Buitenland

Tweede film van Scott Ritter over president Zelensky ‘is absolute kijktip’: dit wordt er onthuld

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!

Deel twee van de film van Scott Ritter over de Oekraïense president Zelensky is zojuist uitgekomen. Journalist Joost Niemoller heeft de film gezien en volgens hem is het ‘een absolute kijktip’.

Wat wordt er in de film onthuld? Hoe de Russisch sprekende Zelensky zijn kiezers naaide door na zijn verkiezing de Russische taal en cultuur in Oekraïne te verbieden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoe met hulp van westerse geheime diensten een nieuwe Oekraïense identiteit werd gecreëerd die op Amerikaanse leest is geschoeid.

Willoos slachtoffer

Hoe tv-zenders werden gesloten die niet de officiële lijn uitzonden. Hoe alle oppositiepartijen werden verboden.

Hoe uit geheime documenten blijkt dat Zelensky een aanval op de Donbas had voorbereid, maar de pas werd afgesneden door de Russische inval.

Hoe de cocaïneverslaving van Zelensky een willoos slachtoffer maakte van de Amerikaanse en Britse geheime diensten, en drugs worden ingezet aan het front.

Medische experimenten

Hoe er niet alleen een systeem van Amerikaanse biolabs werd aangelegd door het hele land, maar de Oekraïense bevolking ook werd gebruikt als proefpersoon voor medische experimenten.

Hoe nazigroeperingen opzettelijk werden geconstrueerd om menselijk materiaal te genereren dat oorlog wilde voeren, en hoe het nazisme vervolgens legaal werd gemaakt, nota bene door de Joodse Zelensky.

BlackRock

Hoe grote internationale concerns de vruchtbare zwarte aarde van Oekraïne voor spotprijzen opkochten. Met als doel de Amerikaanse controle over de voedselzekerheid in Europa.

Hoe uiteindelijk alles in Oekraïne in handen kwam van de Amerikaanse investeringsmaatschappij BlackRock.

4.8 172 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
10 maanden geleden

Dit is de waarheid, nu nog een plekje vinden in het bestel om de schapen te informeren via NPO66!!!

exegese
exegese
10 maanden geleden

De algehele wereldpolitiek is altijd al doorgestoken kaart geweest. Mensen worden altijd al voor de gek gehouden, misbruikt en uitgebuit. in het ene land meer dan in het andere, in het ene land op een andere manier dan in het andere, maar de regie van het hele circus is altijd in handen geweest van een luguber klein clubje kwaadaardige psychopaten. En het gaat maar door en door.

flardinga
flardinga
10 maanden geleden

Ga het zeker bekijken als ik kan, de eerste docu over Kiev heb ik een tijd geleden al gezien, Oliver Stone kan de dingen prima voor het voetlicht brengen, erg knap en geloofwaardig!

Vlinder
Vlinder
10 maanden geleden

Ja en Black rock wil heel Oekraïne om de grondstoffen!

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x