BuitenlandCorona

Coronavaccincontract met ‘wurgslang’ Pfizer gelekt: dit staat er in

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccinmaker Pfizer probeert uit alle macht te voorkomen dat de contracten die zij met landen heeft afgesloten voor de levering van coronavaccins openbaar worden gemaakt. Twitteraar Ehden heeft de hand weten te leggen op zo’n vaccincontract. Er is een goede reden dat Pfizer ze verborgen wil houden, zegt hij.

Allereerst gaat het contract niet alleen over het vaccin tegen corona en mutaties van het virus, maar ook over ‘elk apparaat of product dat gebruikt wordt om het effect van het vaccin te versterken’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het vaccincontract, dat in dit geval is afgesloten met Albanië, maakt ook duidelijk waarom de autoriteiten de aanval openden op middelen als ivermectine en hydroxychloroquine. Het contract kan namelijk niet worden ontbonden als er een medicijn wordt ontdekt voor de behandeling van corona.

Langetermijneffecten en effectiviteit onbekend

Het product kan niet worden geretourneerd. Je moet Pfizer betalen voor de doses die je hebt besteld, ongeacht hoeveel je er gebruikt. De lokale wet- en regelgeving is ondergeschikt aan het contract.

Over de langetermijneffecten en effectiviteit: de koper erkent dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin op dit moment onbekend zijn en dat het vaccin mogelijk bijwerkingen veroorzaakt die op dit moment onbekend zijn.

De koper dient Pfizer te beschermen tegen aansprakelijkheid. Het vaccincontract moet bovendien 10 jaar lang geheim worden gehouden.

Gouden randvoorwaarden

Huisarts Els van Veen zegt over het vaccincontract: “Het zijn gouden randvoorwaarden! Voor Pfizer dan. Heel vreemde ‘pandemie’. Waarom zijn de media en Tweede Kamer tot nu toe niet kritisch? Welk belang hebben ze?”

“Als de mensen in de Nederlandse regering en ambtenarij zich al zó hebben laten beetnemen door een kruimeldief als Sywert, zouden zij dan ooit partij zijn geweest tegen zo’n wurgslang als Pfizer? Ik denk dat Hugo de Jonge dit contract niet eens heeft gelezen, to be honest,” reageert FVD-leider Thierry Baudet.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JoeRi
JoeRi
2 jaren geleden

Allereerst gaat het contract niet alleen over het vaccin tegen corona en mutaties van het virus, maar ook over ‘elk apparaat of product dat gebruikt wordt om het effect van het vaccin te versterken’?…
Geven ze hier nou afgedekt toe dat deze injectie de mogelijkheid biedt om de ontvanger te kunnen connecten via G5 met het internet , apparaten? Zoals modems en zendmasten ? Kan aan mij liggen maar ik vindt dit een doodeng stukje tekst ?☠?!!

salvar
salvar
2 jaren geleden

Waarom zijn de media en Tweede Kamer tot nu toe niet kritisch? Welk belang hebben ze?
ze hebben zich overgegeven aan satan en staan er volkomen achter.

ik kan me niet voorstellen dat het hele klere zootje nergens vanaf weet.
maar goed een schouderklopje een belofte en macht en geld doen hele rare dingen met mensen.

ze hebben blijkbaar geen wroeging en het maakt ze ook niets uit hoeveel mensen sterven.

ik hoop een ding dat er een hogere macht bestaat die hen ter verantwoording zullen roepen , dus als er een hogere macht bestaat , bestaat de hel ook.

Willem1932
Willem1932
2 jaren geleden

Ze willen toch een grote reset, dan betekent ook totale reset huidig recht systeem (zover die er uberhaupt was) alle contracten zijn bij deze niet meer geldig, probleem opgelost lijkt mij. Wel consequent resetten lijkt mij met en alle consequenties ervan aanvaarden, dus we zijn klaar ………..toch heren elite…..
dat heet reset, alles weg ook alle financiële en recht systemen….
FF kijken wat er dan gebeurt…..

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

Hugo heeft alleen maar naar de provisie gekeken die op zijn geheime Zwitserse bankrekening wordt gestort. Hugo is een ordinaire crimineel, oppakken dit addergebroed.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x