CoronaBinnenland

‘Dit is een bom onder het vaccinatieprogramma, maar hij gaat niet af’

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!

Je zou verwachten dat de ontdekking van talloze kleine DNA-fragmenten in de coronavaccins tot grote opschudding zou leiden, maar niets is minder waar.

“Dit is een bom onder het vaccinatieprogramma, maar hij gaat niet af,” zei moleculair bioloog Maarten Fornerod van het Erasmus MC in een interview met onderzoeksjournalist Willem Koert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij merkte op dat er wel meer bommen onder het vaccinatieprogramma liggen, maar dat ze om de één of andere reden niet tot ontploffing komen.

De vraag is niet meer óf dat gebeurt, maar hoe vaak

Fornerod werkte op de achtergrond aan het onderzoek mee en een deel van zijn op- en aanmerkingen werd verwerkt in de versie die nu online staat.

In alle geanalyseerde vaccins zijn DNA-fragmenten aangetroffen, maar de hoogste concentraties zaten in de prikken van Pfizer. Omdat het DNA is verpakt in minuscule vetbolletjes die zijn ontworpen om je cellen binnen te dringen, kunnen deze vaccinaties je erfelijk materiaal veranderen. De vraag is niet meer óf dat gebeurt, maar hoe vaak, benadrukte Fornerod.

Wie dat in 2021 beweerde, werd een wappie genoemd en verbannen van social media.

Kankercellen

De moleculair bioloog vermoedt dat de DNA-verontreiniging het gevolg is van een slordig productieproces. Daarbij hebben de vaccinmakers bacteriën gebruikt die ‘fikse hoeveelheden’ plasmide DNA aanmaken.

Fornerod zei over de gevolgen van de DNA-fragmenten: “Als ze op een verkeerde plaats in het DNA terechtkomen, kunnen cellen veranderen in kankercellen.”

Staken

En wat doet het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) hiermee? Niets. Het agentschap heeft alleen wat passages toegevoegd op zijn website die refereren aan de aanwezigheid van DNA-fragmenten in de coronavaccins.

Ondertussen wordt er stug doorgeprikt. Fornerod vindt het hoog tijd om het coronavaccinatieprogramma te staken.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 221 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eleonora
Eleonora
4 maanden geleden

Kijk naar de speech van Bhakti, via Voorwaatheid , en vaccinvrij te zien, kijk naar de persconferentie in de eu, ook via voorwaarheid oa te zien en je weet welk vies spel gespeeld wordt, letterlijk over de “ruggen van mensen, oftewel de gezondheid”. Hoe meer ik hiervan zie en hoor, hoe meer verbijsterd ik ben! Zeker als ik dan zie hoe onze ” gezondheidsminister Kuijpers” zijn uiterste best doet om who contracten te tekenen die ons, de bevolking, voor de leeuwen gooien om vermoord te worden! Ik kan alleen maar bidden dat wij, als bevolking, dit tijdig kunnen stoppen. Intussen bloedt mijn hart voor al het verdriet en leed wat de laatste drie jaren ons al is aangedaan. Het moet echt stoppen, NU!!!

koddebeier
koddebeier
4 maanden geleden

En de moordenaars prikken. in overheids opdracht stug door.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
4 maanden geleden

De massa is via het onderwijs bewust verdomd en door jarenlang predictive programming zowel via het onbewuste en bewuste denkniveau middels Hollywood afgestompt en vastgeklonken in de matrix.

Mannen kunnen baby’s krijgen.
Vrouwen kunnen man worden of omgekeerd.
Kinderen krijgen hartinfarcten en plotseling dood neervallen is ook normaal.

Loop je in een grote stad zie je niets dan zombies rondlopen met hun neus op het scherm van een Iphone met een gemiddelde prijs van 1000 Euro.

Plotseling besef ik waarom de “elite” denkt laten we maar 90% ruimen.

ernie ernst
ernie ernst
4 maanden geleden

Persoonlijk heb ik dat programma allang gestaakt, ben er niet eens aan begonnen zelfs. Net vandaag weer mijn uitnodiging verscheurd.

Back to top button
148
0
We lezen graag je reactie!x