Homepagina » Gezondheid » Professor Pijl: Diabetes type 2 omkeerbaar en te genezen
diabetes type 2

Professor Pijl: Diabetes type 2 omkeerbaar en te genezen

Gisteren publiceerde NU.nl een artikel over endocrinoloog en internist Hanno Pijl, die onderzoek doet naar diabetes, bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Hij heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan, namelijk dat diabetes type 2 terug te dringen en zelfs te genezen is.

Ongeneeslijk?

Je kunt je afvragen wat ongeneeslijk eigenlijk is. Feitelijk betekent het dat de gevestigde medische wetenschap nog geen oplossing heeft, of wil bieden, voor een probleem. Als je je bedenkt dat deze medische wetenschap gefinancierd wordt door de farmaceutische industrie, dan wordt het begrip ‘ongeneeslijk’ ineens duidelijker. Een ongeneeslijke ziekte levert namelijk meer geld op, omdat de patiënten (of kun je beter zeggen ‘slachtoffers’?) dan medicijnen krijgen voor de rest van hun leven. En dat levert winst op.

Het is dan ook opmerkelijk en heldhaftig te noemen dat professor Pijl nu zegt dat diabetes type 2 wél te genezen is. Het is inderdaad om te keren. Je kunt er volledig van genezen, er helemaal vanaf komen.

Wat Professor Pijl stelt, is wat Michel Lejeune van Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnoseproducten in de Benelux, jaren geleden al zei. Hij pakt het op een inmiddels bewezen effectieve manier aan. Met behulp van een speciale hypnosesessie stuur je je eigen onderbewustzijn aan, dat zich vervolgens richt op herstel van diabetes. Je lichaam gaat daardoor exact datgene doen wat nodig is voor jou om te genezen van diabetes, zodat je weer als gezond en vrij mens kunt leven. Vrij van medicijnen en vrij van de ellende van diabetes.

Aanpak tot genezen diabetes type 2 werkt

Dat deze aanpak werkt, is in de afgelopen jaren bevestigd door vele patiënten die eerder te horen hadden gekregen van artsen dat ze ongeneeslijk ziek waren. Zelfs mensen met een zware vorm van diabetes type 2, die dagelijks moesten prikken, zijn volledig van de medicijnen af en leven weer een normaal, gezond leven, geheel vrij van diabetes.

Trancewerk biedt daarom in het kader van Wereld Diabetesdag op 14 november de speciale hypnosesessie ‘hulp bij diabetes’ tijdelijk aan voor slechts 17 euro (normale prijs was € 29,99 en na deze actie zal de prijs worden verhoogd naar € 49,99).

Hiermee is het mogelijk om binnen enkele dagen tot weken significante verbeteringen te constateren en uiteindelijk volledig te genezen van diabetes.

Je kunt deze sessie hier downloaden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jur
Jur
3 jaren geleden

Gezien, gelezen en gereageerd.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Diabetes 2 kan worden genezen door het juiste dieet en levensstijl. Programma’s als : Hoe wordt ik 100 en Dokters van morgen, hebben dat voor de camera laten zien. Daar is geen hypnose voor nodig.

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige maakt gehakt van Hubert Bruls: ‘Wij zijn niet overbelast door een virus’

Werkgevers moeten de mogelijkheid krijgen om personeel ...

verpleegster

Verpleegster Nicole doet boekje open over coronaprikken: ‘Dit heb ik werkelijk nog nooit gezien’

Op de website C19VaxReactions.com is een filmpje ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!