Great ResetMens en Dier

12-jarig meisje ‘springt uit haar vel’ tegen Klaus Schwab: ‘Hoe durf je!’

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

In Oxford werd zaterdag gedemonstreerd tegen de zogeheten 15-minutensteden. Binnenkort start in Oxford een proef met 15-minutenwijken, waarbij de stad wordt opgedeeld in diverse zones. Inwoners van de stad worden ‘gestimuleerd’ om zoveel mogelijk binnen hun eigen zone te blijven.

Tijdens het protest gaf de 12-jarige Jasmine een indringende toespraak. “Als 12-jarige ben ik erg bezorgd over mijn toekomst. En tegen Klaus Schwab zeg ik dit: Hoe durf je!” zei ze, terwijl ze Greta Thunberg imiteerde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eerste stappen

“Hoe durf je mijn jeugd, mijn toekomst en de toekomst van onze kinderen af te pakken door ons tot slaaf te maken in je gestoorde digitale surveillance-gevangenis?” vroeg het meisje.

“We weten allemaal waar dit toe zal leiden,” voegde ze toe. “Dit zijn de eerste stappen richting een dystopische realiteit. Uit een klein zaadje kan een enorme boom groeien.”

Gekaapt

Ze zei ook dat hebzuchtige mensen klimaatverandering gebruiken om mensen onder de duim te houden en ons in de ‘juiste’ richting te duwen.

“De waarheid is dat de hebzuchtige mensen totale controle willen over alles wat we doen, alles wat we denken en alles wat we zeggen. Onze overheid is gekaapt door hebzuchtige en egoïstische bedriegers die zich voordoen als politici. Zij menen dat ze beter zijn dan wij en onze meesters zijn. Tot er iets aan dit probleem wordt gedaan, blijft de tirannie voortduren,” besloot Jasmine, waarna luid applaus volgde.

4.9 251 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Geweldig Jasmine! Laat de stem van onze jonge kinderen maar luidruchtig horen, laat hun ouders tot zich laten doordringen dat het over hun geluk en leven gaat en laten we dan met ons allen een luidruchtig NEE horen en ons afwenden van machtswellustigen wereldwijd. Als het volk wereldwijd NEE zegt en doet, is het klaar! We, the people!!!

Jackie
Jackie
1 jaar geleden

Dan moet je ook zéker bij de landverraders zijn die dit willen/gaan uitvoeren

akkafietje
akkafietje
1 jaar geleden

Een anti Greta

Jannie
Jannie
1 jaar geleden

Laat dit bericht de wereld rond gaan!

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x