UFO

VIDEO: “3 UFO’s geland in Frankrijk”

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaat een filmpje rond op internet waarin vier UFO’s te zien zijn die boven een bos in de Dordogne in het zuiden van Frankrijk zweven. Wetenschappers zijn er tot op heden niet in geslaagd om de herkomst van de objecten te bepalen. Dat meldt de Britse Daily Telegraph vandaag.

De Franse krant Sud Ouest meldt dat op 5 juli een video op internet is geplaatst waarin vier vreemde bolvormige objecten zijn te zien. Na enige tijd zenden ze een aantal lichtflitsen uit om vervolgens omlaag te duiken.

Uit de beschrijving onder de video valt op te maken dat de beelden op 4 juli rond zonsondergang zijn gemaakt in de buurt van een dorpje met zo’n 50 inwoners. De video is getiteld ‘Disturbing UFO activity! 3 UFOs landing in Forest, July 2014’.

De maker van de video schrijft: “Ik heb tijdens een prachtige zonsondergang vier UFO’s boven een bos in Dordogne in Frankrijk gefilmd. Ik keek tussen twee huizen door om de mooie lucht te kunnen bekijken, toen ik plotseling deze objecten zag.”

“Ik had mijn Canon 700D ter hand zodat ik gelijk kon filmen. Ik denk dat deze objecten al geruime tijd in de lucht waren te zien. Dit is waarschijnlijk een landing. Drie objecten lijken te dalen en verdwijnen achter de bomen.”

Sud Ouest stuurde de video naar Geipan, een organisatie die ongeïdentificeerde fenomenen in het luchtruim bestudeert en onderdeel is van de Franse ruimtevaartorganisatie CNES. Vooralsnog hebben wetenschappers geen verklaring kunnen geven voor de waarneming.

Op YouTube wordt druk gespeculeerd over de objecten. Eén iemand dacht in eerste instantie aan luchtballonnen, maar merkte op dat de flitsen niet overeenkomen met de gasbrander van een luchtballon. Volgens een ander worden deze objecten aangedreven door middel van antizwaartekracht, een technologie die ontwikkeld is door de nazi’s en decennialang geheim is gehouden.

[Daily Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Willem
Jan Willem
7 jaren geleden

Blijft opvallend dat er nog nooit van dichtbij iets is opgenomen, behalve Hollywood films.

GS88
GS88
7 jaren geleden

“Ik had mijn Canon 700D ter hand zodat ik gelijk kon filmen. Ik denk dat deze objecten al geruime tijd in de lucht waren te zien. Dit is waarschijnlijk een landing. Drie objecten lijken te dalen en verdwijnen achter de bomen.”
__________________

Als het nou met een Nikon gedaan was klonk het nog geloofwaardig… *zucht*

david
david
7 jaren geleden

Het kunnen ufo’s zijn, maar mijn eerste indruk is dat het luchtbalonnen zijn.

paradox
paradox
7 jaren geleden

Gewoon hete luchtballonnen die dalen en zo nu en dan zie je een vlam……..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x