Gezondheid

Is kanker een schimmel?

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na honderden jaren van onderzoek is kanker nog steeds omgeven door mysterie. Ryke Geerd Hamer, de grondlegger van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde (GNM), ontdekte in 1979 als hoofdinternist van een kankerkliniek in Duitsland dat kankers geen kwaadaardige gezwellen zijn, maar het resultaat van biologische overlevingsprogramma’s die worden gecreëerd om een persoon te helpen tijdens een conflictsituatie.

Hamer ontdekte ook dat de groei van alle kankers in de conflict-actieve stressfase stopt zodra het bijbehorende conflict is opgelost. Tijdens de genezingsfase worden de overbodige tumorcellen afgebroken en op natuurlijke wijze verwijderd met behulp van schimmels zoals Candida albicans en TBC-bacteriën, aldus dr. Hamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Verkeerde hypothese

Oncoloog Tuillo Simoncini merkt op dat Candida altijd wordt aangetroffen bij kankerpatiënten. Het probleem is volgens hem de manier waarop wordt nagedacht over de aanwezigheid van de schimmel. Volgens de algemene opvattingen verschijnt kanker eerst en wordt vervolgens het organisme aangevallen en verzwakt door Candida.

Dit is volgens Simoncini de verkeerde hypothese. Hij stelt dat kanker juist wordt veroorzaakt door Candida en vervolgens het organisme aantast. De schimmelinfectie wordt volgens Simoncini zichtbaar als witte klonten.

Hij legt uit dat het weefsel zich probeert te beschermen tegen een invasie van schimmels. Als de schimmel het weefsel aantast, ontstaat een cellulaire overproductie die probeert de invasie te blokkeren. Wanneer Candida in de lever wordt aangetroffen, wordt de cellulaire reactie geregeld door levercellen. Deze vorm van kanker wordt epitheliaal carcinoom genoemd, in de hersenen wordt gereageerd met een glioblastoom, in de huid met een melanoom, enzovoorts.

Natriumbicarbonaat

Als behandeling van kanker stelt Simoncini voor als eerste de schimmelkolonies te vernietigen. Hoe kunnen ze worden vernietigd? Volgens hem niet met de huidige medicijnen tegen schimmel. Als meest effectieve schimmeldodende middel noemt hij natriumbicarbonaat. Simoncini heeft de chemische industrie opgeroepen onderzoek te doen naar schimmels.

De aanwezigheid en activiteit van schimmels is volgens de GNM altijd een indicatie dat de kanker in het proces is van natuurlijke verwijdering. De toediening van natriumbicarbonaat, ook bekend als zuiveringszout of baking soda, vindt plaats op een moment dat de kanker met een natuurlijk genezingsproces bezig is.

Is kanker een schimmel?Schimmels vervullen een belangrijke functie bij de verwijdering van kankers en moeten dan ook niet worden vernietigd. Elke vorm van onderbreking van het natuurlijke biologische reparatieproces stopt de tumor-afbouw met als resultaat dat de kanker blijft bestaan. Wanneer deze op een later tijdstip wordt ontdekt, kan dit (diagnose)shocks veroorzaken, die meer kankers (‘metastasen’) tot gevolg kunnen hebben, aldus de GNM.

Het effect van natriumbicarbonaat heeft volgens de GNM niet te maken met de antischimmelwerking zoals voorgesteld door Simoncini, maar met de vochtafdrijvende eigenschappen die helpen bij de verwijdering van vloeistoffen uit het lichaam, wat resulteert in een vermindering van de tumorgrootte.

Dr. Mark Sircus heeft een boek geschreven over natriumbicarbonaat, waarin hij onder meer laat zien dat het de spijsvertering beschermt, vaatverwijdende eigenschappen bezit, de vloeibaarheid van het bloed verhoogt, de levering van zuurstof door de bloedsomloop vergemakkelijkt, sterk ontstekingsremmend werkt, bij het ontgiften en neutraliseren van allerlei giftige stoffen helpt, een schimmelwerend middel is, vooral in combinatie met jodium, tegen vermoeidheid werkt, een snelwerkend tegengif voor aspartaam is en bij osteoporose helpt. De boodschap van het boek is dat er reden is om bij kanker aan zelfmedicatie met natriumbicarbonaat te gaan doen.

Boekentip: Natriumbicarbonaat, de helende werking van baking soda

[German New Medicine]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lian Krijnen
Lian Krijnen
8 jaren geleden

Alleen door natriumcarbonaat zal het je lichaam niet redden van kanker.
er is een andere levensstijl nodig.
kanker is GEEN ziekte maar een uiting van een verkeerde levensstijl van bewerkte vulling eten E stoffen conserveer middelen veelvuldig eten en als gevolg ophoping van gifstoffen of wel toxines na vele jaren slechte eet gewoonten en onregelmatige ongezonde levensstijl zal het lichaam voor dat er kanker is al verschillende malen een waarschuwing hebben gegeven voordat er kanker is .
Voorkom ziektes aals kanker.
Rauwe voeding onbewerkt en een gezonde leefstijl kan de tijd keren in weel gevallen .
Daarbij horen zeker ook detox kuren dit in combinatie natrium carbonaat ook wel bitterzout genoemd.
natrium carbonaat reinigt darmen en dunne darm ,tevens is het raadzaam de stenen uit de lever te reinigen dmv natriumcarbonaat olijfolie en grape fruit deze methode is te vinden in het boek van Andreas Moritz de ongelooflijke lever en galblaaszuivering.
Het is een zeer nuttig boek en raadzaam om deze eerst helemaal te lezen voordat je aan de slag gaat er staan veel eye openers in .
Candida word veroorzaakt door geraffineerde suikers dat overal in zit verwerkt in bewerkte voeding.Candida word verwijderd door een hoge darm reiniging zoals bovenstaand beschreven in boek niet in een keer maar er zullen regelmatig eerst reinigingen gedaan moeten worden voordat het lichaam hiervan is verlost en er zal intussen alleen rauw en onbewerkt voedsel gegeten moeten worden levens lang om gezond te worden en te blijven .
Denk nou niet wat saai want dat is het niet er gaat een wereld voor je open er zijn diverse boeken en sides met recepten rauw als levens stijl.
Rauw voeden een nieuwe kijk op onze gezondheid.

henk
henk
8 jaren geleden

Een korter verhaal van mijn kant. Vitamine b-17 is een soort dat tegenwoordig nog maar weinig waar genomen word. Door overproductie van het landbouw heeft onze bodem een tekort gekregen aan de juiste voedingsstoffen dat niet meer in onze voeding voor komt. Een boer zou zoals het ook in het oude testament staat om de zeven jaar het land zijn rust weer moeten geven. Een jaar waarop dan niets meer gebeurd om het natuurlijke proces te laten herstellen. Een koe at vroeger gras van het land waar dan ook meer stoffen in voor kwamen en dat zorgde er voor dat de koe melk gaf waar de stoffen van de vitamine b-17 in voor kwamen. Vitamine b-17 is een soort dat ook kankers en tumoren kan genezen of het voorkomen ervan.

Wil men dan toch nog deze vitamine bij onze dagenlijkse voeding hebben dan kan men bittere abrikozen pitten of bittere amandelen eten. Hier zijn veel verhalen over bekent dat deze twee een soort natuurlijke chemocuur voor de zieke kunnen zijn.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x