Gezondheid

Professor Pijl: Diabetes type 2 omkeerbaar en te genezen

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren publiceerde NU.nl een artikel over endocrinoloog en internist Hanno Pijl, die onderzoek doet naar diabetes, bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Hij heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan, namelijk dat diabetes type 2 terug te dringen en zelfs te genezen is.

Ongeneeslijk?

Je kunt je afvragen wat ongeneeslijk eigenlijk is. Feitelijk betekent het dat de gevestigde medische wetenschap nog geen oplossing heeft, of wil bieden, voor een probleem. Als je je bedenkt dat deze medische wetenschap gefinancierd wordt door de farmaceutische industrie, dan wordt het begrip ‘ongeneeslijk’ ineens duidelijker. Een ongeneeslijke ziekte levert namelijk meer geld op, omdat de patiënten (of kun je beter zeggen ‘slachtoffers’?) dan medicijnen krijgen voor de rest van hun leven. En dat levert winst op.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het is dan ook opmerkelijk en heldhaftig te noemen dat professor Pijl nu zegt dat diabetes type 2 wél te genezen is. Het is inderdaad om te keren. Je kunt er volledig van genezen, er helemaal vanaf komen.

Wat Professor Pijl stelt, is wat Michel Lejeune van Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnoseproducten in de Benelux, jaren geleden al zei. Hij pakt het op een inmiddels bewezen effectieve manier aan. Met behulp van een speciale hypnosesessie stuur je je eigen onderbewustzijn aan, dat zich vervolgens richt op herstel van diabetes. Je lichaam gaat daardoor exact datgene doen wat nodig is voor jou om te genezen van diabetes, zodat je weer als gezond en vrij mens kunt leven. Vrij van medicijnen en vrij van de ellende van diabetes.

Aanpak tot genezen diabetes type 2 werkt

Dat deze aanpak werkt, is in de afgelopen jaren bevestigd door vele patiënten die eerder te horen hadden gekregen van artsen dat ze ongeneeslijk ziek waren. Zelfs mensen met een zware vorm van diabetes type 2, die dagelijks moesten prikken, zijn volledig van de medicijnen af en leven weer een normaal, gezond leven, geheel vrij van diabetes.

Trancewerk biedt daarom in het kader van Wereld Diabetesdag op 14 november de speciale hypnosesessie ‘hulp bij diabetes’ tijdelijk aan voor slechts 17 euro (normale prijs was € 29,99 en na deze actie zal de prijs worden verhoogd naar € 49,99).

Hiermee is het mogelijk om binnen enkele dagen tot weken significante verbeteringen te constateren en uiteindelijk volledig te genezen van diabetes.

Je kunt deze sessie hier downloaden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jur
Jur
5 jaren geleden

Gezien, gelezen en gereageerd.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Diabetes 2 kan worden genezen door het juiste dieet en levensstijl. Programma’s als : Hoe wordt ik 100 en Dokters van morgen, hebben dat voor de camera laten zien. Daar is geen hypnose voor nodig.

Back to top button