Financieel

Kroegbaas tapt niet meer voor bankmedewerkers

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de Facebookpagina van Café de Kroeg in Nijmegen is te lezen dat vanaf heden geen drank meer wordt geschonken aan bankmedewerkers.

De eigenaar van de kroeg, Marco van Groningen (42), is namelijk helemaal klaar met ‘die banken en hun bonussen’.

Zijn eigen café in de Nijmeegse wijk Bottendaal is redelijk financieel gezond en er is dan ook geen sprake van een persoonlijke vete met zijn bank.

Woekerpolissen

De kroegbaas heeft echter geen goede ervaringen met de verstrekkers van leningen en verzekeringen. “Ze hebben mij vroeger slechte financiële producten aangesmeerd, zoals woekerpolissen en onnodige verzekeringen,” legde Van Groningen uit.

“Collega’s vertellen me dat de geldkraan voor kleine ondernemers door de banken is dichtgedraaid,” ging hij verder. “Juist in een tijd dat ze het hard nodig hebben.”

Strakke pakken

De kroegbaas weet de bankmedewerkers gemakkelijk te herkennen aan hun strakke pakken, maar met zijn actie komt Van Groningen niet alleen op voor de kleine ondernemer. “Huizenkopers lopen tegen hetzelfde probleem aan, een beetje hypotheek is nu moeilijk te krijgen,” zei hij.

Van Groningen noemt liever geen namen van desbetreffende banken, maar een bevriende accountant liet hem eens weten dat hij ieder jaar tot enkele honderden euro’s te veel betaalde.

Bron: Gelderlander.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Ze hoeven ook geen drank meer.Ze zijn immers al dronken van het graaien?

Trix
Trix
9 jaren geleden

Ik vind dit onder discriminatie vallen. Het zijn niet de normale medewerkers bij een bank die je lopen op te lichten. Het zijn de regels en targets opgezet door een persoon bij een bank die het zo moeilijk maakt. Deze personen moeten zich hieraan houden anders voldoen ze niet meer aan “Normen En Waarden”van de bank waardoor ze ontslagen worden. Dus moeten de medewerkers van een bank er wel in mee.

Het is dus niet deze mensen te verwijten vind ik. Het is de Bank in het algemeen.

Groetjes

Trix

Ro
Ro
9 jaren geleden

haha prachtig!

Ab
Ab
9 jaren geleden

haha, TOP!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x