Homepagina » Mens en Dier » De Jonge tegen kinderen: ‘Je moet maatregelen nemen, anders worden alle vaders en moeders ziek’
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (European People's Party CC BY 2.0)

De Jonge tegen kinderen: ‘Je moet maatregelen nemen, anders worden alle vaders en moeders ziek’

Premier Rutte en minister De Jonge gaven dinsdag een persconferentie voor kinderen. Zij stelden veel vragen. De belangrijkste zijn vermeld op de website van de Rijksoverheid. Zo luidt het antwoord op de vraag of de coronavaccins wel veilig zijn: “Ja. Er zijn altijd uitgebreide testen met coronavaccins. Op wel tienduizenden mensen. Net als de inentingen die je waarschijnlijk al eerder kreeg. Bijvoorbeeld tegen mazelen of rode hond. En deskundigen geven goedkeuring voor de vaccins.”

Dat antwoord is opmerkelijk aangezien er tot nu toe 35 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins zijn. Het gaat om mensen die binnen één tot 14 dagen na de vaccinatie overleden. Bijwerkingencentrum Lareb meldt dat het overlijden in een deel van de meldingen ‘niet direct verklaarbaar’ is. Er zijn in totaal 3945 meldingen binnengekomen met 18.241 vermoede bijwerkingen.

Je hebt niet echt een keuze

Tijdens de persconferentie deed coronaminister De Jonge een vreemde uitspraak. Bij de maatregelen gaat het vaak over mensen die in het ziekenhuis liggen en dat zijn nooit kinderen. Het lijkt erop dat er bij de maatregelen eerst aan volwassenen wordt gedacht en daarna pas aan kinderen. Sommigen van hen wilden weten waarom dat is.

“Ik denk dat dat niet zo is,” antwoordde De Jonge. “Je hebt eigenlijk niet echt een keuze omdat je gewoon maatregelen moet nemen om dat virus onder controle te houden. Als we dat niet zouden doen, dan worden alle vaders en moeders en alle opa’s en oma’s ziek, waarvan een flink deel ook in het ziekenhuis komt te liggen. En dan komen er zoveel mensen in het ziekenhuis te liggen dat er helemaal geen plek meer is als je voor iets anders naar de dokter zou willen. Je hebt dus niet echt een keuze; je moet maatregelen nemen.”

Indoctrinatie van kinderen

Volgens De Jonge worden alle vaders en moeders ziek als we geen maatregelen nemen, maar RIVM-baas Jaap van Dissel vertelde nog niet zo lang geleden dat 98 procent van de mensen die besmet raken met het coronavirus nauwelijks klachten krijgt en niet ziek wordt. Hij liet dat weten tijdens een technische briefing die hier te vinden is. Anderhalf procent moet worden opgenomen in het ziekenhuis en 0,4 procent komt terecht op een IC.

Het antwoord van De Jonge schiet bij velen in het verkeerde keelgat. “Deze Hugo de Jonge is zelf ook vader. Daarom snap ik dit soort angst-uitspraken niet,” reageert oud-verpleegkundige Marga Bult. Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons haalt uit: “Indoctrinatie van kinderen. Hugo de angstzaaier, Hugo de manipulant, Hugo de leugenaar. Ik kan die man niet meer zien.”

Suzanne zegt: “Schandalig. Crimineel is het.” Publicist Sietske Bergsma vraagt: “Walgelijk, diabolisch en onaanvaardbaar dit. Wie stuurt zijn kinderen hier naartoe?”

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
187 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nathalie
Nathalie
17 dagen geleden

Walgelijk!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Nathalie
17 dagen geleden

Inderdaad walgelijk!!!
Kinderen moeten aan deze verziekte idioot bewijs vragen voor het bestaan van deze virus !!

Jacob
Jacob
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Deel in alle scholen pamfletten uit en laat uw kinderen Viruswaarheid.nl, Ninefornews.nl en Israelcnn.nl lezen.

Richard
Richard
Reactie op  Nathalie
16 dagen geleden

Oplossing de Jonge en Rutte: Neuremberg 2.0

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Nathalie
16 dagen geleden

Stem ze weg!!!

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
16 dagen geleden

Denk je nu echt dat we in maart eerlijke verkiezingen gaan krijgen? Die zijn de afgelopen 2 decennia al niet eerlijk geweest!

Audrey
Audrey
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
16 dagen geleden

Dat krijgen we nooit voor elkaar. Ook al zou 15 miljoen mensen stemmen op bv de FvD stemmen. Die stemmen worden teniet gedaan want die mag niet aan de macht komen en alles verpesten wat ze nu bereikt hebben. VVD blijft de grootste en Rutte blijft gewoon president. Al moeten ze dat hele zootje saboteren.

No worries
No worries
17 dagen geleden

Two words: Get Lost.

Paca
Paca
17 dagen geleden

De Jonge is ziek, ziek in het hoofd.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Paca
17 dagen geleden

Cokehead

Ruud
Ruud
Reactie op  Boze Moeder
17 dagen geleden

Typisch Grootheidswaanzin door cokegebruik!

Petrus
Petrus
Reactie op  Paca
17 dagen geleden

Een zieke crimineel!!!!

Hein
Hein
17 dagen geleden

Angst regeert zelfs over de rug van jonge kinderen, ze zeggen nog net niet arbeid maakt vrij.

Ertje
Ertje
Reactie op  Hein
17 dagen geleden

ze zeggen net even iets anders waarmee hetzelfde bedoeld word: Vaccinatie maakt vrij!

Rob
Rob
Reactie op  Ertje
17 dagen geleden

Je gaat aan deze vaccinatie (maakt vrij), die geen vaccinatie is maar een code die je dna verandert, alleen wel veel sneller dood dan aan de ‘arbeid maakt vrij’.

De Wakkere
De Wakkere
17 dagen geleden

Nog maar even een schepje et bovenop. De kinderen worden op school al gehersenspoeld, maar blijkbaar vinden de 2 smerige pedofielen dst nog niet genoeg. Gelukkig heb ik geen kleine kinderen meer. Maar als dat wel zo was, jiel ik ze thuis met alle gevolgen van dien.

mikkie
mikkie
Reactie op  De Wakkere
17 dagen geleden

Via jeugdjournaal en scholen gebeurt hetzelfde..

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  mikkie
17 dagen geleden

Dat is ook staatspropaganda. Ik ben zo enorm blij dat mijn kinderen bijna volwassen zijn. Zij willen geen vaccin gelukkig. En mijn dochter heeft het hpv vaccin ook niet gehad. Helaas wel de andere prikken als kind. Dat zou ik nu dus nooit meer doen!

Andrea
Andrea
17 dagen geleden

Figures dont lie
but liars can figure!
massa indoctrinatie van kinderen!!!
waar zijn de ouders?

Ikke
Ikke
Reactie op  Andrea
17 dagen geleden

Ze hebben hele slechte ouders die hun kinderen gewoon bang laten maken door deze walgelijke, gewetenloze SCHOFTEN

Olivier
Olivier
17 dagen geleden

Wat een psychopaat, of krijgt die voor iedere nieuwe leugen een nieuw paar schoenen. Laat hem eerst maar eens officieel covid19 aantonen, dan praten we verder.

Rob
Rob
Reactie op  Olivier
17 dagen geleden

Je gaat je afvragen of hij ook een paar ‘rode schoenen’ heeft. Veel elites hebben van die ‘rode schoenen’ voor ‘speciale gelegenheden’.

Silbereye
Silbereye
Reactie op  Rob
16 dagen geleden

Best grappig dat zo een kind zich afvraagt waarom hij Donald duck schoenen draagt

Front
Front
Reactie op  Rob
15 dagen geleden

Geloof mij…. Deze rode schoentjes… Die heeft hij wel…, en ik denk dat hij ook niet vies is van deze speciale gelegenheden, allemaal oppakken en voor het gerecht, maar dan wel een die niet corrupt is….

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Olivier
17 dagen geleden

Hij kan het virus in een rechtstreekse tv show isoleren en er live iemand mee infecteren.

ProAsfalt
ProAsfalt
17 dagen geleden

Hun ziel is weg, dus krijg je dit absurde uitspraken, die nota bene nergens op zijn gebaseerd.

Een ziel dat weg is, betekent dat alle menselijkheid verdwenen is.
Vandaar het onmenselijke tirannieke beleid van dit kabinet, dat tot het uiterste gaat zoals gisteren is gebleken.
Het aller uiterste is natuurlijk de massa met geweld eronder houden zoals dat gebruikelijk is in een tirannieke totalitaire staat waar, zo bleek gisteren, de rechtelijke macht aantoonbaar aan meewerkt.

Ik vraag mij af: kunnen rechters die medeplichtig zijn aan de vorming en / of het in stand houden van de tirannieke totalitaire staat voor het tribunaal worden gesleept?

Ikke
Ikke
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Kan iemand mij adviseren hoe ik met mijn woede om kan gaan. Ik trek het gewoon niet meer. Ik ben ZO ongelofelijk boos, woest is een beter woord. Ik trek het niet meer, ik kan niet tegen onrecht, deze wereld zoals ie nu is, met al dit ONRECHT is een hel voor me.

Rebel-Soul
Rebel-Soul
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Ik begrijp je volkomen ‘Ikke’. Ik heb ook enorme problemen met onrecht. Op zo’n moment lijkt je woede over alles wat er in de wereld gebeurd alles te overstemmen. Tenminste dat is bij mij zo. Probeer desondanks jezelf af te leiden met iets wat voor jou positief is, wat je graag doet. En soms helpt het ook om een tijdje geen nieuws meer te volgen, ook niet dit kanaal. I know, niet gemakkelijk. Weet dat je er niet alleen voor staat! En ooit gaat het goed komen, ten voordele van de mensheid, niet van de elite!

Ikke
Ikke
Reactie op  Rebel-Soul
17 dagen geleden

Thanks man. Ik ga je advies proberen op te volgen en wat minder alternatief nieuws lezen (MSM volg ik al heel lang niet meer, ik kan het niet aanzien).

Rob
Rob
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Je woede gaat over spanning waar niks mee gebeurt. Dan loop je vast. Er moet meer beweging in komen en dat kan op verschillende manieren.Je moet iets anders gaan voelen en ervaren. Je kunt een ontspannen wandeling gaan maken. Niet gaan rennen of inspannen want dan forceer je de boel juist weer en dat moet je juist tegen gaan. Daarom een ontspannen wandeling maken, langzaam en rustig aan. Je kunt ook lichamelijkheid ervaren als je een partner hebt. Ik kijk af en toe naar een film waar, buiten het verhaal om, vaak ook levensaspecten in voorkomen. Ik zat gisteren een oude film van Bud Spencer en Terrence Hill te kijken. Die staan gewoon op Jijbuis Lachen is ook goed voor je lijf want dat is ook beweging in wat vast zit. Kortom, je moet wat van het leven zelf ervaren als je even afstand van alle shit wilt nemen. En verwen je Zelf af en toe een beetje. Drink of eet iets wat je echt lekker vindt. Ik heb het vaak al met een simpele bak koffie. Dat gevoel waar je bij denkt ‘aaaah, heerlijk’. Je moet in deze tijd niet continue en alleen met de shit in de wereld bezig zijn anders gaat je eigen leven (wat in eigen lichaam is) letterlijk aan je voorbij. Dan ben je teveel buiten je lijf gericht en dus moet je ook de tijd nemen om weer even terug te komen bij je Zelf. Je relatie, lichamelijkheid, ontspannen wandelen, lachen (en huilen, allebei beweging in eigen lichaam), iets lekkers nemen enz is allemaal beweging en VOELEN in en aan eigen lichaam

tigron
tigron
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Gooi als eerste je televisie op het stort.
Ik begrijp dat jij je wil informeren, maar doe dat dan via internet door te zelf te zoeken naar informatie.
zodra je weet hoe het gaat in de wereld
kun je daar op anticiperen.
Boos worden is begrijpelijk maar heeft (nu)geen effect, je verziekt daarmee nog meer je dagelijkse leven en er verandert vooralsnog niets aan de gehele situatie

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  tigron
17 dagen geleden

Eens. Tv naar de stort en alleen nog zelf naar nuttige info zoeken. Verder: lekker vaak naar buiten de zon in, tuinieren werkt ook heel fijn aardend, af en toe een lekker wijntje of ander drankje drinken en proberen nog wat lol te hebben. Ik zoek nog gewoon al mijn vrienden op en we knuffelen elkaar ook gewoon zoals we altijd deden. In mijn leven is op zich niet veel veranderd op het uitgaan elke week na. Dat mis ik heel erg. De zorgeloosheid van een weekend, festivals, dansen. Ik had nog een stapel oude borden in de schuur en daarvan smijt ik er soms een kapot als ik echt goed kwaad ben. Ik negeer de avondklok en doe mijn dagelijkse wandeling gewoon. Ik lap zoveel mogelijk alle regels aan mijn laars. En ik adviseer mijn kinderen hetzelfde. Ze mogen hier van mij met hun vrienden zitten. Gordijnen dicht en geen fietsen voor de deur en niemand maakt me wat. Ik mediteer daarnaast ook nog vaak en doe aan yoga en een beetje conditietraining. Om fit te blijven. En last but not least: vitamine D.Slik ik al jaren en voel me altijd topfit!

C.C.
C.C.
Reactie op  Boze Moeder
17 dagen geleden

Geweldig, je bent een topvrouw! Bij hetzelfde laken een pak. Vroeger slikten we trouwens in de maanden met de R, levertraan. Wij eten wat het seizoen geeft, meestal in de reclame want dan is er genoeg. In de winter veel peulvruchten, heerlijk toch!!!
Krijg je nooit tekorten want dat is voeding en geen vulling.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  C.C.
16 dagen geleden

Inderdaad, zo doe ik het ook. Ben 45 en leerde dit en nog veel andere wijsheden over planten, groenten en de natuur van mijn grootouders die beiden bijna 100 zijn geworden. Simpel boerenverstand brengt ons heel ver als mens. Vandaag nog heerlijk me uitgeleefd in de tuin zodat die komend weekend lenteklaar is en ik lekker vit D kan tanken in de zon!

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Advies heb ik helaas niet voor je, ik kan alleen maar zeggen dat je hierin zeker niet alleen bent…
Ik ben ook zó verschrikkelijk boos en gefrustreerd door alles wat er gebeurt dat het werkelijk aan me vréét.
En dat 95% van de bevolking helemaal niet begrijpt wat er zich werkelijk afspeelt vind ik misschien nog wel het moeilijkste.
Nog steeds grote onnodige angst voor een virus en mij voor niet-goed-snik uitmaken 😒
Er is gewoon geen recht en/of gelijk meer te halen in deze wereld.

Ina Koning
Ina Koning
Reactie op  Yvonne
17 dagen geleden

Ivonne, er is op dit moment maar een troost, God, die licht, liefde en waarheid is staat altijd boven de donkere gevallen zielen die het nooit van God zullen winnen, dat willen ze wel maar uiteindelijk moeten ze het verliezen. Sterkte en houdt moed.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Yvonne
17 dagen geleden

Ja herkenbaar. Ik ben dan ook nog getrouwd met een schaap. Dat is helemaal erg. Dat je eigen man je een wappie vindt en alles gelooft wat de msm uitkraamt. Hij staat te springen om de spuit. Tja. Had ik al gezegd dat deze situatie alles uit elkaar trekt? Dat is dus zo. Mijn schoonfamilie zie ik niet meer want die vinden mij een wappie. Nou zit ik daar niet in het minst mee want het is héérlijk rustig zo.

salvar
salvar
Reactie op  Boze Moeder
17 dagen geleden

ik ben een wappie en ben er trots op.
de hele wereld van de schapen stort in elkaar zodra ze er achter komen dat ze voor de gek zijn gehouden.

Jacob
Jacob
Reactie op  salvar
16 dagen geleden

Ook ik ben wappie-wakker en oooo zo wappie-helder van geest, want wie niet lekker uitwaait op het strand, die steekt dan maar zijn kop in ‘t zand.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  salvar
16 dagen geleden

Ik ben er ook trots op.

C.C.
C.C.
Reactie op  Boze Moeder
17 dagen geleden

Gelijk heb je, kan hij zich met jou ook niet meer voortplanten, dat scheelt weer een genetisch gemanipuleerd kind. Jij blijft je eigen baas met je eigen DNA, veel waard!!!

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  C.C.
16 dagen geleden

Sowieso zou ik geen kind meer in deze wereld willen laten opgroeien. En ik ben 45, nu is het weer mijn tijd om lekker uit te gaan en ervan te genieten;) als het zou kunnen dan.

La Reina
La Reina
Reactie op  Boze Moeder
16 dagen geleden

Respect !!! Pet af moedige en wijze vrouw.Ik ga buigen voor jouw.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  La Reina
16 dagen geleden

En ik voor jou en iedereen hier die de ogen open heeft en de waarheid wil zien! Dank jou en jullie wel voor de immense kracht die dat geeft! Ik zal niet buigen en ook niet breken. En wij met zijn allen niet!

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Ik schud je de hand. Ik ben ook woedend en zou het liefst…(dat ga ik niet hier neerzetten want je weet maar nooit war ze toe in staat zijn. Ik vertrouw niemand meer in deze dictatuur). Maar ja waar moet je met je woede heen? Ik zeg: met zijn allen in opstand komen en het niet meer pikken. Maar the sheeple is de meerderheid en die zijn in diepe hypnose. Helaas mijn eigen man ook. Die is ziende blind. Wil niet zien. En al helemaal niet geloven. Familie evenzeer. Nou, dan nemen zij de gifspuit straks maar. Ik heb genoeg gewaarschuwd en heb er genoeg van met de nek aangekeken te worden door mijn eigen schoonfamilie en voor wappie uitgemaakt te worden. Dat ze er maar letterlijk in stikken!

Gmonique
Gmonique
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Ik heb de hele dag youtube aanstaan speciaal voor mijn adhd kater 8 uur met vogeltjes,visaquarium met geluiden etc Wij worden daar ook nog es een soort van relax van win-win toch, zodra ik toch weer giftig word dan zet ik mijn favorite muziek keihard aan en ga smijten met een skippiebal in de gang. ik kijk geen tv meer,geen radio aan. ook doe ik 2x per dag een ronde wandelen. Helaas internet is nog een dingetje maar kom alleen hier,niburu , 9fornews en fb voor mensjes waar ik al jaren gewoon mee klets.Ja je moet wat als iedereen uit je buurt blijft omdat je een andersdenkende bent.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Gmonique
16 dagen geleden

Xandernieuws is ook een goede site, net als Transitieweb en Vaccinvrij

C.C.
C.C.
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Door iets te gaan doen wat al je aandacht vraagt, maakt niet uit wat. Ingewikkelde puzzels, een kleedje knopen met een ingewikkeld patroon, heb je later iets leuks om naar te kijken. Gelijk muziek luisteren op 528 Hz. Maakt rustig en laat ook je organen weer goed functioneren. Momenteel ligt de druk erg hoog door al de dingen die niet normaal zijn en wij er nu nog niet de hand in hebben, dat komt echt!!! Daarom hadden wij vroeger ook af en toe vakantie nodig om de dingen los te laten. Nu gewoon ook een poosje doen en creatief bezig gaan. Ik wens je sterkte !!!

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  C.C.
16 dagen geleden

En dansen; zet je favoriete dansnummers keihard aan en ga lekker los! Doe ik al jaren en het is instant feel good!

Kiki
Kiki
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Ik begrijp je helemaal. Je hebt iig nog genoeg gevoel in je lijf en je bent iig niet ingeslapen zoals velen. Sterkte.

Frances
Frances
Reactie op  Ikke
17 dagen geleden

Je bent niet de enige

JMB
JMB
Reactie op  Ikke
16 dagen geleden

Het is inderdaad verschrikkelijk. Ik word elke keer ook weer boos en verdrietig maar ik weet dat hij zich tegenover God zal moeten verantwoorden. Het zal helaas alleen maar erger worden.
Geef je boosheid over aan God. Lees de Bijbel. Neem de Heer Jezus aan als je Verlosser dan zal je rust krijgen.
Hij stierf ook voor jou

Realistic
Realistic
Reactie op  Ikke
16 dagen geleden

In ieder geval geen pilletje nemen. Misschien op vakantie gaan?

Kaatje
Kaatje
Reactie op  Ikke
16 dagen geleden

Probeer niet kwaad te worden, hoe moeilijk dit ook is! Als je kwaad wordt hebben deze pedofiele satanisten waar ze je hebben willen. Je bent kwetsbaar in boosheid.
Het komt allemaal goed, binnenkort komt de waarheid naar boven en horen wij dat deze zg enge ziekte een hoax is. Dan is de tijd rijp voor het tribunaal!!!!

Front
Front
Reactie op  Ikke
15 dagen geleden

Geloof me ik deel je woede, hetzelfde gevoel van onmacht, radeloosheid hier, ik wil en laat mij niet vol spuiten met hun gore rotzooi, wil ook niet meer luisteren naar hun troep wat uit hun muil komt, het is inderdaad niet alleen Nederland….. Het is de ganse wereld die in de fik staat, en als ik dan op m’n netvlies krijg wat er met kinderen, baby’s ect gedaan word, rollen er zeer dikke tranen over mijn wangen en wil ik direct weg en de Kids zelf ophalen, ik heb vertrouwen in president Trump, hij is al enige tijd bezig alles te ontmaskeren, maar dit kost tijd denk dat ook hier koppen gaan rollen….. Heb geduld hoe moeilijk ook, heb ik ook niet, maar cabal gaat vallen!!!

salvar
salvar
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

ja

Emmy
Emmy
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Ja, n goede, hoe ging in Srebrenica? Hoe ging dat na WO-ll.
Het laat mij beter inzicht krijgen in hoe het in vredesnaam heeft kunnen gebeuren toentertijd de opkomst van Hitler..
Ik kan en zal dat niet goedkeuren, ab-so-luut niet!!!
Maar een beetje begrip was er niet, toen niet, nu niet..we oordeelden over de mensen die dit hadden laten gebeuren, dat zouden we zelf nooit doen, of in ieder geval anders doen.

Maar nu begrijp ik de totstandkoming, en voel me klein worden..het was pure onmacht, puur zelfbehoud, pure polarisatie, wat een verschrikkelijk misselijkmakende propaganda.
Verschrikkelijk dit.
Een kinderpsycholoog of kinderpsychiater is hier vast en zeker niet in betrokken!!
Zitten dergelijk mensen wel in het OMT??
Hoe meedogenloos corrupt en gewetenloos.
Laten we de grootste kracht inzetten die er is: liefdevol, nog liefdevoller zijn, op ons allerliefdevolst zijn voor de generatie na ons opdat dat het enige is dat beschadigde kinderzielen heelt, steunt en vertrouwen geeft.
Ongrijpbaar.
Leef het voor.
Dat licht kunnen ze niet ‘handelen’.

Realistic
Realistic
Reactie op  Emmy
16 dagen geleden

5 miljoen werklozen in combinatie met veel propaganda deed het laten gebeuren. Die kant gaan we nu weer op.

Ellis
Ellis
17 dagen geleden

Als er een ziek is dan is het deze man wel ! En kijk naar zijn ogen ! Gedrogeerd ?
Wat een zieke man is dit. Het wordt tijd voor een kind dat zegt: HOW DARE YOU !!!

Bas
Bas
Reactie op  Ellis
17 dagen geleden

Die zit volop aan de pretpoeder kijk maar is goed naar zijn smoel

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Ellis
17 dagen geleden

Nee, bij deze man is nog wat anders aan de hand. Lees de Bijbel en ontdek wat !!

No worries
No worries
Reactie op  Ondergronds
17 dagen geleden

👍

Flip fluitketel
Flip fluitketel
Reactie op  Ondergronds
17 dagen geleden

Vertel? Sorry, maar ik vind het echt te tijdrovend om de hele Bijbel te lezen…

(Zelf denk ik namelijk ook gewoon dat het een cokehead is)

Realistic
Realistic
Reactie op  Ondergronds
16 dagen geleden

Bijbel is geschreven door mensen met het doel om macht te vergaren. De priester staat dichter bij god en jij mag volgen.
De Heer heeft geen gebruiksaanwijzing. De heer boeit het niet of je bid want bidden is vragen en vragen doe je aan de Duivel. De heer vraag je niets.

Ton Teurlings
Ton Teurlings
Reactie op  Realistic
16 dagen geleden

Jij noemt jezelf realistic, maar je weet wel heel veel onzin in een paar zinnetjes te proppen…

Jani
Jani
Reactie op  Ellis
16 dagen geleden

Krutte is zijn grote voorbeeld!!!

Christina
Christina
17 dagen geleden

Kerel , je moest je diep en diep schamen!!! Meer woorden heb ik voor jou niet over. Nu ook al kindertjes bang gaan maken.Met je cojona hoax..BAHHHHHH

x

Check Also

vaccin

Vaccinatiewaanzin: baby’s en zwangere vrouwen als proefkonijn

De grote farmaceutische bedrijven schakelen een versnelling ...

griepgevallen

Nul griepgevallen vastgesteld deze winter: ‘Wat een poppenkast leven we in’

Een opmerkelijk bericht in de media: er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

187
0
We lezen graag je reactie!x