CoronaBinnenland

Verbazing over ‘prutsrapport’ CBS oversterfte: ‘Hoe iemand dit serieus kan nemen is mij een raadsel’

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!

Een nieuw rapport van het CBS zou aantonen dat de oversterfte in ieder geval niets met de vaccins te maken heeft. Er is volgens hoogleraar Ronald Meester één klein probleem: wat de studie van het CBS ook laat zien, het is zeker niet wat Maarten Keulemans (Volkskrant) en Martine Kamsma (NRC) ervan maken.

Het onderzoek ging ten eerste over een periode van acht weken na de prik. Dat zegt dus werkelijk vrijwel niets over de oorzaken van de oversterfte die al jaren aanhoudt. Overlijden als gevolg van het vaccin kan ook veel later plaatsvinden, merkt Meester op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De studie vermeldt daarnaast dat niet alleen de sterfte aan Covid lager is, maar ook aan non-Covid. Een beter bewijs dat de studie lijdt aan het zogenaamde healthy vaccinee effect is nauwelijks denkbaar, benadrukt de hoogleraar.

Hij vindt de claim in het NRC dat er maximaal 20 mensen aan het vaccin zijn overleden ‘schokkend’. “De doodsoorzakenregistratie in Nederland laat zo’n conclusie helemaal niet toe.”

Verzwegen rapport

En dan nog dit: de vaccinatiestatus ‘gevaccineerd’ is door het CBS gedefinieerd als ‘volledig gevaccineerd’ (dat wil zeggen twee weken na twee goedgekeurde vaccinaties) […] of vier weken na vaccinatie waarbij volgens het vaccinatiebewijs één vaccinatie als volledig gevaccineerd telt. Het CBS heeft de vaccinatiestatus ‘ongevaccineerd’ gedefinieerd als geen vaccinatie bekend of slechts één vaccinatie bekend.

Als iemand een prik haalt en binnen twee weken overlijdt, dan is hij of zij dus officieel ‘ongevaccineerd’. Waar hebben we dat eerder gezien? Uit een verzwegen rapport van bijwerkingencentrum Lareb blijkt dat verreweg de meeste overlijdens binnen twee weken na vaccinatie plaatsvinden.

cbs

Ongelooflijk prutsrapport

Harmen Jeurink maakt op X gehakt van het onderzoek van het CBS. Hij spreekt van een ‘ongelooflijk prutsrapport’. “Ik kom woorden tekort. Dit heeft niets met wetenschap te maken. Dit is liegen, dit is fraude. Op de middelbare school krijg je hier een dikke onvoldoende voor. Extra zorgelijk is dat de analyses die wel een verhoogde sterfte laten zien na vaccinatie, dat vooral laten zien in de eerste twee weken na een prik. Die periode mist het CBS dus volledig.”

Ook opmerkelijk: het CBS heeft een extra analyse verricht waarbij in de definitie van vaccinatiestatus het criterium van twee of vier weken buiten beschouwing is gelaten. Hierbij zijn dus personen na volledige vaccinatie direct als gevaccineerd meegeteld, zonder dat hier eerst twee of vier weken tijdsverschil tussen hoefde te zitten. Die analyse staat niet in het rapport.

Jeurink: “Hoe iemand dit rapport serieus kan nemen, is mij een raadsel.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
4 maanden geleden

Hellup! Waar is de journalistiek gebleven… de burgers weten wel beter.

Corné
Corné
4 maanden geleden

CBS = Communistisch Bureau Staatspropaganda dat op ALLE terreinen alles aan elkaar manipuleert en liegt in opdracht van onze onvolprezen Roverheid … oversterfte? Ligt NIET aan de levensgevaarlijke gentherapie/biowapens … er zijn maar een klein beetje meer bedrijven failliet gegaan want onze VerNEEderigNSBlandse economie draait nog steeds als een “tierelier” want er is nog steeds sprake van een groot personeelstekort. Ja, hoe zou dát nou komen. Dit land is nog erger dan Noord-Korea en zakkenwassers zoals Peter Hein van Mulligen (CBS) plus aanverwanten aldaar en Maarten Keulemans van het vieze vod Volksverlakkerskrant vullen daar fijn hun zakken mee … zolang ze maar het “narratief” en de door de Roverheid gedicteerde leugens blijven ondersteunen. Ik schaam me verrot voor dit tyfusland met al z’n landverraders.

Duinsnip
Duinsnip
4 maanden geleden

Bureaucratisch witwassen. De grote sterfte echter komt nog. En dan is er geen liegen meer mogelijk.

ikke zelf Jeroen
ikke zelf Jeroen
4 maanden geleden

die mensen moeten toch voor ze t graf ingaan berouw krijgen?

hun gezinnen moeten hun toch een keer uitkotsen?

de waarheid gaat t winnen!

gelukkig geen spuit in mijn lijf gehad

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x