BuitenlandCorona

‘Nanodeeltjes in coronavaccin Pfizer wekken allergische reacties op’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de afgelopen twee weken kregen tenminste acht mensen die het coronavaccin van Pfizer ontvingen last van ernstige allergische reacties. Volgens wetenschappers is het ingrediënt polyethyleenglycol (PEG) de mogelijke boosdoener, schrijft vakblad Science.

PEG is nooit eerder gebruikt voor een goedgekeurd vaccin, maar wordt wel verwerkt in veel medicijnen die geregeld een anafylactische reactie opwekken. Deze reactie kan leiden tot huiduitslag, een lage bloeddruk, kortademigheid en een hoge hartslag. Sommige allergologen en immunologen stellen dat bepaalde mensen die eerder zijn blootgesteld aan PEG veel antilichamen tegen PEG in hun lijf hebben, waardoor het vaccin een anafylactische reactie kan veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het Amerikaanse Nationaal Instituut voor Allergieën en Infectieziekten (NIAID) heeft inmiddels met Pfizer en Moderna, onafhankelijke wetenschappers en artsen, en geneesmiddelenwaakhond FDA gesproken over de allergische reacties. Het NIAID is bezorgd en heeft een studie opgezet in samenwerking met de FDA om te kijken hoe mensen met hoge concentraties antilichamen tegen PEG reageren op het vaccin.

Tijdens de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna, waar tienduizenden mensen bij betrokken waren, werden proefpersonen uitgesloten wanneer bleek dat zij allergisch reageerden op de coronavaccins.

Dit vaccin wordt op u getest. U bent het experiment

De twee vaccins bevatten mRNA gewikkeld in nanodeeltjes, die helpen om het materiaal naar de menselijke cellen te transporteren en die de immuunrespons versterken. PEG’s worden overigens ook gebruikt in alledaagse producten zoals tandpasta en shampoo.

Volgens een studie uit 2016 heeft tot wel 72 procent van de mensen antilichamen tegen PEG’s, waarschijnlijk als gevolg van de blootstelling aan cosmetica en medicijnen. Zo’n 7 procent daarvan loopt kans op anafylactische reacties, aldus de studie.

Pfizer en Moderna waren op de hoogte van de risico’s. In december 2018 erkende Moderna dat ‘er mogelijk reacties kunnen optreden als gevolg van PEG’. En in september stelden onderzoekers van BioNTech voor om een alternatief te gebruiken voor PEG, onder meer met het oog op de veiligheid.

“Dit vaccin wordt op u getest,” reageert onderzoeksjournalist Patrick Savalle op Twitter. “U bent het experiment.”

[Science]

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leeuwin
Leeuwin
3 jaren geleden

Ze experimenteren maar lekker op zichzelf!!!
Het is te schandalig voor woorden dat wij worden gebruikt als proefkonijn om zo de totale wereldbevolking uit te dunnen zodat Kill Bill Gates zijn droom ziet uitkomen om een wereldpopulatie van een half miljard mensen over te houden.
WIJ BLIJVEN LIEVER GEZOND!!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 jaren geleden

Bericht onderschept, de Pharmaceutische industrien hebben in totaal 417 millioen overgemaakt aan de MEDIA ETC. in 2020.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Er is een patent op die zogenaamd onschuldige nanoparticles :Nanopartikels en Microsoft patent WO2020 060606Kijk en huiver :

https://odysee.com/@MKWhiteRabbit.ENGLISH:d/Warning-Vaccine-!:7

doornbos
doornbos
3 jaren geleden

Mengele leefde in de verkeerde tijd, maar nazi’s zijn er altijd gebleven. Daar hebben we opnieuw veel plezier van. Triest dat onze voorvaderen voor niets gevochten en geleden hebben. Binnenkort een debiel op tv als levende bewijs dat men niet een heel klein beetje van God los is.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x