UFO

VIDEO: “3 UFO’s geland in Frankrijk”

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaat een filmpje rond op internet waarin vier UFO’s te zien zijn die boven een bos in de Dordogne in het zuiden van Frankrijk zweven. Wetenschappers zijn er tot op heden niet in geslaagd om de herkomst van de objecten te bepalen. Dat meldt de Britse Daily Telegraph vandaag.

De Franse krant Sud Ouest meldt dat op 5 juli een video op internet is geplaatst waarin vier vreemde bolvormige objecten zijn te zien. Na enige tijd zenden ze een aantal lichtflitsen uit om vervolgens omlaag te duiken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit de beschrijving onder de video valt op te maken dat de beelden op 4 juli rond zonsondergang zijn gemaakt in de buurt van een dorpje met zo’n 50 inwoners. De video is getiteld ‘Disturbing UFO activity! 3 UFOs landing in Forest, July 2014’.

De maker van de video schrijft: “Ik heb tijdens een prachtige zonsondergang vier UFO’s boven een bos in Dordogne in Frankrijk gefilmd. Ik keek tussen twee huizen door om de mooie lucht te kunnen bekijken, toen ik plotseling deze objecten zag.”

“Ik had mijn Canon 700D ter hand zodat ik gelijk kon filmen. Ik denk dat deze objecten al geruime tijd in de lucht waren te zien. Dit is waarschijnlijk een landing. Drie objecten lijken te dalen en verdwijnen achter de bomen.”

Sud Ouest stuurde de video naar Geipan, een organisatie die ongeïdentificeerde fenomenen in het luchtruim bestudeert en onderdeel is van de Franse ruimtevaartorganisatie CNES. Vooralsnog hebben wetenschappers geen verklaring kunnen geven voor de waarneming.

Op YouTube wordt druk gespeculeerd over de objecten. Eén iemand dacht in eerste instantie aan luchtballonnen, maar merkte op dat de flitsen niet overeenkomen met de gasbrander van een luchtballon. Volgens een ander worden deze objecten aangedreven door middel van antizwaartekracht, een technologie die ontwikkeld is door de nazi’s en decennialang geheim is gehouden.

[Daily Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Willem
Jan Willem
9 jaren geleden

Blijft opvallend dat er nog nooit van dichtbij iets is opgenomen, behalve Hollywood films.

GS88
GS88
9 jaren geleden

“Ik had mijn Canon 700D ter hand zodat ik gelijk kon filmen. Ik denk dat deze objecten al geruime tijd in de lucht waren te zien. Dit is waarschijnlijk een landing. Drie objecten lijken te dalen en verdwijnen achter de bomen.”
__________________

Als het nou met een Nikon gedaan was klonk het nog geloofwaardig… *zucht*

david
david
9 jaren geleden

Het kunnen ufo’s zijn, maar mijn eerste indruk is dat het luchtbalonnen zijn.

paradox
paradox
9 jaren geleden

Gewoon hete luchtballonnen die dalen en zo nu en dan zie je een vlam……..

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x