Buitenland

Diepe staat is ‘doodsbang’ voor wat er naar buiten gaat komen. Welke geheime memo’s zijn er nog meer?

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoeksjournaliste Sara Carter sprak zondag in Fox & Friends over de explosieve FISA-memo die afgelopen week is vrijgegeven.

Ze zei dat de diepe staat ‘doodsbang’ is voor een tweede memo die door de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden naar buiten zal worden gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dat dossier zal volgens Carter gaan over FBI-onderdirecteur Andrew McCabe, die vorige week zijn functie neerlegde, en anderen.

Doodsbang

“Ik denk dat ze doodsbang zijn voor wat er naar buiten gaat komen,” zei Carter.

Nieuwssite Axios meldt dat de inlichtingencommissie mogelijk nog meer memo’s zal openbaren waaruit blijkt dat de FBI en het ministerie van Justitie zich schuldig hebben gemaakt aan politiek gemotiveerd wangedrag. Het zou gaan om tot wel vijf extra memo’s.

De andere memo’s zouden onthullen hoe overheidsagentschappen de presidentsverkiezingen van 2016 hebben geprobeerd te beïnvloeden.

Meer memo’s

Sommigen hebben gesuggereerd dat er werd samengewerkt met mensen rond Hillary Clinton, waaronder Sydney Blumenthal en Cody Shearer.

Ook Byron York van de Washington Examiner liet doorschemeren dat er nog meer memo’s zijn die corruptie binnen de FBI en Justitie aan het licht brengen.

In de FISA-memo die vrijdag werd vrijgegeven worden de FBI en functionarissen van het ministerie van Justitie ervan beschuldigd een rechter te hebben misleid om toestemming te krijgen om de vroegere adviseur van de Trump-campagne, Carter Page, af te luisteren.

Foto: Tm Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
6 jaren geleden

er geldt in dit soort zaken éęn ijzeren wet: ze komen er altijd mee weg

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Uiteindelijk openbaren de Boeddha en de Christus alles.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
6 jaren geleden

Honderden schandalen liggen op de plank.
Ben benieuwd welke als eerste wordt gepresenteerd.

Het SCHANDAAL is zo groot dat, indien het ware verhaal in 1x maal naar buiten wordt gebracht, de ontwetenden medemensen, Donald Trump direkt naar het GEKKENHUIS zouden verwijzen.

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Ik denk dat jullie allemaal op een andere planeet leven dan ondergetekende…….!!!
Trump heeft de bedoelde “memo” vorige week toch vrijgegeven dacht ik……en de schandalen waren toch ZO GROOT dacht ik gehoord te hebben……zelfs vele malen ernstiger als “watergate”……..toch!!!???

En hoe kan het dan nu zo zijn dat er nog geen ene kip is opgepakt.

Als IEMAND van ons, ik bedoel het onderdanig gepeupel wat als slaaf voor de elite werk sinds mensenheugenis en onder dwang met geweld elk jaar het leeuwendeel van hun salaris afgeeft aan deze criminele organisatie, belastingdienst genaamd, zonder mokken, dit gedaan had zaten we met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in VOORARREST in AFWACHTING van het proces om het doodeenvoudige feit dat er 4 of meer jaren gevangenisstraf op staat.

Echter ook nu wordt ons op een niet te verstane wijze keihard aan het verstand, nou ja verstand, gebracht dat er voor hun, ja hun, geheel andere regeltjes gelden zoals altijd al geweest is!!

Zolang wij alleen maar hier vanachter een VEILIG toetsenbordje schermvervuiling plegen BLIJFT dit op deze manier DOORGAAN.

Mensen, wordt toch in Godsnaam eens ECHT WAKKER en ga over tot ECHTE ACTIE!!!!

Dit is nog maar op 1 manier, en ik herhaal, op 1 manier op te lossen…….en dat is niet middels het zogenaamde stemhokje!!!!

Wilders alsmede Baudet zijn CONTROLLED OPPOSITION, laat dat duidelijk zijn.
Wilders gaat nooit regeren ook al krijgt dit verwende jongetje 80 zetels (weet dat hij is opgeleid IN IsraHel door niemand minder dan de Mossad!!!), en Baudet……oei oei, komt zo van ons koningshuis in het leven geroepen instituut “Clingendael” en…….nou ja, laat ook maar!!!

Gladiator

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x