Homepagina » Buitenland » Obama’s geboortecertificaat is nep. Voormalige sheriff claimt nieuw bewijs te hebben
Obama's geboortecertificaat is nep. Voormalige sheriff claimt nieuw bewijs te hebben

Obama’s geboortecertificaat is nep. Voormalige sheriff claimt nieuw bewijs te hebben

De voormalige Amerikaanse sheriff Joe Arpaio heeft woensdag gezegd dat het geboortecertificaat van oud-president Obama ‘nep is’. Hij wil dat het Congres een onderzoek instelt.

De voormalige sheriff van Maricopa County in Arizona, die in zijn staat een gooi doet naar het senatorschap, vertelde aan radiozender WABC dat deze kwestie belangrijker is dan vermeende Russische inmenging in de verkiezingen van 2016.

“Het Congres heeft het veel te druk met Rusland,” zei Arpaio, die bewijs zegt te hebben dat Obama niet in de Verenigde Staten geboren is.

Nieuwe informatie

“We hebben nieuwe informatie gevonden,” vervolgde hij. “Niet dat we die nodig hebben, maar je zult er meer over horen.”

De 85-jarige Arpaio, die de langstzittende sheriff was, zegt zich in deze kwestie te zullen vastbijten. “Het interesseert me niet als ik hierdoor de verkiezingen verlies,” zei hij.

“Ik zeg je dat dat document nep is,” benadrukte Arpaio.

Niet opnieuw

Als hij de verkiezingen wint zal hij naar eigen zeggen een wet doorvoeren die toekomstige presidentskandidaten verplicht om te bewijzen dat ze in de VS geboren zijn.

Complottheoretici betwijfelen al lange tijd of Obama in de VS is geboren. Op zijn geboortecertificaat staat dat hij op 4 augustus 1961 in Honolulu is geboren.

“Ik wil dat het Congres zich hierover gaat buigen,” zei Arpaio. “Ik wil dat er een achtergrondcheck wordt gedaan als iemand zich verkiesbaar stelt als president, zodat dit niet opnieuw gebeurt.”

Bekijk ook onderstaand filmpje:

Foto: BetacommandBot Wikimedia Commons

[New York Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Wat ook nep is aan Obama is zijn Nobelprijs voor de Vrede.

  35 likes
  • Ik hoop niet dat je de Nobelprijs al te serieus neemt. Ooit met zeer goede bedoelingen geïntroduceerd, maar het is nu niet meer waar dan een brommercertificaat. Zegt de naam Aung San Suu Kyi je iets? En dat is maar één kleine naam

   11 likes
 2. Lekker belangrijk om daar nu nog mee aan te komen. Is Trump al doorgelicht?

  4 likes
  • Hoe Trump in het nauw komt over zijn intieme connecties met Poetin, hoe meer ze proberen de aandacht af te leiden door te blijven zeuren over de e-mails van Hillary en de geboorteakte van Obama.
   Allemaal zaken die er absoluut niet meer toe doen nu Trump allang aan de macht is.

   5 likes
   • Je draait het weer precies om. Het Rusland onderzoek leidt nergens heen, vandaar dit afleidingsmanoeuvre

    6 likes
    • Dus je bent het met me eens dat het gezeur over Obama’s geboorteakte een afleidingsmanoeuvre is.
     Waar het Ruslandonderzoek toe leidt weten we niet, ze zijn nog lang niet klaar. Volgende week wordt Bannon gehoord, benieuwd wat daar uit komt en wiens zijde hij nu weer eens gaat kiezen.

     5 likes
  • Dat is zeker van zeer wezenlijk belang. Als dit waar is is alles wat Obama heeft gedaan onwettig en illegaal. Weet je hoeveel oorlogen (zijn altijd al toppunt van criminaliteit) hij heeft uitgevochten, hoeveel mensenlevens dit gekost heeft ?
   Nobelprijs voor de vrede …… te belachelijk voor woorden gewoon.

   11 likes
 3. ….met Trump op kop…” Grapjas. Of helemaal de weg kwijt?
  De deep state heeft er idd de afgelopen 50 jaar een flinke corrupte, kinderverkrachtende, baby’s moordende, mensen oplichtende, oorlogzuchtige, rovende, volksonderdrukkende bende van gemaakt, maar kijk eens wat Trump in een jaar al voor elkaar gekregen heeft.
  Als je het wilt zien.

  1 likes
  • Trump heeft alleen maar bederf en verdeeldheid gebracht en de term “fake news” gegeven over alles wat hem niet zint. Hij denkt dat hij meer goeds heeft gedaan dan welk ander president dan ook (behalve, naar zijn eigen bescheidenheid, was Lincoln nog iets beter dan hem). Hij is en blijft een onervaren kerel die denkt dat de wereld om hem draait. En door zijn dominant en manipulatief gedrag denkt hij iedere feit te kunnen verdraaien tot een leugen. Als baas een bedrijf zou dat misschien lukken, maar in de politiek maakt hij zich alleen maar belachelijk hiermee.

   Maar goed. Dat is mijn gedacht hierover dus.

   3 likes
   • Hillary Clinton is de eerste geweest die met de term fake news kwam, aantoonbaar, nadat het besef viel dat zij het niet geworden was, maar Trump.
    Ze zei het zelf al, aantoonbaar, dat Trump aan het roer hun ondergang was.

    Haar emails, zwart op wit bewijs, lekten uit.
    En daarmee pizzagate, dat was fake news volgens haar.
    Dus niet Trump, maar Clinton verzon de term.
    Alleen al hoe ze bezig is geweest om sporen uit te wissen, harde schijven in de bleekwater, erop schieten en nog vel meer, het mocht niet baten.
    Niet meer normaal, tot aan haar eigen huis, met name de slaapkamer, in brand zetten aan toe.
    Ik kan wel links opzoeken en ze hier plaatsen, maar als je wist hoeveel tijd dat kost en ik weet het al hoe de vork in de steel zit, dus om dan weer alles op te zoeken, zonde van mijn tijd.
    Ik krijg er per slot van rekening niet voor betaald dus ik ga liever iets leuks doen.

    0 likes
    • Secretary Brunnell Declares Fake News About His People is Being Telegraphed Over the Country.
     —Cincinnati Commercial Tribune (Concinnati, OH), 7 Jun. 1890

     https://www.merriam-webster.com/words-at-play/the-real-story-of-fake-news

     https://en.wikipedia.org/wiki/Fake_news#/media/File:The_fin_de_si%C3%A8cle_newspaper_proprietor_(cropped).jpg

     5 likes
    • Het kan best zijn dat Hillary een paar keer “Fake News” in het verleden heeft uitgesproken.
     Trump is wel de man die de woorden “Fake News” bij elk van zijn speech gebruikt(e). En dat is bij Hillary heel wat minder het geval geweest. Trouwens ik ben er zeker van dan Trump heel vaak en veel eerder die woorden heeft gebruikt, al dan niet in de politieke wereld dan wel in de bedrijfswereld om zijn eigen belang naar voren te brengen. Het is gewoon zijn stijl.

     En neen. Ik ben geen Clinton-aanhanger. Voor Sanders zou ik gekozen hebben als ik een Amerikaan zou zijn, maar desondanks vond ik hem dan weer te oud voor deze job. Nu ja. Trump en Clinton zijn ook niet van de jongsten.

     Trump is als een keizer Nero. Hij leeft in het centrum van zijn eigen wereldje. En daar heeft alleen hij gelijk en niemand anders, zelfs in zijn eigen aanhangers beschouwd hij als minderwaardig dan hemzelf, of hij doet gewoon schijnheilig om dan op een ander moment tegen hen te keren. Een arrogante meneer met een grote mond die voortdurend fout communiceert met de wereld om zich heen. En zichzelf constant verheerlijkt en vergoelijkt. Zijn eigen grote fouten minimaliseert en de “kleine” fouten van de anderen maximaliseert.

     Maar hoe dan ook. Hij blijft populair in sommige kringen. Gewoon omdat hij niet van politiek correctheid houdt en openlijk iedereen tegen de schenen stampt. Iets wat in de politiek eerder heimelijker gebeurd. Doch misschien is het net daarom goed dat hij aan de macht is, je weet wat je aan hem hebt. Hij straalt het gewoon uit. Maar het blijft een rotzak, vind ik.

     3 likes
    • dus de discussie gaat nu over wie de term bedacht? je doet uitspraken, die net zo min te staven zijn als het gebral van die gasten… je baseert je kennis op wat je hier en daar oppakt. Heb je ook enig idee, waarom het er staat? Ga je die discussie wel is aan met jezelf? Openbaring is lang niet altijd bedoeld om het juiste inzicht te geven, maar om jouw iets te doen laten geloven. Geloof me lieve Faya, ik tuin er ook regelmatig in. Je mening is prima, maar ga het een ander niet opdringen. Daar sla je de plank echt mis. Ik heb de wijsheid ook niet in pacht en benader het meeste met de nodige omzichtigheid. Wens je in elk geval een fijn weekend. Groet

     0 likes
     • Een openbaring betekent voor mij een vermoeden hebben, of liever gezegd iets zeker weten terwijl je daar geen bewijzen voor hebt, of iets dromen en dan later blijkt dat het inderdaad zo is.
      Dus voor mij heeft het niets te maken met iemand die mij iets wil laten geloven.
      Dat is nog nooit iemand gelukt en dat gaat ook nooit gebeuren omdat ik zelf kan denken en een haarfijn intuitie systeem heb.
      Bovendien was jij degene die met het woord fake news aankwam en die term onterecht in Trump’s schoenen wilde schuiven, je had dat onder een ander topic ook al eens gezegd, dus heb ik dat even recht gezet.
      Wie wil hier nu zijn mening opdringen?
      Is te staven dat Hillary er als eerste mee kwam, ik heb alleen geen zin om al die links op te zoeken.
      Als jij hieruit concludeert dat ik mijn mening op wil dringen zou ik als ik jou was de discussie eens met mezelf aangaan.
      A.s. woendag gaat Trump de fake news award uitreiken en dan gaan we het wel horen, wat fake news was en wat niet.

      0 likes
  • Wat heeft Trump voor elkaar gekregen dan? Grappenmaker die een praatjesmaker waardeert

   2 likes
  • ja, laat maar zien… maar dan geen documenten of zo he? want die kan ik ook maken, grapjurk

   0 likes
 4. Ach, de hele Amerikkkaanse regering is NEP. Wat nu? Bombarderen? Democratie introduceren? Toezicht? Sancties?

  13 likes
 5. LS…

  Alles is nep in de Zio Nazi USSA

  11 likes
 6. Obama is gewoon een CIA agent.
  Een onderzoeksinstituut heeft bevestigd dat zijn papieren vals zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=xtkfsbJmHuM

  Op Obama’s vroegere Universiteit kent niemand hem.

  Obama verspreekt zich nog weleens over waar hij is geboren..
  https://www.youtube.com/watch?v=cQcd41RO25k

  Zijn oude (homo) vrienden zijn op 1 na vermoord.
  Kijk naar deze levende getuige verteld: https://www.youtube.com/watch?v=8kbhkFrrxNs

  Gelukkig weet Trump het ook..
  https://www.youtube.com/watch?v=Blckpwk1voQ

  etc.
  etc.

  8 likes
 7. Volgens mij is heel Amerika nep. Wat een flauw gedoe daar zeg. Alles is vals en nep wat de gemiddelde Amerikaanse republikein(-se kiezer) niet gezind is. Wat een verzuurde maatschappij is mij dat toch met Trump op kop. Laat ik het hopen dat bij de volgende verkiezingen de democraten weer voor het zeggen hebben en dat hoeft uiteraard geen Clinton te zijn, want deze familie is al genoeg door het slijk gehaald door (al dan niet) fake nieuws en de paniekzaaierij waar de republikeinen zo goed in zijn.

  3 likes
 8. Wat Trump in een jaar tijd voor elkaar gekregen heeft trouwens ook, het staat allemaal op internet.
  Ik heb geen zin om dat allemaal voor jou te selecteren en hier neer te zetten.

  1 likes
 9. vergeten ze dat geen enkele “Amerikaan” geen original is … enkel de natives!!!

  3 likes
 10. Nou, misschien maar eens in Honolulu navragen. Hij zal daar ook naar school zijn geweest toch? Of buren hebben gehad?
  De voorouders van oom Donald zijn ook geen native Americans, als ik zo naar hem kijk.

  2 likes
 11. Agenda21, Albert Pike, de protocollen van Zion, allemaal verzinsels van gekken die volgzame schapen
  ~ als ze maar de baas mogen uithangen en vet genoeg betaald krijgen, dominantie en kortzichtigheid is een must ~ voor waarheid aannemen, wel eens van gehoord?
  AI, ofwel de verontmenselijking van de mensheid, vaccinaties, zegt het je iets?
  Het is allemaal op internet te vinden.

  2 likes
 12. Lol die NIET nagekomen gaat worden excuus

  0 likes
 13. ach, als het waar is (tja, wat is waar?) dan heb ie wel knap staaltje uitgehaald. als je het van die kant kan bekijken. Oh- lama! En we weten toch inmiddels ook, dat de schaduw regering, de vacatures invult… Volgens mij, is die Wilders ook zo blond, dat ie haast wel zwart haar moet camoufleren: Marokkaanse oma misschien?

  0 likes
 14. @Faya zoals ik al zei, fijn weekend. Dat meende ik oprecht.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...