UFO

UFO boven Washington leidt tot speculatie over buitenaardse bases in Amerika

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een foto die een Amerikaanse toerist heeft gemaakt van een mysterieuze UFO in Washington, heeft geleid tot speculatie over buitenaardse bases op onze planeet. Dat meldt het Russische staatspersbureau Sputnik.

De foto van een ‘ruimteschip’ boven Glacier Peak, één van de meest afgelegen bergen in de VS, werd op 5 oktober opgestuurd naar het Mutual UFO Network (MUFON). De maker van de foto, die liever anoniem wil blijven, zei dat hij het ‘buitenaardse ruimteschip’ op 9 september vastlegde toen hij met zijn oom aan het wandelen was in Glacier Peak Wilderness.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Ondergrondse basis

De twee mannen, die het gebied rond een oude kolenmijn wilden verkennen, zagen de vliegende schotel echter niet met hun eigen ogen. Ze ontdekten de UFO later pas toen ze de foto’s bekeken die ze tijdens hun reis hadden gemaakt. Op één van de foto’s is volgens de getuigen boven de bergtop een ruimteschip te zien.

Volgens Scott C. Waring van de site UFO Sightings Daily verscheen de vliegende schotel uit het niets boven de bergen. Hij denkt dat Glacier Peak mogelijk een ondergrondse basis herbergt die wordt gebruikt door buitenaardsen.

Himalaya

Er wordt ook gespeculeerd dat in het reservaat van de Jicarilla Apache in New Mexico, net buiten Dulce, en in de supervulkaan in Yellowstone National Park buitenaardse bases verscholen liggen. De basis bij Dulce zou in de buurt liggen van het Los Alamos National Laboratory, waar de CIA geheime programma’s met betrekking tot aliens zou uitvoeren.

UFO-jagers ontdekten eerder al een ‘buitenaardse basis’ in de Himalaya. Ze zeiden dat het bestaan van de basis verborgen wordt gehouden, aangezien de locatie van de basis wordt gecensureerd op Google Maps.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mario
mario
7 jaren geleden

ik snap niet dat elke foto die gemaakt wordt van een ufo zo onduidelijk is dat het lijkt of ze een camera uit de jaren 60 hanteren.
ik zelf gebruik nog steeds een reflex camera en de foto,s die ik maak zijn bijna altijd haarscherp.
het lijkt bijna of het geschilderd is.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Een UFO BASIS voor samenwerking

sjoerd
sjoerd
7 jaren geleden

@mario

Deze foto ziet er uit of hij te ver is gecropt. Ik weet niet wat voor camera je zelf hebt, maar probeer maar eens een zelfgemaakte foto ver in te zoomen. Dan zie je (afhankelijk ook van de kwaliteit van je lens/camera) een soort gelijk beeld optreden.

Crazyeddy
Crazyeddy
7 jaren geleden

Zeker nooit van sluitertijd gehoord?

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x