CoronaMens en Dier

Ook professor Mattias Desmet demonstreert vandaag in Brussel: ‘Het nieuwe normaal is absurditeit ten top’

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Vandaag demonstreren mensen in Brussel tegen de coronamaatregelen. De organisatoren verwachten 100.000 deelnemers. Ook klinisch psycholoog Mattias Desmet is aanwezig in de Belgische hoofdstad, laat hij weten via social media.

Hij zegt dat hij voor het eerst in zijn leven gaat betogen. “Of moet ik ‘demonstreren’ zeggen. Of misschien nog beter: ik ga verbinden met mensen die met mij een bepaalde intuïtie delen,” schrijft hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het nieuwe normaal is niet normaal, het is absurditeit ten top,” zegt Desmet, die als professor verbonden is aan de Universiteit Gent. Hij vindt dat het nieuwe normaal niet noodzakelijk een technocratisch-transhumanistisch nieuw normaal moet zijn.

We laten niet toe dat men onze menselijkheid afneemt

“Er zijn andere manieren om het oude normaal te boven te komen dan de ‘grootschalige menshouderij’ met opgedrongen vaccinatieprogramma’s en half verdoken social credit systemen,” benadrukt hij.

Er is een nieuw normaal mogelijk waarin het belang van oprecht spreken erkend wordt, in tegenstelling tot vormen van spreken waarvan iedereen voelt dat ze in het beste geval voortkomen uit angst en kleinmenselijkheid, en in het slechtste geval ronduit hol en bedrieglijk zijn, instrumenten van manipulatie en misleiding, aldus Desmet.

Men kan ons inkomen afnemen, men kan ons de toegang tot van alles en nog wat verbieden, men kan ons zelf nog meer ontnemen, maar we gaan niet toelaten dat men onze menselijkheid afneemt, zegt Desmet.

Het is hard nodig

Ook veel andere mensen laten weten dat ze erbij zijn in Brussel. “Ik ben hier in Brussel om straks te demonstreren tegen QR-codes, tegen digital ID, tegen beperkende maatregelen maar vooral: voor onze vrijheid. Het is hard nodig,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “Gisteren aangekomen in Brussel. ‘s Avonds diner op een terras, terwijl ik de één na de andere gast naar binnen zag gaan met de QR-code gereed. Een nare aanblik. Ons werd de toegang naar binnen ontzegd. Onder andere daarom sta ik vandaag bij de demo in Brussel. See you!”

“I will be there,” twittert politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Deze coronacrisis heeft ons erop gewezen, wakker te worden.
Reeds ervaarde ik al meer dan 20j dat er op de achtergrond gemanipuleerd wordt.
Door geld of dreiging laat ik mijn wil niet beinvloeden.
Liever dood dan opgeven vrijheid!

Deug-Niet
Deug-Niet
2 jaren geleden

Weet niet of het wat uithaalt , dat tuig gaat gewoon door met alles uitrollen , maar beter wat doen dan niks !

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

De incarnatie van de antichrist, hè? Die wil voorkomen dat wij getuige zijn van een grootse geestelijke gebeurtenis! (Rudolf Steiner)

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Veel QR gebruikers menen dat ongevaccineerden van twee walletjes willen eten: niet vaxen maar wel naar een restaurant. Maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat de invoering van QR privileges geeft doordat regeringen op knoppen kunnen drukken wanneer en welke privileges gegeven worden. Deze worden opgehangen aan een vals vaccin en wie weet wat nog meer.

Met die testen prikken en QR gebruiken zijn consumptisten. Graaiers en dat ten koste van mensen die hierin niet meegaan en juist zichzelf anderen willen beschermen.

Gebruik geen QR, test of vaccin: je doet het voor jezelf en een ander!

Stop ermee, dan is dit regime weg!!

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x