Buitenland

2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot 12 november zijn er 2620 miskramen na een coronavaccinatie geregistreerd bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS. Er circuleren ook berichten over ernstige misvormingen bij baby’s. In de afgelopen 11 maanden zijn er meer baby’s overleden door een coronavaccin dan in de afgelopen 30 jaar door alle andere vaccins samen.

Nieuw-Zeelandse onderzoekers zijn daarnaast tot de conclusie gekomen dat miskramen zeven tot acht keer vaker voorkomen dan wetenschappers oorspronkelijk hadden becijferd. De onderzoekers zeggen dat 82 tot 91 procent van de zwangere vrouwen die aan het begin van de zwangerschap (tot 20 weken) werden blootgesteld aan het vaccin een miskraam kreeg.

Hieronder zie je wat deze vaccinaties aanrichten:

De moeder wilde in eerste instantie geen vaccinatie, maar vanwege complicaties was er een keizersnede nodig. Het ziekenhuis wilde de keizersnede pas uitvoeren nadat de vrouw was gevaccineerd. Na de geboorte bleek de baby last te hebben van stuiptrekkingen die steeds heftiger werden.

Begrafenisondernemer: veel dode baby’s

De groep Resistance GB sprak onlangs met Wesley, die inmiddels zo’n drie jaar begrafenisondernemer is. Op dit moment ziet Wesley naar eigen zeggen heel veel baby’s in de koelcellen van de mortuaria. In één ziekenhuis waren het er zo’n 30, zei hij. Normaal gesproken zijn het er slechts een paar.

Het gaat om miskramen en doodgeboortes. “Het is schokkend,” zei de begrafenisondernemer.

[Wochenblick]

4.6 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tim
Tim
7 maanden geleden

Niet normaal.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Hier in Nederland precies hetzelfde verhaal…veel vrouwen hebben problemen met hun Bloedplaatjes, Menstruatieproblemen, Miskramen, Gehandicapte & Doodgeboren Kindjes…Zelfs het Gevaccineerde zusje van een vriendin van me, moest recentelijk haar zwangerschap afbreken vanwege Ernstige Handicaps van het ongeboren kind….Mijn oordeel in deze is hard….welke Zwangere Vrouw laat zich dan ook vaccineren met een Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Parasieten-Nood-Vaxxi-Nazi…hoe Hersenloos ben je dan?

bilbo
bilbo
7 maanden geleden

regeringsstandpunt: wij zullen doorgaan………doorgaan

buddy
buddy
7 maanden geleden

ze moeten gauw komen met het tribunaal en ze allemaal levens lang geven en elke dag allemaal het vaccin toedienen rutte kaag de jong gommers kuipers koopmans brulaap van dissel iedereen die hier aan mee heeft gedaan jammer dat het zolang moet duren hoop dat ze haast maken want wil wel graag weer mijn normale leven terug

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x