Mens en Dier

De Jonge tegen kinderen: ‘Je moet maatregelen nemen, anders worden alle vaders en moeders ziek’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte en minister De Jonge gaven dinsdag een persconferentie voor kinderen. Zij stelden veel vragen. De belangrijkste zijn vermeld op de website van de Rijksoverheid. Zo luidt het antwoord op de vraag of de coronavaccins wel veilig zijn: “Ja. Er zijn altijd uitgebreide testen met coronavaccins. Op wel tienduizenden mensen. Net als de inentingen die je waarschijnlijk al eerder kreeg. Bijvoorbeeld tegen mazelen of rode hond. En deskundigen geven goedkeuring voor de vaccins.”

Dat antwoord is opmerkelijk aangezien er tot nu toe 35 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins zijn. Het gaat om mensen die binnen één tot 14 dagen na de vaccinatie overleden. Bijwerkingencentrum Lareb meldt dat het overlijden in een deel van de meldingen ‘niet direct verklaarbaar’ is. Er zijn in totaal 3945 meldingen binnengekomen met 18.241 vermoede bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Je hebt niet echt een keuze

Tijdens de persconferentie deed coronaminister De Jonge een vreemde uitspraak. Bij de maatregelen gaat het vaak over mensen die in het ziekenhuis liggen en dat zijn nooit kinderen. Het lijkt erop dat er bij de maatregelen eerst aan volwassenen wordt gedacht en daarna pas aan kinderen. Sommigen van hen wilden weten waarom dat is.

“Ik denk dat dat niet zo is,” antwoordde De Jonge. “Je hebt eigenlijk niet echt een keuze omdat je gewoon maatregelen moet nemen om dat virus onder controle te houden. Als we dat niet zouden doen, dan worden alle vaders en moeders en alle opa’s en oma’s ziek, waarvan een flink deel ook in het ziekenhuis komt te liggen. En dan komen er zoveel mensen in het ziekenhuis te liggen dat er helemaal geen plek meer is als je voor iets anders naar de dokter zou willen. Je hebt dus niet echt een keuze; je moet maatregelen nemen.”

Indoctrinatie van kinderen

Volgens De Jonge worden alle vaders en moeders ziek als we geen maatregelen nemen, maar RIVM-baas Jaap van Dissel vertelde nog niet zo lang geleden dat 98 procent van de mensen die besmet raken met het coronavirus nauwelijks klachten krijgt en niet ziek wordt. Hij liet dat weten tijdens een technische briefing die hier te vinden is. Anderhalf procent moet worden opgenomen in het ziekenhuis en 0,4 procent komt terecht op een IC.

Het antwoord van De Jonge schiet bij velen in het verkeerde keelgat. “Deze Hugo de Jonge is zelf ook vader. Daarom snap ik dit soort angst-uitspraken niet,” reageert oud-verpleegkundige Marga Bult. Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons haalt uit: “Indoctrinatie van kinderen. Hugo de angstzaaier, Hugo de manipulant, Hugo de leugenaar. Ik kan die man niet meer zien.”

Suzanne zegt: “Schandalig. Crimineel is het.” Publicist Sietske Bergsma vraagt: “Walgelijk, diabolisch en onaanvaardbaar dit. Wie stuurt zijn kinderen hier naartoe?”

4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

193 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nathalie
Nathalie
3 jaren geleden

Walgelijk!!!

No worries
No worries
3 jaren geleden

Two words: Get Lost.

Paca
Paca
3 jaren geleden

De Jonge is ziek, ziek in het hoofd.

Hein
Hein
3 jaren geleden

Angst regeert zelfs over de rug van jonge kinderen, ze zeggen nog net niet arbeid maakt vrij.

Back to top button
193
0
We lezen graag je reactie!x