Great ResetMens en Dier

12-jarig meisje ‘springt uit haar vel’ tegen Klaus Schwab: ‘Hoe durf je!’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

In Oxford werd zaterdag gedemonstreerd tegen de zogeheten 15-minutensteden. Binnenkort start in Oxford een proef met 15-minutenwijken, waarbij de stad wordt opgedeeld in diverse zones. Inwoners van de stad worden ‘gestimuleerd’ om zoveel mogelijk binnen hun eigen zone te blijven.

Tijdens het protest gaf de 12-jarige Jasmine een indringende toespraak. “Als 12-jarige ben ik erg bezorgd over mijn toekomst. En tegen Klaus Schwab zeg ik dit: Hoe durf je!” zei ze, terwijl ze Greta Thunberg imiteerde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eerste stappen

“Hoe durf je mijn jeugd, mijn toekomst en de toekomst van onze kinderen af te pakken door ons tot slaaf te maken in je gestoorde digitale surveillance-gevangenis?” vroeg het meisje.

“We weten allemaal waar dit toe zal leiden,” voegde ze toe. “Dit zijn de eerste stappen richting een dystopische realiteit. Uit een klein zaadje kan een enorme boom groeien.”

Gekaapt

Ze zei ook dat hebzuchtige mensen klimaatverandering gebruiken om mensen onder de duim te houden en ons in de ‘juiste’ richting te duwen.

“De waarheid is dat de hebzuchtige mensen totale controle willen over alles wat we doen, alles wat we denken en alles wat we zeggen. Onze overheid is gekaapt door hebzuchtige en egoïstische bedriegers die zich voordoen als politici. Zij menen dat ze beter zijn dan wij en onze meesters zijn. Tot er iets aan dit probleem wordt gedaan, blijft de tirannie voortduren,” besloot Jasmine, waarna luid applaus volgde.

4.9 250 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eleonora
Eleonora
1 maand geleden

Geweldig Jasmine! Laat de stem van onze jonge kinderen maar luidruchtig horen, laat hun ouders tot zich laten doordringen dat het over hun geluk en leven gaat en laten we dan met ons allen een luidruchtig NEE horen en ons afwenden van machtswellustigen wereldwijd. Als het volk wereldwijd NEE zegt en doet, is het klaar! We, the people!!!

Jackie
Jackie
1 maand geleden

Dan moet je ook zéker bij de landverraders zijn die dit willen/gaan uitvoeren

akkafietje
akkafietje
1 maand geleden

Een anti Greta

Jannie
Jannie
1 maand geleden

Laat dit bericht de wereld rond gaan!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x