Homepagina » UFO » Mysterie rond dood UFO-expert Max Spiers groeit: Zwart braaksel en gewiste computer
Mysterie rond dood UFO-expert Max Spiers groeit: Zwart braaksel en een gewiste computer

Mysterie rond dood UFO-expert Max Spiers groeit: Zwart braaksel en gewiste computer

UFO-expert en aanhanger van complottheorieën Max Spiers zei vlak voor zijn dood tegen zijn moeder dat zij de zaak moest laten onderzoeken als er iets met hem zou gebeuren.

Enkele dagen later werd hij door zijn vriendin Monika Duval dood gevonden in Polen, waar hij was voor een lezing over samenzweringstheorieën. Hij spuugde ook een ‘zwarte vloeistof uit’.

Volgens de politie zou hij een natuurlijke dood zijn gestorven, maar zijn moeder zegt dat er meer aan de hand is.

Vanessa Bates laat weten dat de computer van de UFO-expert is gewist waardoor ze niet kan achterhalen waar Max zich in zijn laatste dagen mee bezighield.

David Icke

De Poolse politie staat op het punt de zaak te sluiten en zet het onderzoek alleen voort als Bates een betaling doet van 1000 pond. “Er zijn allerlei puzzelstukken die niet in elkaar passen en die een groot vraagteken vormen,” zei ze.

Toen Vanessa na haar scheiding naar Los Angeles verhuisde, begon Max vraagtekens te zetten bij de overheid.

“Hij werd beïnvloed door David Icke en ontmoette andere intelligente mensen die er soortgelijke gedachten op nahielden,” zei ze.

Max geloofde net als Icke dat sommige politici en beroemdheden deels reptiel zijn en dat een Nieuwe Wereldorde onder leiding van neonazi’s hordes ‘supersoldaten’ creëerde met behulp van mind control.

Experimenten

Hij stond over de hele wereld voor volle zalen. Max claimde in 2008 te zijn ‘ontwaakt’ uit de mind control. Hij begon overal vraagtekens bij te zetten, aldus Vanessa.

Max ontmoette Stewart Swerdlow, een in Amerika geboren spiritist die claimt dat de Amerikaanse overheid experimenten op hem uitvoerde.

Swerdlow nodigde Spiers uit voor zijn conferentie in Polen. “Max belde me op en zei ‘mam, ik zit in de problemen. Er zijn hier mensen die slecht zijn’. Hij zei dat ik de zaak moest onderzoeken als er iets met hem gebeurde,” zei Vanessa.

Twee dagen later kreeg Vanessa een sms’je van één van zijn contacten waarin alleen stond: ‘Max is dood’.

“Monika belde me op en zei dat hij die ochtend twee liter zwarte vloeistof had uitgespuugd,” voegde Bates toe. “Waarom ging ze niet met hem naar het ziekenhuis?”

[MailOnline]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zamunda
Zamunda
5 jaren geleden

Bekijk de laatste 2 interviews met Max dit jaar in Polen en beslis dan of er wat in zijn verhaal zit.

Hij zegt bijvoorbeeld dat hij niet werkt met fysiek bewijs (doumenten e.d.), maar met herinneringen en gevoel. Ik kon hem volgen tot een bepaald punt waar extreme theorieen naar voren komen. Reptielen DNA van de elite en zijn bewering dat als wij dood gaan, onze zielen naar de maan gaan om daar te worden gewist tot het nulpunt en weer worden geinjecteerd in nieuwe embryo’s zodat we niets meer weten van het vorige levens. Zo zouden de machthebbers ons dom houden. Dit vertelt hij allemaal zonder tastbaar bewijs, net als David Icke doet.

Het lijkt er weer op alsof de CIA een medewerker erop uit heeft gestuurd om schokkende feiten te mixen met fantasie om zo het water te vetroebelen voor de massa. Eigenlijk verraadt het alien logo zijn agenda, maar natuurlijk ook het feit dat de Daily Mail dit meldt, de Story onder de Britse kranten.

Neemt niet weg dat de samenzwering van de Bankiers, geheime genootschappen, Zionisten en Luciferianen met als doel een globaal, totalitair regime wel degelijk wordt bekokstoofd onder onze neuzen.

Tinus
Tinus
5 jaren geleden

Als je goed luistert wat hij allemaal te vertellen heeft zitten er nog al wat haken en ogen aan zijn verhaal. Bovendien kwam hij in verschillende youtube filmpjes niet erg fris over, alsof hij onder invloed was. Nu word er een mythe gecreëerd rond om deze man alsof hij de waarheid in pacht had.

Denk.na
Denk.na
5 jaren geleden

Ik vind het eigenaardig dat er pas nu over “zwart braaksel” wordt gesproken. Zoiets is toch opvallend, en zou toch vanaf het begin onder de aandacht moeten zijn gekomen? Is dat eenmaal voorgekomen, of geregeld? Indien eenmalig, dan is het waarschijnlijk omdat hij wat veel donkerkleurig voedsel had gegeten en toevallig ook moest braken. Indien het vaker voorkwam, dan is het eerder een aanduiding dat hij een medisch probleem had met zijn slokdarm, waardoor er bloed in de spijsvertering kwam. Voor zover ik weet is het geen teken van een vergiftiging of ander verdacht overlijden.

Er werd een autopsie op zijn lichaam uitgevoerd na repatriëring naar Engeland. Dus misschien eerst even wachten totdat het rapport daarvan beschikbaar is, voordat er allerlei voorbarige conclusies worden getrokken en nieuwe complottheoriën worden verzonnen?

danny
danny
5 jaren geleden

Vroeger had je de sc.fi V …ging over reptielen die verkleedt als mensen de aarde wilden veroveren…Mensen halen hier gauw fictie en werkelijkheid door elkaar heen…

x

Check Also

füllmich

Reiner Füllmich te gast bij lancering ‘Neurenberg 2.0’ in Polen

Afgelopen week is een Poolse parlementaire onderzoekscommissie ...

van meijeren

Gideon van Meijeren fileert minister Ollongren tot op het bot: ‘Ze is medeplichtig aan niets minder dan landverraad’

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) trok tijdens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x