Homepagina » UFO » UFO boven Washington leidt tot speculatie over buitenaardse bases in Amerika
UFO boven Washington leidt tot speculatie over buitenaardse bases in Amerika

UFO boven Washington leidt tot speculatie over buitenaardse bases in Amerika

Een foto die een Amerikaanse toerist heeft gemaakt van een mysterieuze UFO in Washington, heeft geleid tot speculatie over buitenaardse bases op onze planeet. Dat meldt het Russische staatspersbureau Sputnik.

De foto van een ‘ruimteschip’ boven Glacier Peak, één van de meest afgelegen bergen in de VS, werd op 5 oktober opgestuurd naar het Mutual UFO Network (MUFON). De maker van de foto, die liever anoniem wil blijven, zei dat hij het ‘buitenaardse ruimteschip’ op 9 september vastlegde toen hij met zijn oom aan het wandelen was in Glacier Peak Wilderness.

Ondergrondse basis

De twee mannen, die het gebied rond een oude kolenmijn wilden verkennen, zagen de vliegende schotel echter niet met hun eigen ogen. Ze ontdekten de UFO later pas toen ze de foto’s bekeken die ze tijdens hun reis hadden gemaakt. Op één van de foto’s is volgens de getuigen boven de bergtop een ruimteschip te zien.

Volgens Scott C. Waring van de site UFO Sightings Daily verscheen de vliegende schotel uit het niets boven de bergen. Hij denkt dat Glacier Peak mogelijk een ondergrondse basis herbergt die wordt gebruikt door buitenaardsen.

Himalaya

Er wordt ook gespeculeerd dat in het reservaat van de Jicarilla Apache in New Mexico, net buiten Dulce, en in de supervulkaan in Yellowstone National Park buitenaardse bases verscholen liggen. De basis bij Dulce zou in de buurt liggen van het Los Alamos National Laboratory, waar de CIA geheime programma’s met betrekking tot aliens zou uitvoeren.

UFO-jagers ontdekten eerder al een ‘buitenaardse basis’ in de Himalaya. Ze zeiden dat het bestaan van de basis verborgen wordt gehouden, aangezien de locatie van de basis wordt gecensureerd op Google Maps.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mario schreef:

  ik snap niet dat elke foto die gemaakt wordt van een ufo zo onduidelijk is dat het lijkt of ze een camera uit de jaren 60 hanteren.
  ik zelf gebruik nog steeds een reflex camera en de foto,s die ik maak zijn bijna altijd haarscherp.
  het lijkt bijna of het geschilderd is.

  17 likes
  • IFF schreef:

   Er zijn nochtans vele en zeer vele zeer haarscherpe foto’s van UFO’s. Zie bv de Billy Meier foto’s uit de jaren 70 of zelfs de foto’s van Paul Trent uit de jaren 50, of de vele Mexicaanse UFO foto’s. Maar dan is het voor de sceptici ook weer niet goed, wegens te… duidelijk.

   7 likes
  • luna schreef:

   ja Mario, was precies wat ik ook al gelijk had, TE VAAG
   oude fotomaterialen of.. de waarheid komt aan het licht door de vaagheid..
   In ieder geval : niets is wat het is

   4 likes
  • John schreef:

   Mjsschien zijn hun voertuigen zo gemaakt dat het materieel gewoon niet helder op een fot ken

   4 likes
 • Jaya schreef:

  Een UFO BASIS voor samenwerking

  2 likes
 • sjoerd schreef:

  @mario

  Deze foto ziet er uit of hij te ver is gecropt. Ik weet niet wat voor camera je zelf hebt, maar probeer maar eens een zelfgemaakte foto ver in te zoomen. Dan zie je (afhankelijk ook van de kwaliteit van je lens/camera) een soort gelijk beeld optreden.

  1 likes
 • Crazyeddy schreef:

  Zeker nooit van sluitertijd gehoord?

  1 likes
 • Vlinder schreef:

  Die dingen zijn geen ufo’s maar levende wezens, een soort supervliegen of supermuskieten. Hun voedsel is aarde en daarom hebben ze grote gaten kunnen maken in de aarde, omdat ze die opeten en wat ze uitpoepen is water en gas. Ze zij best gevaarlijk, want zo maken ze de hele aarde hol. Straks stort de aarde nog in elkaar vanwege al die grote reuzegaten door deze superbeesten gemaakt.

  1 likes
 • in al die jaren schreef:

  buyfee

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >