Homepagina » Buitenland » ‘Nanodeeltjes in coronavaccin Pfizer wekken allergische reacties op’
pfizer
Foto: Het coronavaccin van Pfizer/BioNTech (U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0)

‘Nanodeeltjes in coronavaccin Pfizer wekken allergische reacties op’

In de afgelopen twee weken kregen tenminste acht mensen die het coronavaccin van Pfizer ontvingen last van ernstige allergische reacties. Volgens wetenschappers is het ingrediënt polyethyleenglycol (PEG) de mogelijke boosdoener, schrijft vakblad Science.

PEG is nooit eerder gebruikt voor een goedgekeurd vaccin, maar wordt wel verwerkt in veel medicijnen die geregeld een anafylactische reactie opwekken. Deze reactie kan leiden tot huiduitslag, een lage bloeddruk, kortademigheid en een hoge hartslag. Sommige allergologen en immunologen stellen dat bepaalde mensen die eerder zijn blootgesteld aan PEG veel antilichamen tegen PEG in hun lijf hebben, waardoor het vaccin een anafylactische reactie kan veroorzaken.

Het Amerikaanse Nationaal Instituut voor Allergieën en Infectieziekten (NIAID) heeft inmiddels met Pfizer en Moderna, onafhankelijke wetenschappers en artsen, en geneesmiddelenwaakhond FDA gesproken over de allergische reacties. Het NIAID is bezorgd en heeft een studie opgezet in samenwerking met de FDA om te kijken hoe mensen met hoge concentraties antilichamen tegen PEG reageren op het vaccin.

Tijdens de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna, waar tienduizenden mensen bij betrokken waren, werden proefpersonen uitgesloten wanneer bleek dat zij allergisch reageerden op de coronavaccins.

Dit vaccin wordt op u getest. U bent het experiment

De twee vaccins bevatten mRNA gewikkeld in nanodeeltjes, die helpen om het materiaal naar de menselijke cellen te transporteren en die de immuunrespons versterken. PEG’s worden overigens ook gebruikt in alledaagse producten zoals tandpasta en shampoo.

Volgens een studie uit 2016 heeft tot wel 72 procent van de mensen antilichamen tegen PEG’s, waarschijnlijk als gevolg van de blootstelling aan cosmetica en medicijnen. Zo’n 7 procent daarvan loopt kans op anafylactische reacties, aldus de studie.

Pfizer en Moderna waren op de hoogte van de risico’s. In december 2018 erkende Moderna dat ‘er mogelijk reacties kunnen optreden als gevolg van PEG’. En in september stelden onderzoekers van BioNTech voor om een alternatief te gebruiken voor PEG, onder meer met het oog op de veiligheid.

“Dit vaccin wordt op u getest,” reageert onderzoeksjournalist Patrick Savalle op Twitter. “U bent het experiment.”

[Science]
4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leeuwin
Leeuwin
4 maanden geleden

Ze experimenteren maar lekker op zichzelf!!!
Het is te schandalig voor woorden dat wij worden gebruikt als proefkonijn om zo de totale wereldbevolking uit te dunnen zodat Kill Bill Gates zijn droom ziet uitkomen om een wereldpopulatie van een half miljard mensen over te houden.
WIJ BLIJVEN LIEVER GEZOND!!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Leeuwin
4 maanden geleden

Dat er misschien te veel mensen op de aarde vertoefen zou kunnen, maar de natuur zorgt hier zelf wel voor, klimaat en andere catasrofen, dat er teveel onmensen op de aarde zijn is zeker, en ja daar moeten wij zelf voor zorgen, alles wat gematigder zou welkom zijn, dat steeds meer en groter zou moeten worden veranderd, met minder ben je vaak gelukkiger, maar ook hier speeld de zieke MEDIA een grote rol, groet !

Wetenschopper
Wetenschopper
Reactie op  Jenne Sr.
4 maanden geleden

Wat is jouw definitie van mens? 2 benen, staand lopen, 2 handen, woorden kunnen spreken en vuur kunnen maken?

Mar
Mar
Reactie op  Jenne Sr.
4 maanden geleden

Klimaat en alle catasrofen komt uit de mensenhand,alles wat de mensenhand maakt is ten nadele van het klimaat en weersomstandigheden,tsunami,orkanen,overstromingen,dood en verderf in de natuur,heb stukken gelezen dat de zon niet eens meer echt opkomt,die natuurbranden in australie worden aangestoken doordat het niet meer aantrekkelijk word voor migranten,brazilie worden hele bossen in brand gestoken door boeren om de landbouw,met alle narigheid van dien voor natuur en dieren …de wereld staat in de FIK!!

Stef
Stef
Reactie op  Leeuwin
4 maanden geleden

In het nieuwe jaar een derde “golf” maar dan niet door het virus, maar door mensen die zich hebben laten vaccineren en er doodziek van worden. Door de media zal dan ongetwijfeld worden gezegd dat het corona virus de oorzaak hiervan is.

Mar
Mar
Reactie op  Stef
4 maanden geleden

Precies! Manipuleren zijn ze goed in!!

Jip
Jip
Reactie op  Leeuwin
4 maanden geleden

Voor mij ook niet, een ook geen test. Elke de Clerk heeft zelf nog bevestigd dat je met de test al gevaccineerd bent.

Mar
Mar
Reactie op  Jip
4 maanden geleden

Het is geen vaccinatie maar een gentherapie,en ja wie weet al met de test begonnen,virussen zijn nodig voor de gentherapie ,bij dieren een goed resutaat vandaar dat ze dus deze keer niet van proefdieren afhankelijk waren en covid was er al dus vaccin zoals hun dat noemen binnen half jaar de grond uit gestampt.

http://Www.nemokennislink.nl

Kate
Kate
Reactie op  Mar
3 maanden geleden

Dit lag allemaal al langer dan wij denken klaar. Covid, een vaccin dat geen vaccin is. Daarom noemen sommigen het een plandemie. Dat grondwetten komen te vervallen in geval van een pandemie is jaren geleden al besloten, net als dat de macht dan aan de WHO wordt overgedragen. Die organisatie heeft toch ook pandemie opnieuw gedefineerd? Zodat men de illusie dat we nu een pandemie doormaken compleet kon maken.

Mar
Mar
Reactie op  Jip
4 maanden geleden

https://www.nu.nl/coronavirus/6098830/inmiddels-vijftienduizend-vrachtwagenchauffeurs-in-dover-op-corona-getest.html

Zo weer ff 15.000 man gestest anders mogen ze niet naar huis!!! Ze manupileren alles net zo dat je wel moet testen en moet laten inspuiten

Mar
Mar
Reactie op  Leeuwin
4 maanden geleden

Ik had al verwacht dat zeker half nederland de straat op ging,zijn toch nog meer mensen angsthazen die akkoord gaan,wat zegt dat over nederland dat het grote deel het pikt?zijn er nog zoveel ellite? Is er nog zoveel macht? Zijn er mensen echt niet wakker? Boeit het veel mensen niet? Zowie zo spannen ze samen met macht uit andere landen,worden die ellite op de hoogte gehouden dat dit een expiriment is ,er moet toch iemand uit de school klappen en echt kunnen overtuigen aan de slapers dat ze wakker moeten worden of is dit het einde?

Kate
Kate
Reactie op  Mar
3 maanden geleden

Dit is het begin van het einde. Wat ze inspuiten is trouwens geen vaccin. Kijk eens naar de video van Catherine Austin Fitts. YT heeft het al twee keer verwijderd. Het is in het Engels, maar ze gebruikt weinig moeilijke woorden.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
4 maanden geleden

Bericht onderschept, de Pharmaceutische industrien hebben in totaal 417 millioen overgemaakt aan de MEDIA ETC. in 2020.

joepie
joepie
Reactie op  Jenne Sr.
4 maanden geleden

waar te lezen !!

Alex
Alex
Reactie op  joepie
4 maanden geleden
exegese
exegese
4 maanden geleden

Er is een patent op die zogenaamd onschuldige nanoparticles :Nanopartikels en Microsoft patent WO2020 060606Kijk en huiver :

https://odysee.com/@MKWhiteRabbit.ENGLISH:d/Warning-Vaccine-!:7

doornbos
doornbos
4 maanden geleden

Mengele leefde in de verkeerde tijd, maar nazi’s zijn er altijd gebleven. Daar hebben we opnieuw veel plezier van. Triest dat onze voorvaderen voor niets gevochten en geleden hebben. Binnenkort een debiel op tv als levende bewijs dat men niet een heel klein beetje van God los is.

hans
hans
Reactie op  doornbos
4 maanden geleden

you aint seen nothing yet [bachman turner overdrive ]

Kate
Kate
Reactie op  doornbos
3 maanden geleden

Wat dacht je van Oostduitse Angela Merkel?

Wlliam
Wlliam
4 maanden geleden

Dit is pas het begin… straks vallen de gevaccineerden bij bosjes dood neer, als t frankenstein vaccin het al niet doet dan met een druk op de knop met 5G.. wat staat er op het overlijdenscertificaat ? “COVID”

Christina
Christina
Reactie op  Wlliam
4 maanden geleden

Inderdaad… maar de mensen blijven niet slapen. Meer en meer ontdekken ze de waarheid. En eens we massaal, allen samen tegelijkn alle maatregelen en vaccins weigeren, zakt heel het opzet van die psychopaten in elkaar!

Magere Hein
Magere Hein
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Ja,ja. Mensen worden nu vreselijk bang. Nadat ze decennia lang van alles in dieren gespoten hebben, zijn zij nu aan de beurt. Ja, dan voelt het ineens niet zo prettig toch? Hadden ze dat niet eerder kunnen begrijpen? Wat je een ander aandoet, zal jou ook geschieden?

Ruud
Ruud
Reactie op  Christina
3 maanden geleden

Helaas is dit een land waar iedereen aan zijn eigen hachje denkt.
Want nog steeds komt er geen tegenstand.
Ze gaan ons straks dwingen met vaccineren dmv het Leger Politie en Handhavers.
Reken maar dat ze alles uit de kast gaan halen om ons dood te spuiten of ziek te maken.Rutte voert deze Agenda uit voor o.a Bill Gates/NWO.
Deze nachtmerrie kan zo stoppen door op te staan en de confrontatie aan te gaan zo niet is voor de zomer iedereen aan de beurt!

Simon
Simon
Reactie op  Wlliam
4 maanden geleden

Het vaccin en 5G hebben niets met elkaar te maken. 5G is voor de surveillance staat, overal camera’s, die moeten hun data snel kwijt kunnen. Die verhalen van mensen d.m.v. het vaccin op afstand besturen met 5G zijn om ons als gekkies weg te kunnen zetten. (Want het is natuurlijk onzin, dit is technisch nu echt niet mogelijk). Het is wel niet uit te sluiten dat 60 GHz EM golven een negatieve invloed hebben op mens, dier of plant, dat moet uitgezocht worden, maar met het vaccin is geen verband, echt niet. Overigens is het huidige 5G nog lang niet op die hogere frequenties, dat netwerk is er nog niet. 5G kan van verschillende frequentiebanden gebruik maken.

Wlliam
Wlliam
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

Ben het grotendeels met je eens, je schrijft “nog niet” maar veel belangerijker is dat er wel degelijk onderzoek is gedaan naar 5G en de schade die de straling (frequentie) veroorzaakt, het zal me niets verbazen als er met 5G iets getriggert wordt waardoor de gevaccineerde mensen wel degelijk omvallen.. maar de tijd zal het leren, voor mij GEEN vaccin, ik vertrouw op mijn immuunsysteem, versterkt door goede (bio) voeding en veel bewegen (sporten)

Ruud
Ruud
Reactie op  Wlliam
3 maanden geleden

Ik leef gewoon zoals ik voorheen deed geen overdreven biodingen of vitamines er is niets aan de knikker dit is een gefabriceerde nep plandamie.
Met een script Agenda 2030 wat nu uitgevoerd word.

Tigron
Tigron
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

Beste Simon,

Kun jij jouw beweringen ook met documenten en/of bronnen onderbouwen of moeten mensen maar geloven wat je schrijft?
Ik wil hiermee niet beweren dat je geen gelijk hebt, maar kom met (degelijke)bronnen zodat jouw schrijfsel niet slechts ‘n persoonlijke mening is.

Alex
Alex
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

Landmark Study Reveals 5G Health Threats. Published on 24, 2020.
https://principia-scientific.com/landmark-study-reveals-5g-health-threats/

Ruud
Ruud
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Het Amerikaanse leger is al lange tijd bezig met experimenten 5 G wat het met mensen doet.
En geloof maar dat ze veel verder met 5G zijn dan dat U denkt.

Thom
Thom
Reactie op  Wlliam
4 maanden geleden

Covid-19 = Trojan Horse = De-population !

Ruud
Ruud
Reactie op  Thom
3 maanden geleden

Exact Het grote experiment van Bill Mengele Gates die met het nepvaccin grote delen van Bevolkingen wil uitroeien.
Alle regeringen doen mee aan de grootste Genocide aller tijden!

Ruud
Ruud
Reactie op  Wlliam
3 maanden geleden

Exact!

Heraut
Heraut
4 maanden geleden

De pharmaci is nog steeds een grote technisch-chemische kwakzalverij met een wetenschappelijk tintje voor de PR om het te verkopen.
Geen wonder dat de gezondheidszorg voor velen werkt als een spiraal waar patienten niet meer uit kunnen komen en gezonde mensen in worden gezogen door verplichte deelname.
Wat zijn we als zogenaamde westerse beschaving toch diep gezonken.

rop
rop
4 maanden geleden

Ja, Natuurlijk is de Mens een experiment, nou ja met natuurlijk heeft het niet mee te maken ,eerder Onnatuurlijk, Omdat Angst een psychologische proces is, wat door corona angst word opgewekt en de vele aandacht eraan, laten mensen zich inspuiten, het is een feit dat het met Angst te maken heeft, daar kan men echt niet omheen en ontkennen, het is gericht op, stel als ik [de persoon] het krijgt weleens eraan zou kunnen sterven, maar er zijn al zoveel ziekte,s waar men aan kan sterven, dat bewijst ligt al in het verzorgen en behandelen van mensen in een ziekenhuis, waar de meeste mensen in sterven, met een ziekte die de persoon heeft, niet een gebroken been of iets anders ,nee een Ziekte, en er zijn er vele van, deze tijd waar men zoooveeeeel aandacht aan geeft wekt angst op ,juist door de Angst zijn we in dat plaatje beland, en uit Angst gaat men middelen bedenken om het te bestrijden, wat begrijpelijk is, maar het komt voort uit Angst en daardoor gaat men experimenteren met mensen op mensen. Terwijl er al zooooveeeel doden zijn gevallen door ziekte,s mede door ons [de mens zelf] door een ongezonde levens stelling zelf, neem nou eens het roken, men kan dat echt niet zeggen dat het gezond is ,en dat is maar een ding ervan, en ja Men gaat gewoon ermee door, met het middel, zeg maar aan waar men verslaaft is, en een ding dat is ook een Onnatuurlijk gedrag, De meeste mensen leven, maar het gedrag is hun leven, en bij elk mens is het gedrag Anders, Men zegt wel eens zonder geld is het leven moeilijk ,daarom word het ook een middel van Een strijd, ook het vaccin draait om geld ,maar het heeft niets te maken met het leven zelf, een dier leeft echt, en is een vrij wezen .mensen niet. die zitten Vast in hun psychologisme opgewekte angsten door de mens zelf, men wil alle ziekte,s bestrijden ,maar dat in voor de Natuur een Onnatuurlijk proces.

Petrus
Petrus
4 maanden geleden

Niet laten vaccineren!!!!!

Lucky
Lucky
4 maanden geleden

Dat het op mensen wordt getest is al lang duidelijk. En dan zijn er Nazi beulen die vinden dat we maar verplicht gevaccineerd worden als Cor Lamers, burgerhond van Schiedam. Executeren moet je zulke hersenloze mensen, dan bescherm je het volk beter.

Christina
Christina
4 maanden geleden

Het lijkt of we in een film of een droom leven…. Een ware nachtmerrie. En de oplossing is zo simpel: iedereen samen, massaal, alle maatregelen negeren en iedereen het vaccin weigeren. Zo zakt heel het kaartenhuis van de miljonairs-psychopaten in elkaar en verdwijnt het als sneeuw voor de zon.

Ertje
Ertje
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

dat gaat nooit gebeuren want er zijn teveel schapen

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Dat ben ik wel met jou eens maar jij, ik en de rest hier moeten daar alles voor in het werk stellen om zo veel mogelijk van deze schapen terug over deze dam te trekken.

BegrijpHetNiet
BegrijpHetNiet
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Ik zag er gisteren een aantal op de berm grazen. Ze kijken echt alsof ze niks weten.

Marc
Marc
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Presies, als we morgen met zijn allen de corona restricties niet meer naleven, geen mondkapjes meer dragen, en massaal het normale leven weer oppakken, is het klaar. En corona verdwijnt op miraculeuse wijze als sneeuw voor de zon. Helaas zijn er nog te veel naïeve onnozele burgers (kuddedieren), die blindelings geloven in de integriteit van de politiek en de mainstream media.

Henk Ossewaarde
Henk Ossewaarde
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Daar zijn de heren zichzelf ook wel van bewust, daarom hebben ze vooraf het volk langdurig blootgesteld aan angstzaaiende berichten in beeld en geluid, om zodoende conditionering te bewerkstelligen. Nee, dom zijn ze niet , doortrapt en gemeen wel.

Kate
Kate
Reactie op  Christina
3 maanden geleden

Je onderschat die gasten, de machtigen der aarde. Allereerst is hun huis niet als een kaartenhuis. Alleen al in het afgelopen jaar hebben deze multimiljardairs zich enorm verrijkt door de sluiting van kleine zaken. Deze strategie zetten zij dit jaar voort. Het regent namelijk faillissementen, ook in Nederland. Er komt dan vastgoed vrij dat spotgoedkoop door deze club wordt opgekocht. Rendement, rendement. Er is nog veel meer te zeggen over de zeer solide positie van deze groep, maar er is iets anders, iets waarmee weinigen bekend zijn. Weinigen omdat praktisch alleen mensen die kerken ervan op de hoogte zijn. En dat zijn er in Nederland nu eenmaal niet veel. Hun positie is ook sterk vanwege wie zij dienen. Een entiteit die machtig genoeg is om engelen tot opstand te bewegen. Hij maakt hen onoverwinnelijk. Per slot van rekening is hij ook al eeuwenlang zeer succesvol in mensen overtuigen dat God niet bestaat en de Bijbel een fabel is. De vijand van God en mensen komt om te regeren over allen die zich door hem hebben laten misleiden. Ontkomen? Alleen indienen we erkennen dat Christus is wie Hij zegt te zijn. Misschien worden onze lichamen dan gedood bij een demonstratie maar onze ziel is in elk geval veilig voor de eeuwigheid. Dat is zeer goed nieuws als je bedenkt hoe zielloos de volledig digitale toekomst eruit ziet.

x

Check Also

corona

Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen

Normaal gesproken wordt een medicijn door de ...

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x