Mens en DierCorona

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moeten ons realiseren dat het maanden of zelfs langer kan duren om groepsimmuniteit op te bouwen, zei minister-president Rutte op 16 maart in zijn coronatoespraak. En verder: “Dat we in afwachting van een vaccin of medicijn de verspreiding kunnen afremmen en tegelijkertijd gecontroleerd groepsimmuniteit op kunnen bouwen.” Hij legde uit dat je met groepsimmuniteit als het ware een beschermende muur om ouderen en zwakkeren heen bouwt.

Toen PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher op 4 juni verwees naar deze speech over groepsimmuniteit, reageerde Rutte: “Ik weet niet van een toespraak over groepsimmuniteit, die heb ik niet gehoord.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Echt niet vergeten

Asscher: “De toespraak waarin het ging over groepsimmuniteit heeft de premier zelf gehouden, dat is hij echt niet vergeten.” Hij kreeg bijval van SP-leider Lilian Marijnissen: “Ik denk dat heel veel Nederlanders zich die wel kunnen herinneren.” Onze premier begint een beetje te klinken als Joe Biden: “Nogmaals, ik heb geen toespraak gehouden over groepsimmuniteit.”

Al vrij snel na die bewuste 16 maart hoorden we niets meer over groepsimmuniteit of medicijnen. Het ging alleen nog maar over het vaccin. Rutte maakte triomfantelijk bekend dat Nederland tot 2030 – daar heb je dat jaartal weer – honderden miljoenen zal doneren aan GAVI, een vaccingroep van miljardair Bill Gates. Nederland is al sinds het begin ‘een trotse geldschieter van GAVI’, zei de minister-president.

Bekijk het filmpje van Meldpunt Nederland hieronder:

4.4 10 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nexit, please!
Nexit, please!
3 jaren geleden

Marionet…!!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar het volk vindt het fantastisch want 45 zetels in de peilingen voor de VVD!

Maar goed, wij kunnen natuurlijk altijd het vliegtuig pakken, een enkeltje naar Zuid-Afrika, want in dat land is het volk bevrijd van overheidtirannie. https://viruswaanzin.nl/informeren/rechter-bevrijdt-zuid-afrika-van-covid-19-regime/
Dezelfde zaak is daar ook gevoerd zoals hier door viruswaanzin en de staat voerde daar dezelfde (niet) verdediging aan.
Zojuist is uitspraak geweest van het wrakingsverzoek: is niet toegewezen. Dus ga ik er vanuit dat over uiterlijk 2 weken uitspraak volgt.
Wordt het volk bevrijd van de tirannie van de Nederlandse Overheid of is het voorgoed bekeken en is de oorlog (reeds) verloren?

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Rutte psychopaat!

NéS
NéS
3 jaren geleden

Waarom wordt onze pineukio niet eens ’n keer live op de tv geconfronteerd met dit filmpje, zodat iedereen dan kan zien hoe hij zich hier onderuit probeert te praten.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x