Gezondheid

Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ouders vertellen waarom ze hun kind niet laten vaccineren

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een meerderheid van de ouders met jonge kinderen (60 procent) geeft aan te twijfelen aan de informatie die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD geven over vaccinaties.

Veel ouders vinden de informatie van het RIVM over vaccineren onduidelijk en eenzijdig, en twijfelen bovendien aan de onafhankelijkheid van het instituut.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook vragen ouders zich af of alle informatie over bijwerkingen wel gedeeld wordt.

Big Pharma

Ouders gaan daarom vaak zelf op zoek naar informatie, blijkt uit onderzoek van het EenVandaag Opiniepanel en LINDA.nl.

Ze zetten vraagtekens bij de rol van Big Pharma. “Bijna uitsluitend worden we geïnformeerd door onderzoeken die gefinancierd zijn door de farmaceutische industrie, die al zo vaak bewezen met onderzoek rommelt,” zei een deelnemer.

Twaalf procent zei het RIVM ‘niet echt’ te vertrouwen en bijna een kwart (24 procent) vertrouwt de overheidsinstantie ‘helemaal niet’.

Gekken

“Het voelt als: Wij van Wc-eend raden Wc-eend aan,” zei een panellid.

Een ander zei: “De nadelen van vaccineren mogen niet worden benoemd en mensen die vaccinatieschade claimen, worden als gekken weggezet.”

Reden

Als reden om hun kind niet te laten vaccineren noemden ouders onder meer:

“De cocktails, te veel tegelijk, de arrogantie van RIVM, de ontransparante informatie vanuit overheid/RIVM, de vele bijwerkingen die ontkend worden, etc.”

“De ingrediëntenlijst. Er zitten stoffen in die verboden zijn in ons voedsel. En de info die op RIVM-website staat bracht veel twijfel.”

“Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ik werk niet mee aan de massa farmaceutische industrie €€€.”

[EenVandaag]

3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Als de vaccinatiegraad verder daalt, zal die kliek overgaan tot verplichten en met allerlei zielige verhaaltjes komen van zieken die niet geënt waren. Maar degene die mij en de mijnen vaccineert moet nog geboren worden.

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

1 ding valt mij het meest op aan die rotzooi..het is gratis!!!Denk na mensen….wat is nou gratis hier
in het rutte-land???juist.NIKS ..
Spuitje iemand?

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Ze verzwijgen bijwerkingen, doen geen of zeer slecht onderzoek naar veiligheid van de vaccins. Ze liegen over al lang gebleken verband met autisme en nog veel meer ellende. Allemaal zeer goede redenen om je kind of jezelf daar absoluut niet aan bloot te stellen. Het zijn niet voor niets voornamelijk hoog opgeleiden die bedanken voor de prik. Dat spreekt boekdelen.

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
4 jaren geleden

Bestaat er ook een vaccinatie tegen drammers, die vaccinaties willen opdringen? Bestaat er ook een vaccinatie tegen het algemeen verspreide virus van het nooit tot zich willen laten doordringen van wat intelligente goed opgeleide gesprekspartners bezielt? Bestaat er ook een vaccinatie tegen het voortdurend aan het woord willen blijven en het voortdurend onderbreken van gesprekspartners?
Als die vaccinatie bestaat, dan dienen de door totale controle van de mensheid gefascineerde dwangneurotische vaccinatie freaks onmiddellijk gevaccineerd te worden. Vinden ze vast niet erg …………. die dwang.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x