Archeologie

‘200.000 jaar oude Anunnaki-steden in Afrika’

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Publicist en producent Michael Tellinger doet op de zuidelijke punt van Afrika onderzoek naar oude ruïnes.

Volgens Tellinger houden de ruïnes verband met een verdwenen beschaving die meer dan 200.000 jaar werd gemaakt door de Anunnaki, bezoekers uit de ruimte.

De ruïnes bestaan uit duizenden steencirkels die verspreid zijn over een groot gebied. Hij noemt de ‘Kalender van Adam’, een monolithische stenen kalender, één van de belangrijkste ruïnes.

Honingraten

Tellinger stelt dat de Anunnaki de menselijke genetica hebben gemanipuleerd. Tussen de ruïnes heeft hij ook zeshoekige vormen gevonden die zijn samengevoegd tot een soort honingraten. Tellinger speculeert dat de vormen wellicht werden gebruikt om mensen te klonen.

Veel van de bouwwerken bestaan uit kwartsgesteente. Tellinger denkt dat de Anunnaki de grote nederzettingen met behulp van dit materiaal van stroom konden voorzien.

Ankh-teken

Na het bestuderen van luchtkaarten stelde hij vast dat er drie grote steden waren. De steden moeten zich volgens zijn berekeningen hebben uitgestrekt over een gebied van 100 bij 100 kilometer. Eén van de steden omvatte ooit Groot-Zimbabwe, aldus Tellinger.

Tussen de ruïnes trof hij ook restanten van piramides aan. Op de bouwwerken zijn verschillende tekens gevonden waaronder het ankh-teken, duizenden jaren voor de oude Egyptenaren het gebruikten.

In zijn thuisland Zuid-Afrika procedeert Tellinger als leider van de Ubuntu Party tegen de grote banken en het Zuid-Afrikaanse ministerie van Financiën. Volgens hem wordt het bankwezen bestuurd door een elitaire groep bankiersfamilies waaronder de Rothschilds, de Rockefellers en de Morgans.

Bron: YouTube/DiscloseTruthTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting wolf
Hunting wolf
10 jaren geleden

Opvallend in de zaak Mariane Vaatstra was dat al het DNA verwant is aan afrikaans DNA, en dan ging het om 2000 soorten,die uitstroomden over de aarde.En denken dat de mensen eerder hebben gevlogen,of zijn bezocht is zo gek nog niet als je in de jungle start en landingsbanen vindt.Dus deze woorden zijn zo gek nog niet.Volgens Tellinger houden de ruïnes verband met een verdwenen beschaving die meer dan 200.000 jaar werd gemaakt door de Anunnaki, bezoekers uit de ruimte.

DingieM
DingieM
10 jaren geleden

Quartsgesteente wordt ook in vermalen toestand toegepast bij aardbatterijen. Wil zo eentje ooit maken, maar wacht op warmer weer 🙂

Annunaki hebben ook de atlas, de bovenste nekwervel, genetisch scheef gezet. Terugzetten met de atlas profilax behandeling resulteert in veel betere energiestroming en zet het skelet terug in physieke symmetrie.

m&m
m&m
10 jaren geleden

waar is het bewijs dan?
hoezo annunnaki?
dat er al steden waren wil ik wel aannemen,maar om dit gelijk te koppelen aan buitenaardse gaat mij te ver.
ik zie nooit bewijs dat er buitenaardse zijn geweest.
een hoop stenen zegt mij niets.

Freethinker
Freethinker
10 jaren geleden

[quote name=”m&m”]waar is het bewijs dan?
hoezo annunnaki?
dat er al steden waren wil ik wel aannemen,maar om dit gelijk te koppelen aan buitenaardse gaat mij te ver.
ik zie nooit bewijs dat er buitenaardse zijn geweest.
een hoop stenen zegt mij niets.[/quote]
Onderzoek, zou ik zeggen. Geen archeoloog of wetenschapper heeft mij ooit kunnen uitleggen hoe Baalbek is gebouwd.
Het stapelen van stenen van 1200 ton? Zagen/bewerken van graniet?? Hoe?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x