Het Complot

Russische demonstranten betaald door George Soros en CIA met geld van USAID

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De CIA, de Britse MI6 en George Soros, een loopjongen voor de Rothschild-familie, sluizen via de Republiek Georgië geld door naar de Russische protestbewegingen, zo meldt een bron binnen een Oost-Europese inlichtingendienst.

Terwijl Poetin onder vuur ligt weet hij als KGB-veteraan hoe het Westen tracht het netwerk in Rusland en haar buurlanden te verstoren.

De Soros-revolutie in Rusland wordt ook wel de Witte Revolutie genoemd. Niet geheel toevallig werd het leger dat een einde moest maken aan de Oktoberrevolutie ook wel het Witte Leger genoemd. Deze tsaristische loyalisten werden gesteund door Britse, Franse, Amerikaanse, Japanse en Tsjechische troepen die tussen 1917 en 1922 probeerden Rusland binnen te vallen om de tsaar weer aan de macht te helpen. Het Witte Leger viel Rusland binnen vanuit Polen, Litouwen, de Kaukasus en Siberië.

Tijdens zijn jaarlijkse televisieoptreden grapte Poetin dat de demonstranten in Moskou condooms droegen, refererend naar de witte lintjes die de betogers hadden opgespeld. “Ik besloot dat het propaganda tegen AIDS was, maar in mijn ogen is het goed dat mensen strijden voor een gezondere levensstijl,” aldus het Russische staatshoofd.

Signaal

In feite was dit een signaal naar het Westen dat hij weet hoe de demonstranten worden gefinancierd door Soros, het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) en MI6. USAID is een onafhankelijk Amerikaans agentschap onder begeleiding van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het departement werkt nauw samen met de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen en het Wereldvoedselprogramma.

Terwijl Time Magazine en andere reguliere media Poetin proberen af te schilderen als ongevoelig waren zijn uitspraken een boodschap aan het adres van Washington en Londen dat hij zich bewust is van de inspanningen door westerse inlichtingendiensten, Soros en de regering van Georgië om zijn land te destabiliseren.

De westerse media betichten de regering van Poetin van verkiezingsfraude, maar daar zijn geen aanwijzingen voor. De uitslag gaf Poetin zelfs minder stemmen dan op basis van voorafgaande peilingen werd verwacht.

Nederlandse vrouw

Op 10 december jongstleden woonde de Amerikaanse ambassadeur in Georgië John Bass samen met de Nederlandse vrouw van de Georgische president Micheil Saakasjvili, Sandra Roelofs, een bijeenkomst ter gelegenheid van Wereldaidsdag bij in Tbilisi.

Sandra Roelofs is al jarenlang een compagnon van Rothschild-loopjongen George Soros en zij kennen elkaar van de Columbia-universiteit. De door Roelofs beheerde ‘humanitaire stichting’ SOCO wordt door Soros gefinancierd. Hier wordt nota bene vanuit de oude thuishaven Khazaria (Abchazië) zelf gewerkt om het zittende Russische regime weg te krijgen en te vervangen door eigen mensen. Eenzelfde soort revolutie onder valse vlag zoals in Libië, zij het echter op iets andere wijze.

Na Georgië, Oekraïne, Tunesië, Egypte, Libië en Syrië lijkt het duidelijk een poging van George Soros/USAID om ook in Rusland een ‘opstandige’ machthebber aan de kant te schuiven, om dan met heel veel geld een trekpop op de troon te zetten die de globalisten beter gezind is.

ABN AMRO

SOCO heeft gemakshalve een bankrekening bij ABN AMRO in Terneuzen, waar Roelofs geboren is. Het geld van USAID voor Russische betogers wordt via het Georgische ministerie van Onderwijs doorgesluisd. De Georgische minister van Onderwijs Dmitry Shashkin was ook bij de ceremonie in Tbilisi aanwezig, een dekmantel voor geheime hulp aan Russische dissidenten.

Het geld uit de EU wordt via de European Commissioner for Enlargement and European Neighborhood Policy van de Europese Unie doorgesluisd naar Georgische niet-gouvernementele organisaties, zo laat de bron binnen de Oost-Europese inlichtingendienst weten. Voorzitter van de commissie is de Tsjechische diplomaat Štefan Füle.

Hij was Tsjechisch ambassadeur in Londen (MI6), ambassadeur van de NAVO en volgde in de Sovjettijd een opleiding aan de Staatsuniversiteit van Moskou. Daar leerde hij de contacten kennen die vandaag de dag deel uitmaken van de anti-Poetin beweging.

Resumerend: Het geld dat op 10 december jongstleden in Tbilisi is opgehaald tijdens de Wereldaidsdag is via Georgië doorgesluisd naar de Russische demonstranten met hulp van de CIA, MI6, George Soros, USAID en de Nederlandse first lady van Georgië Sandra Roelofs.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x