Homepagina » Buitenland » Coronavaccincontract met ‘wurgslang’ Pfizer gelekt: dit staat er in
vaccincontract
Foto: Pfizer-vaccin (Agência Brasília CC BY 2.0)

Coronavaccincontract met ‘wurgslang’ Pfizer gelekt: dit staat er in

Vaccinmaker Pfizer probeert uit alle macht te voorkomen dat de contracten die zij met landen heeft afgesloten voor de levering van coronavaccins openbaar worden gemaakt. Twitteraar Ehden heeft de hand weten te leggen op zo’n vaccincontract. Er is een goede reden dat Pfizer ze verborgen wil houden, zegt hij.

Allereerst gaat het contract niet alleen over het vaccin tegen corona en mutaties van het virus, maar ook over ‘elk apparaat of product dat gebruikt wordt om het effect van het vaccin te versterken’.

Het vaccincontract, dat in dit geval is afgesloten met Albanië, maakt ook duidelijk waarom de autoriteiten de aanval openden op middelen als ivermectine en hydroxychloroquine. Het contract kan namelijk niet worden ontbonden als er een medicijn wordt ontdekt voor de behandeling van corona.

Langetermijneffecten en effectiviteit onbekend

Het product kan niet worden geretourneerd. Je moet Pfizer betalen voor de doses die je hebt besteld, ongeacht hoeveel je er gebruikt. De lokale wet- en regelgeving is ondergeschikt aan het contract.

Over de langetermijneffecten en effectiviteit: de koper erkent dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin op dit moment onbekend zijn en dat het vaccin mogelijk bijwerkingen veroorzaakt die op dit moment onbekend zijn.

De koper dient Pfizer te beschermen tegen aansprakelijkheid. Het vaccincontract moet bovendien 10 jaar lang geheim worden gehouden.

Gouden randvoorwaarden

Huisarts Els van Veen zegt over het vaccincontract: “Het zijn gouden randvoorwaarden! Voor Pfizer dan. Heel vreemde ‘pandemie’. Waarom zijn de media en Tweede Kamer tot nu toe niet kritisch? Welk belang hebben ze?”

“Als de mensen in de Nederlandse regering en ambtenarij zich al zó hebben laten beetnemen door een kruimeldief als Sywert, zouden zij dan ooit partij zijn geweest tegen zo’n wurgslang als Pfizer? Ik denk dat Hugo de Jonge dit contract niet eens heeft gelezen, to be honest,” reageert FVD-leider Thierry Baudet.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JoeRi
JoeRi
1 maand geleden

Allereerst gaat het contract niet alleen over het vaccin tegen corona en mutaties van het virus, maar ook over ‘elk apparaat of product dat gebruikt wordt om het effect van het vaccin te versterken’🤔…
Geven ze hier nou afgedekt toe dat deze injectie de mogelijkheid biedt om de ontvanger te kunnen connecten via G5 met het internet , apparaten? Zoals modems en zendmasten ? Kan aan mij liggen maar ik vindt dit een doodeng stukje tekst 💉☠🙈!!

salvar
salvar
1 maand geleden

Waarom zijn de media en Tweede Kamer tot nu toe niet kritisch? Welk belang hebben ze?
ze hebben zich overgegeven aan satan en staan er volkomen achter.

ik kan me niet voorstellen dat het hele klere zootje nergens vanaf weet.
maar goed een schouderklopje een belofte en macht en geld doen hele rare dingen met mensen.

ze hebben blijkbaar geen wroeging en het maakt ze ook niets uit hoeveel mensen sterven.

ik hoop een ding dat er een hogere macht bestaat die hen ter verantwoording zullen roepen , dus als er een hogere macht bestaat , bestaat de hel ook.

Willem1932
Willem1932
1 maand geleden

Ze willen toch een grote reset, dan betekent ook totale reset huidig recht systeem (zover die er uberhaupt was) alle contracten zijn bij deze niet meer geldig, probleem opgelost lijkt mij. Wel consequent resetten lijkt mij met en alle consequenties ervan aanvaarden, dus we zijn klaar ………..toch heren elite…..
dat heet reset, alles weg ook alle financiële en recht systemen….
FF kijken wat er dan gebeurt…..

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 maand geleden

Hugo heeft alleen maar naar de provisie gekeken die op zijn geheime Zwitserse bankrekening wordt gestort. Hugo is een ordinaire crimineel, oppakken dit addergebroed.

x

Check Also

agema

Fleur Agema roept zorgminister De Jonge tot de orde: ‘Géén nepnieuws verspreiden’

Zondag kunnen we zonder 1,5 meter afstand ...

elspeet

Elspeet zou een ‘coronabrandhaard’ zijn en ‘donkerrood’ kleuren. Dit zijn de cijfers

Elspeet is al wekenlang een coronabrandhaard, schrijft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

76
0
We lezen graag je reactie!x