CoronaBinnenland

Deze trotse CDA’er vindt nog steeds dat wappies ‘idioten’ zijn

Help door dit met anderen op je social media te delen!

Bart van Horck (CDA Voorschoten, voorzitter van netwerk Midvoor) heeft op Twitter een fragment gedeeld waarin komiek Stewart Reynolds, beter bekend als Brittlestar, werkt bij de helpdesk van God.

In de sketch maakt Reynolds mensen die de vaccins wantrouwen belachelijk. De ‘wappies’ dus. Hij zegt dat wetenschappers en artsen eenvoudige manieren hebben bedacht om de pandemie te beëindigen, waaronder vaccins en mondkapjes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Opnieuw opstarten

Hij doet alsof hij iemand aan de lijn heeft die de vaccins niet vertrouwt en die zich baseert op uitspraken van politici, presentatoren van podcasts en willekeurige mensen op Facebook.

Vervolgens noemt Reynolds de beller een ‘idioot’. Volgens hem heeft de pandemie namelijk miljoenen mensen gedood en helpen de vaccins om er een einde aan te maken. “Ik denk dat we de aarde opnieuw moeten opstarten,” zegt hij nog.

Damn proud of it

“Blijft de meest geniale analyse van de wappies,” schrijft CDA’er Van Horck. Hij wordt overladen met kritiek. “Dat zegt iemand van de partij zonder zetels,” zegt iemand. Een ander schrijft ‘CDA’ met twee clown-emoji’s erbij. Waarop Van Horck zegt: “Damn proud of it.”

In zijn vrije tijd doet hij graag onderzoek naar Tweede Kamerleden van de PVV. Zo maakte Van Horck een lang Twitterdraadje over Kamerlid Harm Beertema. “Commotie en treiteren lijken het verdienmodel te zijn van Beertema,” schreef hij onder meer.

In de peilingen staat het CDA op 5 zetels, een verlies van 10. PVV pakt er drie bij en staat op 20.

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

De pandemie bestaat niet en is een plandemie.

michael
michael
1 jaar geleden

Dat je zo een idioot nog een podium geeft begrijp ik niet

Brigit
Brigit
1 jaar geleden

Wat een hork die van Horck. En duidelijk niet op de hoogte van wat er nu daadwerkelijk speelt. Van je af laten glijden en gewoon doorgaan met gezond blijven.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Gij zult niet oordelen, trotse CDA’er.

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x