verandering te genereren.

Rob
Rob
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

@exegese, een waarheid brengende organisatie is altijd goed, zeker in deze tijd. Maar je dat is niet het enige wat Karkens doet. Hij is ook iemand die zijn eigen kracht gebruikt, middenin de wereld van corruptie, oordelen etc. In die zin kun je hem ook als een voorbeeld zien en niet alleen als een nieuwsbrenger. Dat zou een inspiratie moeten zijn en niet alleen iemand die echt nieuws brengt. Hij mag dan geen afgod zijn maar mensen zijn wel vaak geneigd om ‘voorbeeldfiguren aan te hangen’. Het gaat niet alleen maar om het nieuws als waarheid, het gaat ook om het leven als waarheid. Dan zie je aan Karskens en Jensen dat het allebei types zijn die niet door de oordelen van velen omver te werpen zijn. Je moet ze in die zin niet moeten koesteren want dan leg je het nog steeds (alleen maar) buiten jezelf. Mensen moeten ook hun eigen kracht gaan gebruiken als er werkelijk iets wil veranderen. Informatie of waarheid van buitenaf alleen verandert niets aan de wereld. Dat gaat over de corruptie. De waarheid van binnen, wie je zelf bent, is het enige dat wel werkelijk iets verandert. Er is (veel) meer waarheid dan alleen het corrupte systeem en zijn machthebbers.

exegese
exegese
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

@Rob, ja misschien klopt dat wel, we moeten het misschien dan maar doen met de mensen die ondanks alle meer dan sluwe en overweldigende bedrog toch weten en ervaren dat er geen snars van klopt en het bedrog op eigen inzicht weet te ontmaskeren. Ik zie dan echter een meer dan gigantisch drama voor de totale mensheid in het verschiet. Verreweg de meesten zijn absoluut niet in staat te zien wat er gaande is en lopen met open ogen in de val. Ze zullen er veel met zich meetrekken. Allen de massa kan het tij keren !

Marcilex
Marcilex
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Ik klaag ook over de luchtverontreiniging, en toch blijf ik die vieze lucht maar inademen…wat kan ik anders?

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ik ben reuze benieuwd en al even enthousiast, zij het met gepaste scepticisme. Daarmee doel ik op het feit, dat het wellicht een poging is om te manipuleren. Vrijheidsbeloften zijn immers al zo vaak gedaan. Maar goed, we gaan het meemaken. Verder ben ik van mening, dat ik voor het vrije woord geen lid hoef te worden. Daar betaal ik al genoeg voor.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Fantastisch initiatief, ik hoop op een verpletterend succes. Eindelijk een ander geluid, als het mag van de overheid. Die zal zeker proberen dit in de kiem te gaan smoren.

danmaarzo
danmaarzo
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Ze worden toch gesubsidieerd door kijk en luistergeld van de overheid?

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Arnold Karskens, de allerlaatste journalist met ballen. Dat zal zeker niet mogen van feministisch Nederland. Wat zullen ze hier ziek van zijn als het doorgaat.

peter
peter
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

geweldige vent die Karskens.
Het zal nu eens, naar ik hoop, tijd worden, dat die smerige eenzijdige linkse, politieke correctheid aangepakt gaat worden.
afwachten maar.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Dus Arnold Karskens is de nieuwe Jezus die de Waarheid in pacht heeft? Dat wordt lachen (eerder huilen) straks.

Barry
Barry
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

Zou kunnen. slechter dan nu kan (bijna) niet, dus …wat maakt het uit.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Het huidige tijdperk van eenheidsworst is funest voor objectieve verslaggeving. Links of rechts zijn achterhaalde begrippen. De elite-theorie zegt dat de macht ligt bij een kleing groepje mensen die de dienst uitmaakt. Endebewijzen daarvan zijn ruimschoots bewezen. Ook een nieuwe omroep zal slechts een ja knikker zijn van de elite.

Florian Mol
Florian Mol
1 jaar geleden

Wel wat jammer van die zwaar aangezette muziek op de achtergrond, zulke overdrijving en overkill zo prominent aanwezig haalt de aandacht weg van wat er gezegd wordt, suggereert gevaar, noodzaak of overwinning, en is gewoon onnodig. Ik ga voor de inhoud en niet voor het gemanipuleer, wat ik toch ook hier in terug zie/hoor.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Al jaren kijk ik geen tv, of luister ik naar welke omroep dan ook.
Wel heb ik behoefte aan een betrouwbare nieuws-website.
NU.nl is partijdig in zijn publicaties. Een verwerpelijke bron om je mening te vormen.
Als plaatsvervanger weet ik echter geen goed alternatief.
Dus heb ik een rijtje websites die ik dagelijks raadpleeg.
Dat kost best veel tijd.
Of nu een nieuwe omroep die leemte oplost ?
Ik betwijfel het.

Jan Kippenkop
Jan Kippenkop
1 jaar geleden

We zullen het zien. De term Peter R de Vries vrij klinkt bevrijdend. Er is nog wel meer Hilversums straatmeubilair dat wat mij betreft bij het grof vuil kan. Niet van deze tijd die over zichzelf geilende figuren. Ze vinden zich zooo belangrijk maar zijn helemaal niets. Wat denk je van Max, de omroep van Jan Plasprobleem. Politiek onbelangrijk maar wat een ouderwetse jaren 70 dendie. Als je brains hebt zoek je het nieuws wel via internet en laat je je niet de leugens en manipulaties van o.a. Nieuwsuur aanpraten. Die mevrouw Tweebeke met haar verveelde D66 tronie. Wat een schande en dat alles met taxpayers money.

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Jan Kippenkop
1 jaar geleden

En waar haalt die vreselijke Peter Air de Vries het lef vandaan om te beweren dat ze binnen 1 week hem zullen benaderen om aub zijn wereldvreemde NPO-roeptoetermening weer te geven bij Ongehoord Nederland. Mocht hij bij ON in beeld komen zeg ik ze onmiddellijk vaarwel.

Klaas Vaak
Klaas Vaak
1 jaar geleden

Straks gaan de enig overgebleven intelligente mensen naar de nieuwe omroep kijken.
De rest blijft tandenknarsend achter in duisternis gehuld.

Pietka
Pietka
1 jaar geleden

On wordt gesteund door de PVV en FvD Arnold en Joost hebben net als Wilders een voorkeur voor Israel dus Ja dan is er veinig verschill met het Nos ! Alleen maar hopen dat het geen gecontroleerde oppositie is
Blijf toch maar bij Russia Insider fort Russ sputnik en egalite reconsiliation ruim voldoende om een goede Blik te krijgen van de wereld . Alain soral zei altijd een journalist is of hoer of werkeloos

x

Check Also

demmink

Van Haga over zaak-Demmink: ‘Deksel moet van de beerput’

Het zal velen niet ontgaan zijn dat ...

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x