Homepagina » Mens en Dier » Ik heb de duivel ontmoet. Model dat getuigde over satanische rituelen op seksfeestjes Berlusconi sterft mysterieuze dood
Ik heb de duivel ontmoet. Model dat getuigde over satanische rituelen op seksfeestjes Berlusconi sterft mysterieuze dood
Foto: Elisfkc Wikimedia Commons

Ik heb de duivel ontmoet. Model dat getuigde over satanische rituelen op seksfeestjes Berlusconi sterft mysterieuze dood

In Italië is een onderzoek geopend naar het verdachte overlijden van Imane Fadil (33) begin deze maand.

Het Marokkaanse model was regelmatig te gast bij de beruchte seksfeestjes van Silvio Berlusconi, en werd opgevoerd als getuige in een zaak tegen de voormalige Italiaanse premier rond kinderprostitutie.

De Italiaanse autoriteiten beschouwen het als een geval van moord.

Sporen van hoge radioactiviteit

Fadil overleed op 1 maart in het ziekenhuis in Milaan, waar ze een maand eerder was opgenomen met ernstige buikpijn.

Het model vertelde vrienden en haar advocaat dat ze was vergiftigd. Italiaanse media schrijven dat er een mix van radioactieve stoffen waaronder kobalt in het spel was.

Een bron bij het onderzoek zei dat op het lichaam van Fadil ‘sporen van hoge radioactiviteit werden aangetroffen’.

Ik heb de duivel ontmoet

Italiaanse media berichtten verder dat Fadil bezig was met een boek over haar ervaringen op Berlusconi’s seksfeestjes, getiteld ‘Ik heb de duivel ontmoet’.

Na haar dood werd het manuscript gelijk in beslag genomen door de autoriteiten.

Vorig jaar april claimde Fadil in een interview met de krant Il Fatto Quotidiano dat Berlusconi’s feestjes gepaard gingen met duistere, satanische rituelen.

Waar

Fadil was 25 jaar oud toen ze voor het eerst werd uitgenodigd op een feest in de villa van Berlusconi, Arcore geheten.

“Deze man is onderdeel van een sekte die de duivel oproept,” klonk het. “Ik weet dat dit een boude uitspraak is, maar het is waar. En vele anderen weten dit.”

Na haar dood tweette Berlusconi: “Het is altijd triest om te zien dat een jong iemand sterft. Ik heb haar echter nooit ontmoet.”

P2

Berlusconi was onder meer lid van vrijmetselaarsloge P2 (Propaganda Due), die ook wel een ‘staat binnen een staat’ of een ‘schaduwregering’ werd genoemd.

Ook prominente journalisten, parlementsleden, zakenmagnaten, legerleiders en hoofden van de Italiaanse inlichtingendiensten waren lid van deze loge.

[Vigilant Citizen, CE, Belga]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Voor hen die tot op heden nog steeds in de overtuiging leven dat alle mensen hetzelfde zijn, “een mens zoals elk ander” is Berlusconi misschien een goed voorbeeld om aan te tonen dat er ook figuren in deze wereld rondlopen die wel degelijk van een andere soort zijn.

  Nu heb ik er niet zo heel veel verstand van, maar als ik het zou mogen zeggen denk ik toch echt dat hij dna heeft van ‘t type “draco- reptillian”. En als dat het niet is, dan misschien van het type “asbak”. Nu maar hopen dat die ook een eigen thuisplaneet hebben. Misschien kunnen we ze dan een keer terug sturen…

  32 likes
  • @mike. De tijd waarin we leven zal er niet voor zorgen dat ze terug gestuurd kunnen worden naar een thuisplaneet. Volgens sommige berichtgeving is de Aarde (kosmisch) in quarantaine geplaatst, juist om te voorkomen dat ze ergens anders naartoe kunnen vluchten want ze verliezen hier de macht. Het is volgens die berichtgeving de bedoeling dat het duister opgeruimd wordt. Volgens berichtgeving zitten ze nu als het ware tussen twee ‘lagen van licht en bewustzijn’. Er wordt geschreven dat er grote hoeveelheden buitenaardsen in ons zonnestelsel aanwezig zijn die rond de Aarde gepositioneerd zijn, zodanig dat ze nergens naartoe kunnen. Daarbij zitten er IN de planeet volgens diezelfde berichtgeving ook anderssoortigen die ooit ondergronds zijn gegaan. Zo zitten ze dus in feite klem. Er zijn buiten duistere ook bewuste buitenaardsen (en binnenaardsen) als je de berichtgeving zo leest. Het komt zo in feite dus eigenlijk neer op een kosmische opruiming van het duister. Over draco’s gesproken, als dat van die extreme duisteren zijn dan mag duidelijk zijn wat ‘draconische maatregelen’ inhouden.

   12 likes
   • @Rob
    Die berichten heb ik idd ook gehoord, dat niemand de planeet kan verlaten. De negatieve leiders zijn hierdoor extra gevaarlijk op dit moment. Ze worden met de dag meer in de hoek gedreven door Trump, zijn leger, hun “Q Ai-systeem” en de grote hoeveelheid mensen die alle informatie delen.

    Je ziet ook hoe mensen die eigenlijk niks verkeerds gedaan hebben voor vele jaren de bak in gaan en hoe anderen in gestichten belanden, terwijl er niks mis is met hen. Ze hebben alleen nieuws gedeeld via de bekende kanalen.

    Er worden de komende tijd meer aanslagen verwacht. John Podesta Twitterde op 5 sep.jl.: “The Real Witch Hunt begins, The sleeper cells have awoken”.

    7 likes
    • Waar komen die “berichten” dan vandaan? Wat is de bron?

     7 likes
    • @mike. Trump zou deel uit maken van een verzetsbeweging tegen de Cabal om er een eind aan te maken. Sommige berichten geven aan dat Trump enorm wordt gechanteerd en dat hij ook begint te bezwijken onder de druk van de Cabal, deep state etc. Er was een bericht waarin werd gezegd dat de heersende macht zijn kinderen zou willen oppakken. Trump had ook al een paar keer iemand ontslagen maar de deep state plaatste hem gewoon weer terug op zijn positie. Ik hoorde ook ergens zeggen dat Trump qua positie meer dan 20 niveau’s onder de top zou zitten (of zo). Het lijkt er dan op dat ook Trump aan het bezwijken is maar hopelijk wordt er een keer een grote opruim actie begonnen. Op een website verbonden aan Q staat vermeld dat er al ruim 90.000 verzegelde aanklachten zijn, bijna 9000 die al geopend zijn en dan nog eens 185.000 niet verzegelde aanklachten. Dat zou een flinke ‘schoonmaak’ betekenen. Dat zal dan waarschijnlijk vooral de top zijn. Over de buitenaardse activiteit wordt geschreven dat er miljoenen schepen rond de Aarde hangen. Het is als mens niet te bevatten wat er allemaal mogelijk is vanwege de duistere wereld waar de mens de afgelopen 13.000 jaar mee te maken heeft gehad maar uitgaande van de informatie geeft de tweede afbeelding op deze pagina ee weergave van hoe de Aarde in quarantaine is geplaatst.
     http://hetgrotereplaatje.nl/galactic-federation.html

     1 likes
     • @mike. Goed om te lezen dat hij beschermd wordt. Er wordt ook al gezegd dat het gebruik van nucleaire wapens niet meer toegestaan wordt. Ze gebruiken alleen nog wel ‘directed energy weapons’. Dat zag je bijvoorbeeld in Californië. Huizen compleet met de grond gelijk gemaakt maar de natuur mankeerde niks. En het nieuws schuift het op natuurbranden, wat dus niet klopt. Ze hebben wat dat betreft blijkbaar meer technologie en kennis dan de meesten van ons zich überhaupt kunnen voorstellen. Zoals het voor mij duidelijk is is het ooit begonnen met de Annunaki. Die hebben de mens gecrëeerd als slaaf en dat beeld is er nu nog steeds. De mens is tot op heden nog steeds slaaf van een heersende macht maar dat is wel aan het veranderen. Bewustzijn in de mens is altijd slapend aanwezig geweest. Dan zou de mens nog altijd het leven mee kunnen maken als we ons Zelf waren. Maar door de heersende macht kon het ego ‘geprogrammeerd’ worden. Dat maakt dan ook deel uit van de wereld van macht en controle. Er worden al jaren generaties geboren met een wakker bewustzijn. Het ego is dan niet meer te beïnvloeden. Het is een kosmisch proces dat gaande is en het schijnt uniek te zijn wat er gaat gebeuren. De mens heeft blijkbaar nog nooit eerder dit punt overleeft. Het unieke wordt dan omschreven als ascentie van de ziel terwijl die nog in het lichaam is. Buiten hulp van buitenaardsen schijnt het ook veel interesse te hebben en zijn er veel die dat willen zien gebeuren. We zitten al ruim 6 jaar in de nieuwe cyclus maar de heersende macht weet van geen overgave of ophouden. Het zal toch eens tijd worden dat er een eind aan wordt gemaakt.

      4 likes
     • @Rob
      Ben er ook van overtuigd dat Trump met de grote schoonmaak bezig is en dat hij vreest voor het leven van zijn familie als hij te snel en drastisch ingrijpt.

      Hij schijnt continu omringd te zijn en beschermd te worden door Pleiadians. Als dit niet zo was, zou hij er waarschijnlijk al niet meer zijn. Men heeft al verschillende aanslagen op zijn leven willen plegen die gelukkig op tijd zijn verijdeld.

      Veel ‘A-status’ politici, muziek- film- en mediasterren zijn al gekloond. Veel “originelen” zijn al vermoord of gevangen gezet. Dit is gedaan om de controle te houden en te doen alsof er niks aan de hand is.

      Het is inmiddels ook al gebeurt dat negatieve leiders hun ziel hebben laten overzetten in het lichaam van onschuldige kinderen. Dit doen deze leiders al eeuwen. Men is ook in staat om alle kennis over te zetten in het nieuwe brein. Op deze manier kunnen zij ‘onopgemerkt’ verder gaan met hun agenda.

      2 likes
  • Die overleden vrouw had al lang daarvoor voor het satanisme gekozen.

   2 likes
 2. Onderzoek maar eens waar engnek Jesse Klaver zich mee bezig houdt….

  13 likes
  • @Michael, Nederland staat volgens diverse berichten centraal in kinderhandel en misbruik. Dat is niet alleen Klaver. Rutte, Demmink en meer politici zijn volgens berichten en getuigen betrokken geweest bij kindermisbruik en satanisme. En niet alleen politici. Het is een gigantisch netwerk waar ze allemaal bij horen. Beatrix is volgens die berichten lid van de negende cirkel. Zoek maar eens op wat die cirkel is.

   14 likes
  • Leg uit aub?

   0 likes
 3. Niet te geloven dat dergelijke instituten, zoals ook bv. t Vaticaan nog steeds de dienst uitmaken… En wij maar stemen… haha… Wordt men ooit wakker..?

  21 likes
 4. De kunst in deze tijd is om iemand in hoog geplaatste kringen die dat niet is, en daarmee de uitzondering!

  0 likes
 5. Zie je Ik wel waartoemacht leiden kan?

  1 likes
  • Macht corrumpeert, altijd.

   Bij be inlay van het album A secret wish van Propaganda staat bij Dr. Mabuse:

   The greater an individual’s power over others, the greater the evil that might possibly originate with them.

   5 likes
 6. 33 jaar was ze…
  Ze spelen graag met cijfertjes.

  5 likes
 7. Ohm namo narai !

  Over de kruisridders van het kinderdagverblijf …

  Mede door dit soort praktijken kreeg ik in 1997 een veroordeling toegeschreven.
  Hierdoor ben ik begin 2004 voor langere tijd naar India vertrokken.
  Tijdens mijn veroordeling waarschuw ik voor Sumatra tsunami 2e Kerstdag 2004.

  7 plus 2x 7 jaar na mijn veroordeling Sumatra tsunami.
  7 jaar na vertrek Japan tsunami en weer 7 jaar daarna onweer in Nederland.
  Idem ca. 25 jaar na dato op de walpurgisnachten 22 en 30 April 2018.
  Het venijn zal ‘m uiteindelijk precies 21 jaar na dato in die Kerst aardbevingen en vulkanen in Zuid Italië 2018.
  Met het venijn bedoel ik kortweg de satan en zijn personeel.
  [ fascisten en satanisten , de cabal en/of illuminatie ]

  De meeste datums en data waren vooraf door mij te kennen gegeven.
  Ik ga er vanuit dat God op zo’n manier van zijn bestaan laat weten.

  De Groeten en bedankt voor je aandacht.

  Sri sri Magnitude/ Tsunami giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  2 likes
 8. Berlusconi, goed kijken….. er is geen sprankje licht of warmte in die man zijn ogen…

  namaste

  4 likes
 9. De gouden driehoek, sex/macht/geld. The name of the game…GREED.

  4 likes
 10. Misschien was ze wel zwanger van een duiveltje, vandaar die buikpijn. Zulke lieden hebben natuurlijk niet de wijsheid om direct na de eerste kennismaking met ‘duivelse’ lieden, zich terug te trekken. Blijkbaar trekt iets hen erg aan en blijven ze er in de hoop ‘het’ te vinden.

  2 likes
 11. Het gebeurd natuurlijk ook in lage regionen. Maar ja, die kot er niet mee weg. Ook hier is geld de boosdoener. Zolang dat het belangrijkste product blijft, zal dit plaatsvinden. Schokkend? ja, maar we zijn net zo medeplichtig, al dan niet vrijwillig.

  1 likes
 12. Dus vooral tegen het NOS zijn en laat De Mol en Berlusconi maar binnen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

studies

19 studies: zo’n 8000 jaar geleden stond de zeespiegel METERS hoger dan nu. Bekijk hier het overzicht

In het afgelopen jaar zijn er maar ...

co2

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.