Homepagina » Buitenland » Diepe staat is ‘doodsbang’ voor wat er naar buiten gaat komen. Welke geheime memo’s zijn er nog meer?
Diepe staat is 'doodsbang' voor wat er naar buiten gaat komen. Welke geheime memo's zijn er nog meer?

Diepe staat is ‘doodsbang’ voor wat er naar buiten gaat komen. Welke geheime memo’s zijn er nog meer?

Onderzoeksjournaliste Sara Carter sprak zondag in Fox & Friends over de explosieve FISA-memo die afgelopen week is vrijgegeven.

Ze zei dat de diepe staat ‘doodsbang’ is voor een tweede memo die door de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden naar buiten zal worden gebracht.

Dat dossier zal volgens Carter gaan over FBI-onderdirecteur Andrew McCabe, die vorige week zijn functie neerlegde, en anderen.

Doodsbang

“Ik denk dat ze doodsbang zijn voor wat er naar buiten gaat komen,” zei Carter.

Nieuwssite Axios meldt dat de inlichtingencommissie mogelijk nog meer memo’s zal openbaren waaruit blijkt dat de FBI en het ministerie van Justitie zich schuldig hebben gemaakt aan politiek gemotiveerd wangedrag. Het zou gaan om tot wel vijf extra memo’s.

De andere memo’s zouden onthullen hoe overheidsagentschappen de presidentsverkiezingen van 2016 hebben geprobeerd te beïnvloeden.

Meer memo’s

Sommigen hebben gesuggereerd dat er werd samengewerkt met mensen rond Hillary Clinton, waaronder Sydney Blumenthal en Cody Shearer.

Ook Byron York van de Washington Examiner liet doorschemeren dat er nog meer memo’s zijn die corruptie binnen de FBI en Justitie aan het licht brengen.

In de FISA-memo die vrijdag werd vrijgegeven worden de FBI en functionarissen van het ministerie van Justitie ervan beschuldigd een rechter te hebben misleid om toestemming te krijgen om de vroegere adviseur van de Trump-campagne, Carter Page, af te luisteren.

Foto: Tm Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]


Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Ik denk dat jullie allemaal op een andere planeet leven dan ondergetekende…….!!!
  Trump heeft de bedoelde “memo” vorige week toch vrijgegeven dacht ik……en de schandalen waren toch ZO GROOT dacht ik gehoord te hebben……zelfs vele malen ernstiger als “watergate”……..toch!!!???

  En hoe kan het dan nu zo zijn dat er nog geen ene kip is opgepakt.

  Als IEMAND van ons, ik bedoel het onderdanig gepeupel wat als slaaf voor de elite werk sinds mensenheugenis en onder dwang met geweld elk jaar het leeuwendeel van hun salaris afgeeft aan deze criminele organisatie, belastingdienst genaamd, zonder mokken, dit gedaan had zaten we met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in VOORARREST in AFWACHTING van het proces om het doodeenvoudige feit dat er 4 of meer jaren gevangenisstraf op staat.

  Echter ook nu wordt ons op een niet te verstane wijze keihard aan het verstand, nou ja verstand, gebracht dat er voor hun, ja hun, geheel andere regeltjes gelden zoals altijd al geweest is!!

  Zolang wij alleen maar hier vanachter een VEILIG toetsenbordje schermvervuiling plegen BLIJFT dit op deze manier DOORGAAN.

  Mensen, wordt toch in Godsnaam eens ECHT WAKKER en ga over tot ECHTE ACTIE!!!!

  Dit is nog maar op 1 manier, en ik herhaal, op 1 manier op te lossen…….en dat is niet middels het zogenaamde stemhokje!!!!

  Wilders alsmede Baudet zijn CONTROLLED OPPOSITION, laat dat duidelijk zijn.
  Wilders gaat nooit regeren ook al krijgt dit verwende jongetje 80 zetels (weet dat hij is opgeleid IN IsraHel door niemand minder dan de Mossad!!!), en Baudet……oei oei, komt zo van ons koningshuis in het leven geroepen instituut “Clingendael” en…….nou ja, laat ook maar!!!

  Gladiator

  11 likes
  • Ps.

   En wat ik dus nog vergeten was om te zeggen………..de diepe staat in NERGENS bang voor, ze hebben de touwtjes nog nooit zo strak in handen gehad als op dit moment.

   Zo gauw de gehele Clintongang alsmede alle corrupte regeringen in de EU met inbegrip van de EU commissie achter Zweedse gordijnen zitten geloof ik pas in ene Trump, de NWO puppet!!

   I hope I was clear, crystalclear!!

   En indien dit niet heel snel gaat gebeuren, dus zo ongeveer binnen 1 jaar tijd allemaal dan ga maar vast kijken waar jullie heen kunnen VLUCHTEN met jullie kinderen én kleinkinderen want anders dan…….vul maar in maar kijk alvorens dit te doen eerst eventjes verder dan dat veel te korte neusje……!

   Gladiator…..who is prepared!!

   4 likes
   • Je bent weer lekker bezig Gladiator. en wat is de ECHTE ACTIE waar je het over hebt en die je zelf kennelijk onderneemt?

    Kun je uitleggen waarom je denkt dat de deep state op dit moment “de touwtjes meer in handen heeft dan ooit tevoren”?

    Ik weet dat het zinloze vragen zijn want je staat op een sinaasappelkist en bent dus niet in de luister-modus.

    Overigens, je doet je nickname geen eer aan. Want ook jouw acties beperken zich tot je toetsenbord en we schieten er weinig mee op.
    De ontwikkelingen gaan razend hard op het moment, maar voor jou is het kennelijk pas nodig dat de beschuldigingen die “gister” geuit werden “vandaag” tot arrestaties leiden. Zo werkt dat niet, zeker niet wanneer je te maken hebt met een momentum dat zich na milennia aan het keren is. Als je in je auto met 140km/u richting het noorden gaat, trap je dan ook gelijk op je rem en keer je direct naar het zuiden? Lijkt me natuurlijker om rustig vaart te minderen, en de andere kant op te accelereren.

    Als je het geheel niet kunt overzien en het gegeven niet kunt accepteren dat alles zijn tijd nodig heeft en er een perfect moment is voor alles, laat dan verder maar zitten. Brul gerust verder.

    1 likes
    • En als je dan toch bezig bent, kun je me dan uitleggen waarom de hele NWO zich tegen Donald Trump keert, en nog steeds probeert hem uit te schakelen, als hij een NWO-puppet is? Ben zó benieuwd.

     2 likes
    • @Marcel,

     Beste Marcel,
     Of ik mijn nickname eer aan doe is nog te bezien echter voor wat dat betreft alsmede hetgeen ikzelf mee bezig ben kan én wil ik niet hier neer gaan plempen. Zou je hier meer over willen weten dan ben je bij deze hartelijk welkom bij mij thuis!!!
     Ik woon in Z-Limburg by the way en indien interesse dan hoor ik dat heel graag van je. We kunnen er wel een mouw aan passen denk ik hoe verder contacten te leggen. Dit geld overigens voor eenieder die hier interesse in heeft.
     Ik zal eerst reactie hierop afwachten alvorens verdere uitleg te geven. Dit is trouwens ook niet in 3 regels te doen en ik neem aan dat je dit zult begrijpen.
     Heb overigens ook nog enkele werkzaamheden te verrichten welke op dit moment even voorrang genieten en ik hoop ook dat dit begrijpelijk is.
     Ik zal het hier echter in de gaten blijven houden vwb reacties oké!!

     W.g.

     Gladiator

     2 likes
     • LS…

      Jijzelf is natuurlijk bezig om hullie voor het carnaval voor te bereiden… Jaaaaah dat is het !

      0 likes
 2. er geldt in dit soort zaken éęn ijzeren wet: ze komen er altijd mee weg

  10 likes
 3. Uiteindelijk openbaren de Boeddha en de Christus alles.

  5 likes
 4. Honderden schandalen liggen op de plank.
  Ben benieuwd welke als eerste wordt gepresenteerd.

  Het SCHANDAAL is zo groot dat, indien het ware verhaal in 1x maal naar buiten wordt gebracht, de ontwetenden medemensen, Donald Trump direkt naar het GEKKENHUIS zouden verwijzen.

  7 likes
 5. ” ze ” zijn als de d o o d voor de dood, vandaar die maffe orgaanhandel o.a.
  als de ” rest ” van die files naar ” buiten ” komt, zal de beerput hier in nederland ook helemaal los gaan ( als dat nu al niet het geval is!)
  vies, eng en lage entiteiten staan aan het roer (van het prachtige ruimtevaartschip welke Moeder Aarde heet), maar het roer gaat OM, en dit gaat sneller als ze zelf kunnen bijhouden. Is mijn denken momenteel hoor, ieder moet zelf ( blijven ) denken over dit alles, maar we leven wel in de dwangbuis, dit moet ontketend worden, en dat zal niet zonder slagof stoot gaan, en/of welke manier dan ook..

  In ieder geval valt het mij sinds een paar dagen wel op, dat er weer eens blauwe luchten te zien zijn..
  n.a.w. hebben ” ze ” even besloten niet de chems te sproeien .. er zijn momenteel ” even ” genoeg mensen die ziek zijn (en worden gemaakt door de vieze enge mysterieuze g r i e p p r i k ..)
  en.. ” ze ” zijn als de dood voor het ontwaken van de mensheid, niks nep en fake waarin ze ons doen willen laten blijven ” geloven “!! Wat je zelf denkt, voelt & ziet en hoort, proeft en waarneemt is je waarheid,,

  fijne dag nog allen, geniet van de heerlijke, mooie winterdag !

  7 likes
 6. Marcel,

  Om zand in onze ogen te strooien zodat we de bomen niet meer door het bos zien. Verdeel en heers. Daarom.
  Net zoals de oppositie in gelijke welke politiek ook een gecreëerde en dus gecontroleerde oppositie kent.
  We zouden ons beter verenigen ipv elkaar te bevechten over wat anderen (elite; en dan heb ik het niet over de deep state puppets, maar de echter heerser achter d eschermen. Das nog een niveau hoger dan de bij ons bekende politieke- en bedrijfsgezichten) met ons uitsteken!

  1 likes
  • @arnout,

   Tja, wat zal ik zeggen,

   Gelukkig toch nog 1 die het volledig heeft begrepen!!

   Gegroet,

   Gladiator
   Ps.
   Ik heb Marcel enkele topics verderop nog aangesproken op zijn opmerkingen naar mij toe maarrrrrr,

   Nou ja, lees het zelf maar

   2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die 'corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde'

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’

Bestsellerschrijfster Jennifer Jaynes, die onder meer schreef ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.