CoronaBinnenland

Partij Wybren van Haga wil onderzoek naar alarmerende cijfers over bijwerkingen coronavaccinatie

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Bij het Lareb zijn nu al 15 keer meer bijwerkingen na coronavaccinatie gemeld dan ingeschat. Overwegend dat slechts een klein deel van de bijwerkingen wordt gemeld, betekent dit dat een enorm aantal mensen vaccinatieschade heeft opgelopen, stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga.

De partij maakt zich grote zorgen over de gevolgen voor de volksgezondheid en vraagt zich af of het vaccineren niet per direct moet worden gestaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Grootschalig alarm

Er zijn tot nu toe 228.604 meldingen van bijwerkingen gedaan bij het Lareb. De prognose was aan het begin van de vaccinatiecampagne 15.000 meldingen. Het zijn er dus aanzienlijk meer dan ingeschat.

Voor iedere andere vaccinatie zouden deze cijfers reden zijn voor grootschalig alarm, onderzoek en misschien zelfs het (tijdelijk) geheel stoppen met vaccineren, aldus BVNL. Desondanks worden nu de voorbereidingen voor de volgende prikronde alweer getroffen. De mogelijkheid dat deze vaccinaties meer kwaad doen dan goed, moet blijkbaar koste wat het kost genegeerd worden.

Alarmbellen

Wat BVNL betreft zouden alle alarmbellen inmiddels luidkeels af moeten gaan. “We deden het toch allemaal voor de volksgezondheid? Waarom is die volksgezondheid dan opeens niet meer belangrijk als er mensen massaal ziek worden en in sommige gevallen zelfs sterven na deze experimentele prikken? Daarnaast weten we nog steeds niet waar de aanhoudende oversterfte vandaan komt.”

De partij wil dat er een uitgebreid onderzoek komt naar aanleiding van deze alarmerende cijfers. “Hoeveel mensen moeten zich nog letterlijk plat laten spuiten voordat er pas op de plaats gemaakt wordt?”

4.9 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

Van Haga kan beter niet langer alleen maar praten, maar wel z’n groene baret weer opzetten en daarnaar handelen nadat hij eerst trouw aan de koning afzweert en vervangt voor trouw aan het volk en Nederland. Waarbij hij iets organiseert en steunt om NL te bevrijden van alle globalistische volksverraders die opzettelijk mensen misleiden in blijven inspuiten met schadelijke troep!

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Misschien een vaccin tegen schapengedrag? Laat ook maar.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wybren van Haga stelt in de laatste alinea: “Hoeveel mensen moeten zich nog letterlijk plat laten spuiten voordat er pas op de plaats gemaakt wordt?”

En het antwoord luidt: Totdat de sadisten het genoeg vinden.

En DAT is, althans volgens mijn inschatting, nog lang niet bereikt.

Het is natuurlijk wel zaak, dat wij ons met z’n allen eens zéér goed gaan realiseren, dat een tijd, waarin wij NU leven, nog NOOIT is voorgekomen.

Deze tijd is absoluut uniek. Géén andere tijd is daarmee te vergelijken. Zelfs de tijd van Joseph Stalin, Pol Pot en Adolf Hitler, om maar even een paar wrede dictators te noemen, hebben zo’n dieptepunt kunnen bereiken.

Natuurlijk zijn er onder hun bewind veel slachtoffers gevallen, maar NOOIT eerder op wereldschaal.

De “mensen” (zet ik met opzet tussen aanhalingstekens, want in mijn ogen zijn dit geen mensen) die de touwtjes op wereldschaal in handen hebben, zijn bezig met een vernietigingsoorlog tegen de complete mensheid. Daarom is het woord genocide ook niet correct, maar moet je spreken van democide.

Waar ik nog steeds met mijn verstand niet bij kan, is, dat er mensen zijn die überhaupt nog vertrouwen hebben in onze regeringsleiders.

Dat kan, volgens mij, alleen maar als je denkvermogen totaal is afgestompt. Je leeft in een bubbel en bent niet in staat om het levensgrote gevaar te zien, dat NU met de snelheid van het licht op je af komt.

Schijnbaar hebben nog te veel mensen het te goed. En zo lang ze nog hun vaste lasten kunnen betalen, boodschappen kunnen doen EN, vooral niet te vergeten, op vakantie kunnen gaan, gaat het lichtje zeker niet branden.

Regelmatig is de afgelopen paar jaar de vergelijking langsgekomen van de kikkers, die in een pan zitten die langzaam opwarmt. De kikkers hebben totaal geen idee van wat een groot gevaar er op hun afkomt. Totdat het te laat is!

Wat ben ik blij, dat mijn man en ik, samen natuurlijk met waarschijnlijk wel honderdduizenden mensen, geen kikkers zijn en het gevaar duidelijk aan zien komen.

Het zou vast en zeker een stuk comfortabeler zijn als ik ook zo’n kikker was, maar dat zat er niet in en zal ook niet gebeuren.

In iedere tijd zijn er altijd wakkere mensen, die een taak hebben gekregen om te proberen anderen uit hun slaap te krijgen.

Ik hoop van harte, dat dat er zovelen zullen worden de komende tijd, dat dit levensgrote gevaar nog af te wenden is.

Even off topic:

Ik wil graag iedereen, die zulke mooie, ontroerende reacties heeft geplaatst op mijn stukje tekst van gisterochtend, héél hartelijk bedanken.

Ik heb ze ook stuk voor stuk voorgelezen aan mijn man en óók hij was diep ontroerd.

Nogmaals: heel hartelijk bedankt.

Lieve groetjes van Annette

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Zo lang de schapen met een herseninhoud van een doperwt gewoon die criminelen volgen.
Verdienen ze ook niet anders dan beestachtig behandeld te worden.

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x