Buitenaards

Discovery Channel brengt buitenaardse ontmoeting tot leven

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Matt en Thomas Reed zaten in september 1966 op een avond in de huiskamer toen ze in aanraking kwamen met buitenaards leven.

De destijds 6-jarige Thomas herinnert zich lichtflitsen uit een frisbee-vormig object komen. Het voelde alsof de druk in het huis veranderde voordat de broers plotseling oog in oog stonden met wezens van de buiten de aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ze zagen eruit als jonge mensen,” zei Thomas. “Ze gloeiden op de één of andere manier. Ik kon mijn broer duidelijk zien.”

Schildpad

De broers kunnen hun beweringen ondersteunen met bewijs dat op 3 maart aanstaande zal worden gepresenteerd tijdens de première van Alien Mysteries, een nieuwe serie van Discovery Channel in Canada.

De broers hebben in totaal vier keer een ontmoeting gehad met de wezens. De eerste ontmoeting was in 1966 toen de broers plotseling enkele honderden meters bij hun huis vandaan stonden. De wezens liepen met de twee jongens naar een ruimteschip dat deed denken aan een groot schild van een schildpad. Matt kon aan de verwering zien dat het schip al vaak was gebruikt. Volgens Thomas was het toestel naar schatting 4,5 meter hoog 18 meter breed. Aan boord van het schip kreeg Thomas afbeeldingen te zien van een wilg en een waterpartij.

In 1967 overkwam het de broers opnieuw. Matt was toen vijf jaar oud. Ze waren in hun slaapkamer toen de felle lichten plotseling weer verschenen. Van het ene op het andere moment bevonden de twee jongens zich in het ruimteschip.

De derde ontmoeting vond plaats in 1969 toen de twee broers, hun moeder en grootmoeder, Marian Burrows, in de auto zaten. De lichten verschenen weer, de druk veranderde en het werd opvallend stil. Thomas zat niet langer in de auto, maar was aanbeland in een enorme hangar.

Virus

Alle vier de familieleden verklaarden in verschillende delen van het schip te zijn geweest voordat ze opeens weer in de auto zaten. “Maar dit keer zat mijn moeder op de bijrijdersstoel,” zei Thomas. “Tenminste 40 mensen zagen het ruimteschip en maakten er melding van.”

Een tekening van de UFO hangt in het Roswell Museum in New Mexico.

Op een dag reed Matt naar huis toen de lichten verschenen en hij zich weer aan boord van een ruimteschip bevond. Hij zag drie verschillende soorten buitenaardsen: een Reptilian, een buitenaardse met een groot hoofd en grote ogen en een lange buitenaardse met een olifantenhuid.

Leugendetector

Thomas weet dat mensen zijn verhaal soms moeilijk kunnen geloven. De zaak werd op 2 oktober 1992 behandeld door de Verenigde Naties. Vader Howard Reed kondigde aan dat hij een boek over de ervaringen zou gaan schrijven. Kort daarop kwam hij te overlijden. De Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) trof een dodelijk virus aan in de airconditioning van zijn woning waarna het gebouw ongeschikt werd verklaard.

Verschillende organisaties hebben de zaak onderzocht, waaronder Bigelow Aerospace en het Mutual UFO Network (MUFON). Het bewijs voor de ontmoetingen bestaat uit meldingen die in de woonplaats van de broers zijn gedaan, stralingsmetingen, magnetische metingen en getuigeverklaringen.

In 2010 werd Thomas onderworpen aan een leugendetector. Hij werd door een politieagent ondervraagd over het incident in 1966 en sprak volgens het apparaat de waarheid. Jim Morris, de agent die de test afnam, zei dat Thomas in zijn ogen een heel gewoon mens is.

Het is nog niet bekend wanneer de serie Alien Mysteries buiten Canada zal worden uitgezonden.

Bron: Berkshireeagle.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Plien
Plien
11 jaren geleden

Stralingsmetingen, magnetische metingen, huhh? dus die wezens zouden radioactief besmet zijn? Ik denk dat het geesten uit die smerige Vietnam oorlog waren.

bending unit 22
bending unit 22
11 jaren geleden

En het word dan zeker net zo,n crap als op
National geographics .ufos…. the untold stories!!
Weerballonnen, helikopters drones ,venus,psychische waanideeen
Volgens hun experts kan het van alles zijn, maar geen buitenaards nee nee

Eden
Eden
11 jaren geleden

[quote name=”bending unit 22″]En het word dan zeker net zo,n crap als op
National geographics[/quote]Ja, bij Discovery Channel en National Geographic moet je niet zijn voor objectieve documentaires over UFO’s, spiritualisme en dergelijke.

henk
henk
11 jaren geleden

wat is er zo belangrijk aan, of aliens bestaan of niet?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x