Homepagina » UFO » VIDEO: “3 UFO’s geland in Frankrijk”
VIDEO: "3 UFO's geland in Frankrijk"

VIDEO: “3 UFO’s geland in Frankrijk”

Er gaat een filmpje rond op internet waarin vier UFO’s te zien zijn die boven een bos in de Dordogne in het zuiden van Frankrijk zweven. Wetenschappers zijn er tot op heden niet in geslaagd om de herkomst van de objecten te bepalen. Dat meldt de Britse Daily Telegraph vandaag.

De Franse krant Sud Ouest meldt dat op 5 juli een video op internet is geplaatst waarin vier vreemde bolvormige objecten zijn te zien. Na enige tijd zenden ze een aantal lichtflitsen uit om vervolgens omlaag te duiken.

Uit de beschrijving onder de video valt op te maken dat de beelden op 4 juli rond zonsondergang zijn gemaakt in de buurt van een dorpje met zo’n 50 inwoners. De video is getiteld ‘Disturbing UFO activity! 3 UFOs landing in Forest, July 2014’.

De maker van de video schrijft: “Ik heb tijdens een prachtige zonsondergang vier UFO’s boven een bos in Dordogne in Frankrijk gefilmd. Ik keek tussen twee huizen door om de mooie lucht te kunnen bekijken, toen ik plotseling deze objecten zag.”

“Ik had mijn Canon 700D ter hand zodat ik gelijk kon filmen. Ik denk dat deze objecten al geruime tijd in de lucht waren te zien. Dit is waarschijnlijk een landing. Drie objecten lijken te dalen en verdwijnen achter de bomen.”

Sud Ouest stuurde de video naar Geipan, een organisatie die ongeïdentificeerde fenomenen in het luchtruim bestudeert en onderdeel is van de Franse ruimtevaartorganisatie CNES. Vooralsnog hebben wetenschappers geen verklaring kunnen geven voor de waarneming.

Op YouTube wordt druk gespeculeerd over de objecten. Eén iemand dacht in eerste instantie aan luchtballonnen, maar merkte op dat de flitsen niet overeenkomen met de gasbrander van een luchtballon. Volgens een ander worden deze objecten aangedreven door middel van antizwaartekracht, een technologie die ontwikkeld is door de nazi’s en decennialang geheim is gehouden.

[Daily Telegraph]


Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Gewoon hete luchtballonnen die dalen en zo nu en dan zie je een vlam……..

  13 likes
 2. en altijd maar dezelfde onscherpe foto’s, zelfs de bomen zijn onscherp….
  en dat mét een canon ….met een auto-focus…komaan zeg.

  1 likes
  • Ik weet niet of je het weet, maar de afstand doet ook nog iets met de scherpte. Niet iedere camera zit een super-zoomlens op. Ik weet hoe dat werkt, want heb in het verleden ook een UFO gefilmd met dezelfde resultaten. Dit was dan wel in het pikkedonker. Stel dat het dan ook nog eens vochtig weer is, en bij zonsondergang gefilmd, zoals hier blijkt en heel misschien een niet al te scherpe en dure camera, tel het bij elkaar op en je krijgt deze kwaliteit dan al heel gauw. Als je een filmpje plaatst op youtube wordt zo’ n filmpje ook nog eens bijgewerkt. Dit bevorderd ook vaak niet de kwaliteit. We mogen blij zijn, dat er mensen zijn die de moeite nemen om te filmen, als ze iets zien. Het zijn vaak de betweters, die het altijd weer beter weten en er voor zorgen, dat iemand het niet opstuurt en/of plaatst.

   8 likes
   • Je hebt helemaal gelijk hoor Peter, maar je weet toch hoe het zit:
    Beter dan eerst gewoon ff je mond te houden en de zaak eerst geinterreseerd nauwkeurig te bestuderen en dan pas te proberen iets echt zinnigs er over te zeggen, is het veel leuker om ff vlug, vlug, vlug, iets slecht onderbouwd neer te tikken [wat dan moet doorgaan voor een serieuze mening] ten bate van de gratificatie van het eigen Ego.
    Is gewoon lachen, je weet toch….

    1 likes
 3. “Ik had mijn Canon 700D ter hand zodat ik gelijk kon filmen. Ik denk dat deze objecten al geruime tijd in de lucht waren te zien. Dit is waarschijnlijk een landing. Drie objecten lijken te dalen en verdwijnen achter de bomen.”
  __________________

  Als het nou met een Nikon gedaan was klonk het nog geloofwaardig… *zucht*

  3 likes
 4. Blijft opvallend dat er nog nooit van dichtbij iets is opgenomen, behalve Hollywood films.

  5 likes
 5. Het kunnen ufo’s zijn, maar mijn eerste indruk is dat het luchtbalonnen zijn.

  4 likes
  • bij een heteluchtballon hoort gewoonlijk een ballon geloof ik??

   maar kan inderdaad vanalles zijn, zoals speelgoeddrones met kerstverlichtinglampjes, je kent het wel

   1 likes
  • Die indruk heb ik ook, al is dit wel een mooi filmpje. De lichtpulsen van het grotere object corresponderen niet met de intensiteit van een gasbrander, maar wie weet, dat kun je aanpassen.

   Kijk ook nog even naar deze link, de UFO’s die in beeld komen zijn onscherp, ver weg en dan is het ook nog eens 240 pixel. Natuurlijk het kunnen helikopters zijn, maar voor mij persoonlijk is het een van de mooiste filmpjes over dit onderwerp omdat de objecten met elkaar lijken te communiceren, dat zie je ook in enkele andere video’s:

   http://youtu.be/ILPIXu6hzF8

   0 likes
 6. Urgente Oproep : Willen de Ufonauten die zojuist geland zijn , zich terstond melden bij het Media Park te Hilversum voor een uitzending bij RTL 4, met aansluitend een disclosure interview.
  Wanneer er geen gehoor wordt gegeven aan deze oproep……………. proberen wij het gewoon over 100 jaar weer.

  4 likes
 7. Meestaliserweleenverklaring

  “3 UFOs geland in Frankrijk” maar zo op het eerste oog (en ik ben niet de enige volgens de andere commentaren) zijn het gewoon luchtballonnen (en het waren er 4).
  “Wetenschappers zijn er tot op heden niet in geslaagd om de herkomst van de objecten te bepalen.”
  Daar heb je toch geen wetenschappers voor nodig? Gewoon even nagaan bij de ballonverhuurbedrijven waar ze geland zijn.

  1 likes
 8. Natùùrlijk is dit artikel interessant ! Ik houd van SF !

  0 likes
 9. Attack of the Nazi Ufo,s part II.

  Binnenkort in een theater bij u in de buurt….

  0 likes
 10. Lekker duidelijke beelden ook!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

franse

Franse inlichtingendiensten waarschuwden voor ‘catastrofaal lek’ uit lab in Wuhan

Elf jaar voor de bouw van het ...