Buitenland

2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot 12 november zijn er 2620 miskramen na een coronavaccinatie geregistreerd bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS. Er circuleren ook berichten over ernstige misvormingen bij baby’s. In de afgelopen 11 maanden zijn er meer baby’s overleden door een coronavaccin dan in de afgelopen 30 jaar door alle andere vaccins samen.

Nieuw-Zeelandse onderzoekers zijn daarnaast tot de conclusie gekomen dat miskramen zeven tot acht keer vaker voorkomen dan wetenschappers oorspronkelijk hadden becijferd. De onderzoekers zeggen dat 82 tot 91 procent van de zwangere vrouwen die aan het begin van de zwangerschap (tot 20 weken) werden blootgesteld aan het vaccin een miskraam kreeg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hieronder zie je wat deze vaccinaties aanrichten:

De moeder wilde in eerste instantie geen vaccinatie, maar vanwege complicaties was er een keizersnede nodig. Het ziekenhuis wilde de keizersnede pas uitvoeren nadat de vrouw was gevaccineerd. Na de geboorte bleek de baby last te hebben van stuiptrekkingen die steeds heftiger werden.

Begrafenisondernemer: veel dode baby’s

De groep Resistance GB sprak onlangs met Wesley, die inmiddels zo’n drie jaar begrafenisondernemer is. Op dit moment ziet Wesley naar eigen zeggen heel veel baby’s in de koelcellen van de mortuaria. In één ziekenhuis waren het er zo’n 30, zei hij. Normaal gesproken zijn het er slechts een paar.

Het gaat om miskramen en doodgeboortes. “Het is schokkend,” zei de begrafenisondernemer.

[Wochenblick]

4.6 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tim
Tim
2 jaren geleden

Niet normaal.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hier in Nederland precies hetzelfde verhaal…veel vrouwen hebben problemen met hun Bloedplaatjes, Menstruatieproblemen, Miskramen, Gehandicapte & Doodgeboren Kindjes…Zelfs het Gevaccineerde zusje van een vriendin van me, moest recentelijk haar zwangerschap afbreken vanwege Ernstige Handicaps van het ongeboren kind….Mijn oordeel in deze is hard….welke Zwangere Vrouw laat zich dan ook vaccineren met een Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Parasieten-Nood-Vaxxi-Nazi…hoe Hersenloos ben je dan?

bilbo
bilbo
2 jaren geleden

regeringsstandpunt: wij zullen doorgaan………doorgaan

buddy
buddy
2 jaren geleden

ze moeten gauw komen met het tribunaal en ze allemaal levens lang geven en elke dag allemaal het vaccin toedienen rutte kaag de jong gommers kuipers koopmans brulaap van dissel iedereen die hier aan mee heeft gedaan jammer dat het zolang moet duren hoop dat ze haast maken want wil wel graag weer mijn normale leven terug

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x