Homepagina » Mens en Dier » Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak
minister-president
Foto: https://securityconference.org/impressum/ CC BY 3.0 DE

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden of zelfs langer kan duren om groepsimmuniteit op te bouwen, zei minister-president Rutte op 16 maart in zijn coronatoespraak. En verder: “Dat we in afwachting van een vaccin of medicijn de verspreiding kunnen afremmen en tegelijkertijd gecontroleerd groepsimmuniteit op kunnen bouwen.” Hij legde uit dat je met groepsimmuniteit als het ware een beschermende muur om ouderen en zwakkeren heen bouwt.

Toen PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher op 4 juni verwees naar deze speech over groepsimmuniteit, reageerde Rutte: “Ik weet niet van een toespraak over groepsimmuniteit, die heb ik niet gehoord.”

Echt niet vergeten

Asscher: “De toespraak waarin het ging over groepsimmuniteit heeft de premier zelf gehouden, dat is hij echt niet vergeten.” Hij kreeg bijval van SP-leider Lilian Marijnissen: “Ik denk dat heel veel Nederlanders zich die wel kunnen herinneren.” Onze premier begint een beetje te klinken als Joe Biden: “Nogmaals, ik heb geen toespraak gehouden over groepsimmuniteit.”

Al vrij snel na die bewuste 16 maart hoorden we niets meer over groepsimmuniteit of medicijnen. Het ging alleen nog maar over het vaccin. Rutte maakte triomfantelijk bekend dat Nederland tot 2030 – daar heb je dat jaartal weer – honderden miljoenen zal doneren aan GAVI, een vaccingroep van miljardair Bill Gates. Nederland is al sinds het begin ‘een trotse geldschieter van GAVI’, zei de minister-president.

Bekijk het filmpje van Meldpunt Nederland hieronder:

4.3 9 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nexit, please!
Nexit, please!
1 jaar geleden

Marionet…!!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Maar het volk vindt het fantastisch want 45 zetels in de peilingen voor de VVD!

Maar goed, wij kunnen natuurlijk altijd het vliegtuig pakken, een enkeltje naar Zuid-Afrika, want in dat land is het volk bevrijd van overheidtirannie. https://viruswaanzin.nl/informeren/rechter-bevrijdt-zuid-afrika-van-covid-19-regime/
Dezelfde zaak is daar ook gevoerd zoals hier door viruswaanzin en de staat voerde daar dezelfde (niet) verdediging aan.
Zojuist is uitspraak geweest van het wrakingsverzoek: is niet toegewezen. Dus ga ik er vanuit dat over uiterlijk 2 weken uitspraak volgt.
Wordt het volk bevrijd van de tirannie van de Nederlandse Overheid of is het voorgoed bekeken en is de oorlog (reeds) verloren?

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Rutte psychopaat!

NéS
NéS
1 jaar geleden

Waarom wordt onze pineukio niet eens ’n keer live op de tv geconfronteerd met dit filmpje, zodat iedereen dan kan zien hoe hij zich hier onderuit probeert te praten.

x

Check Also

huisarts

Huisarts: meerderheid patiënten die ik de afgelopen 5 weken moest insturen naar ziekenhuis is volledig gevaccineerd

Journalist Brenda Stoter Boscolo suggereert in een ...

oversterfte

Er is iets vreemds aan de hand met de oversterfte: ‘Vaccins?’

Vorige week zijn bijna 900 mensen meer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x