BuitenlandCorona

Coronavaccincontract met ‘wurgslang’ Pfizer gelekt: dit staat er in

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccinmaker Pfizer probeert uit alle macht te voorkomen dat de contracten die zij met landen heeft afgesloten voor de levering van coronavaccins openbaar worden gemaakt. Twitteraar Ehden heeft de hand weten te leggen op zo’n vaccincontract. Er is een goede reden dat Pfizer ze verborgen wil houden, zegt hij.

Allereerst gaat het contract niet alleen over het vaccin tegen corona en mutaties van het virus, maar ook over ‘elk apparaat of product dat gebruikt wordt om het effect van het vaccin te versterken’.

Het vaccincontract, dat in dit geval is afgesloten met Albanië, maakt ook duidelijk waarom de autoriteiten de aanval openden op middelen als ivermectine en hydroxychloroquine. Het contract kan namelijk niet worden ontbonden als er een medicijn wordt ontdekt voor de behandeling van corona.

Langetermijneffecten en effectiviteit onbekend

Het product kan niet worden geretourneerd. Je moet Pfizer betalen voor de doses die je hebt besteld, ongeacht hoeveel je er gebruikt. De lokale wet- en regelgeving is ondergeschikt aan het contract.

Over de langetermijneffecten en effectiviteit: de koper erkent dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin op dit moment onbekend zijn en dat het vaccin mogelijk bijwerkingen veroorzaakt die op dit moment onbekend zijn.

De koper dient Pfizer te beschermen tegen aansprakelijkheid. Het vaccincontract moet bovendien 10 jaar lang geheim worden gehouden.

Gouden randvoorwaarden

Huisarts Els van Veen zegt over het vaccincontract: “Het zijn gouden randvoorwaarden! Voor Pfizer dan. Heel vreemde ‘pandemie’. Waarom zijn de media en Tweede Kamer tot nu toe niet kritisch? Welk belang hebben ze?”

“Als de mensen in de Nederlandse regering en ambtenarij zich al zó hebben laten beetnemen door een kruimeldief als Sywert, zouden zij dan ooit partij zijn geweest tegen zo’n wurgslang als Pfizer? Ik denk dat Hugo de Jonge dit contract niet eens heeft gelezen, to be honest,” reageert FVD-leider Thierry Baudet.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JoeRi
JoeRi
1 jaar geleden

Allereerst gaat het contract niet alleen over het vaccin tegen corona en mutaties van het virus, maar ook over ‘elk apparaat of product dat gebruikt wordt om het effect van het vaccin te versterken’?…
Geven ze hier nou afgedekt toe dat deze injectie de mogelijkheid biedt om de ontvanger te kunnen connecten via G5 met het internet , apparaten? Zoals modems en zendmasten ? Kan aan mij liggen maar ik vindt dit een doodeng stukje tekst ?☠?!!

salvar
salvar
1 jaar geleden

Waarom zijn de media en Tweede Kamer tot nu toe niet kritisch? Welk belang hebben ze?
ze hebben zich overgegeven aan satan en staan er volkomen achter.

ik kan me niet voorstellen dat het hele klere zootje nergens vanaf weet.
maar goed een schouderklopje een belofte en macht en geld doen hele rare dingen met mensen.

ze hebben blijkbaar geen wroeging en het maakt ze ook niets uit hoeveel mensen sterven.

ik hoop een ding dat er een hogere macht bestaat die hen ter verantwoording zullen roepen , dus als er een hogere macht bestaat , bestaat de hel ook.

Willem1932
Willem1932
1 jaar geleden

Ze willen toch een grote reset, dan betekent ook totale reset huidig recht systeem (zover die er uberhaupt was) alle contracten zijn bij deze niet meer geldig, probleem opgelost lijkt mij. Wel consequent resetten lijkt mij met en alle consequenties ervan aanvaarden, dus we zijn klaar ………..toch heren elite…..
dat heet reset, alles weg ook alle financiële en recht systemen….
FF kijken wat er dan gebeurt…..

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

Hugo heeft alleen maar naar de provisie gekeken die op zijn geheime Zwitserse bankrekening wordt gestort. Hugo is een ordinaire crimineel, oppakken dit addergebroed.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x