CoronaMens en Dier

Dit is de videoboodschap van Mike Yeadon die door een ’technische fout’ niet kon worden getoond

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Maandag spraken in het Britse parlement diverse artsen, wetenschappers en deskundigen op uitnodiging van parlementslid Andrew Bridgen over vaccinatieschade, oversterfte en andere onderwerpen. Er waren ook meerdere parlementsleden bij aanwezig.

Mike Yeadon, oud-vicepresident van Pfizer, had een videoboodschap voorbereid, maar die kon door een ‘technische fout’ niet worden afgespeeld.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de video zegt Yeadon, een bioloog die meer dan 30 jaar in de biofarmaceutische industrie heeft gewerkt, dat de zogenaamde vaccins doelbewust zijn ontwikkeld om mensen te beschadigen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volstrekt onmogelijk

Van een pandemie of een noodtoestand was volgens hem geen sprake. Veel mensen stierven in ziekenhuizen omdat ze aan de beademing werden gelegd. In verzorgingstehuizen kregen veel mensen kalmerende middelen waar ze aan zijn overleden. Dat was de pandemie, benadrukte Yeadon.

En toen kwamen de vaccins. Het is volstrekt onmogelijk om in zo’n kort tijdsbestek een complex biomedisch product te ontwikkelen, testen, evalueren, produceren en op wereldwijde schaal te lanceren, zei hij. Dat duurt minstens zes jaar.

17 miljoen mensen

Deze giftige prikken werden vervolgens in miljarden armen geramd, met als gevolg dat 17 miljoen mensen zijn overleden. Er komen nog meer injecties als we er niets tegen doen, waarschuwde Yeadon.

Er was geen pandemie en de leugen werd in stand gehouden om mensen en masse te vaccineren, concludeerde hij. De bioloog zei tot slot tegen de parlementariërs, die hij dus niet kon toespreken, dat ze de mogelijkheid hebben om deze misdaad tegen te houden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 188 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

WAT ongelooflijk jammer, dat die o zo belangrijke videoboodschap van Mike Yeadon door een zogenaamde “technische fout” niet afgespeeld kon worden in het Britse Parlement.

ALLES, maar dan ook alles wordt uit de kast getrokken om de ECHTE waarheid te verdoezelen.

Ondertussen vind ik het wel geweldig, dat er daar in het Verenigd Koninkrijk in het parlement, het hart van de democratie, WEL over gesproken wordt.

OF er daadwerkelijk verder wat met deze belangrijke informatie wordt gedaan…. Ja, dat is een vraag waar wij nog even geen antwoord op hebben.

In ieder geval worden er, gelukkig, nu in meerdere landen kritische geluiden hoorbaar, WAT die méér dan verschrikkelijke experimentele gentechinjecties (ik weiger nog steeds om die krengen vaccins te noemen) voor ongelooflijke ellende hebben veroorzaakt.

Heel wat anders dan hier in Nederland. Alle ellende wordt al bijna drie jaar in een DIEPE beerput begraven en het is hier, hoe moeilijk ook om te geloven, nog steeds mogelijk om die beerput dicht te houden.

Niet omdat er niet genoeg dappere mensen zijn, die die beerput willen openen, maar de satanische macht hier in, qua grootte vergelijkbaar met Madurodam, is nog steeds bij machte om de boel gesloten te houden.

Ik heb gisteren de uitzending van Ongehoord Nieuws gezien en gehoord. En ik pikte er gelijk wel een heel belangrijke mededeling uit, namelijk van Theo Schetters.

Er wordt nog steeds van officiële kant geroepen dat er zo’n 7 tot 9% van de bevolking ongevaccineerd is.

Volgens Theo is dat niet waar. Volgens hem zou dat best wel eens 25% kunnen zijn.

En DAT was voor mij het allerbeste nieuws van deze 5 december. Een heel mooi Sinterklaascadeau.

Jacob
Jacob
2 maanden geleden

Als de parlementariers alsnog via hun mobiel of andere weg deze boodschap hebben vernomen, en er vervolgens niets mee doen…..dan is dat het bewijs dat het politiek systeem dominant misdadig geinfiltreerd is.

Als daar niet tegen opgetreden wordt, dan is het een bekeken zaak qua kans op vrijheid, recht en ware democratie……
En dat is waarschijnlijk al zo.

Jezebel
Jezebel
2 maanden geleden

Goh de twitterlink van de videoboodschap is ook geblokkeerd. Wat een toeval toch dat zelfs een elon musk die technische fout om ‘m te kunnen vertonen niet weet op te lossen……..
https://t.co/WNM1xp2YB5

Fran
Fran
2 maanden geleden

De misdaad tegenhouden kan niet meer, die is al geschied. Stoppen kan wel in de zin dat de verantwoordelijken uit hun posities worden gezet en vervolgd worden voor massamoord en verminking.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x