Homepagina » Gezondheid » Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ouders vertellen waarom ze hun kind niet laten vaccineren
Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ouders vertellen waarom ze hun kind niet laten vaccineren

Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ouders vertellen waarom ze hun kind niet laten vaccineren

Een meerderheid van de ouders met jonge kinderen (60 procent) geeft aan te twijfelen aan de informatie die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD geven over vaccinaties.

Veel ouders vinden de informatie van het RIVM over vaccineren onduidelijk en eenzijdig, en twijfelen bovendien aan de onafhankelijkheid van het instituut.

Ook vragen ouders zich af of alle informatie over bijwerkingen wel gedeeld wordt.

Big Pharma

Ouders gaan daarom vaak zelf op zoek naar informatie, blijkt uit onderzoek van het EenVandaag Opiniepanel en LINDA.nl.

Ze zetten vraagtekens bij de rol van Big Pharma. “Bijna uitsluitend worden we geïnformeerd door onderzoeken die gefinancierd zijn door de farmaceutische industrie, die al zo vaak bewezen met onderzoek rommelt,” zei een deelnemer.

Twaalf procent zei het RIVM ‘niet echt’ te vertrouwen en bijna een kwart (24 procent) vertrouwt de overheidsinstantie ‘helemaal niet’.

Gekken

“Het voelt als: Wij van Wc-eend raden Wc-eend aan,” zei een panellid.

Een ander zei: “De nadelen van vaccineren mogen niet worden benoemd en mensen die vaccinatieschade claimen, worden als gekken weggezet.”

Reden

Als reden om hun kind niet te laten vaccineren noemden ouders onder meer:

“De cocktails, te veel tegelijk, de arrogantie van RIVM, de ontransparante informatie vanuit overheid/RIVM, de vele bijwerkingen die ontkend worden, etc.”

“De ingrediëntenlijst. Er zitten stoffen in die verboden zijn in ons voedsel. En de info die op RIVM-website staat bracht veel twijfel.”

“Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ik werk niet mee aan de massa farmaceutische industrie €€€.”

[EenVandaag]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. 1 ding valt mij het meest op aan die rotzooi..het is gratis!!!Denk na mensen….wat is nou gratis hier
  in het rutte-land???juist.NIKS ..
  Spuitje iemand?

  33 likes
 2. Als de vaccinatiegraad verder daalt, zal die kliek overgaan tot verplichten en met allerlei zielige verhaaltjes komen van zieken die niet geënt waren. Maar degene die mij en de mijnen vaccineert moet nog geboren worden.

  32 likes
 3. Ze verzwijgen bijwerkingen, doen geen of zeer slecht onderzoek naar veiligheid van de vaccins. Ze liegen over al lang gebleken verband met autisme en nog veel meer ellende. Allemaal zeer goede redenen om je kind of jezelf daar absoluut niet aan bloot te stellen. Het zijn niet voor niets voornamelijk hoog opgeleiden die bedanken voor de prik. Dat spreekt boekdelen.

  21 likes
 4. Bas van Stapelberg

  Kan mij de ouders wel voorstellen. Nederlandse overheid is gebaat bij het gif inspuiten. Het gaat helemaal niet om gezondheid.
  Hoeveel bewijs moet er nog geleverd worden dat de overheid totaal onbetrouwbaar is.

  18 likes
 5. Volgens mij is het het best, helemaal geen kindje meer in deze wereld te zetten. Er zitten al te veel mensen op deze planeet, en met kind kan de overheid alles van je afpersen. Doe dit, doe dat – of wij nemen je het kind weg.

  4 likes
  • @Patricia Müller

   Er zijn helemaal niet teveel mensen op de planeet. Ik heb eens een artikel gelezen dat de planeet twee keer zoveel mensen als nu kan voorzien in wat de mens nodig heeft, zonder dat de mens iets hoeft te verbouwen. Dat zal dan alleen wel een bewuste mensheid moeten zijn. Dat er teveel mensen zouden zijn is alleen maar een probleem voor de heersende macht omdat het voor hen moeilijker is om de huidige populatie onder hun controle te krijgen dan wanneer er drastisch veel minder mensen zouden zijn. Daarom hebben ze het idee van een NWO bedacht, waarbij het grootste deel van de wereldbevolking uitgeroeid zou moeten worden. Chemtrails, vaccinaties, electromagnetische wapens (incl straks 5G) etc zijn allemaal middelen die ze proberen in te zetten om het gros van de mensheid uit te roeien. Maar ook andere zaken, zoals gender neutraliteit transgender onzin etc ptopageren om de dualiteit van manlijk en vrouwelijk om zeep te helpen. Mannen worden mietjes en worden onvruchtbaar door al die chemische troep. Het lichaam is echter altijd manlijk of vrouwelijk maar je moet alleen goed in eigen lichaam zitten en stevig geaard in het leven staan om man of vrouw te ZIJN. Het leven gedijt immers door die dualiteit, niet door homo’s transgenders en gender neutraliteit.

   5 likes
  • @Patricia Müller

   Helemaal eens. Een kind is als een blok aan het been en een bulltrap. Je hoeft echt geen kinderhater te zijn om te begrijpen dat in deze wereld met de psychopathische machthebbers een kind je flexibiliteit en het kunnen vluchten naar elders behoorlijk in de weg kan staan…. Een kind maakt afhankelijk in de breedste zin des woords. Een kind is een chantagemiddel geworden.

   3 likes
 6. De Telegraaf is ook weer duidelijk volledig van God los. Die bestempelen de mazelen als ‘gevaarlijker dan Ebola’. Waarom? Ze baseren het op één land (Congo) waar 1500 kinderen aan de mazelen zouden zijn bezweken. Er zouden daar ‘maar’ 1390 mensen (niet gezegd: kinderen) zijn bezweken aan Ebola. En dat moet dan de (wereld standaard inhouden dat de mazelen dodelijker zijn dan Ebola. En o ja, er werd nog wel even gezegd dat 1,4 miljoen kinderen (niet mensen) nog niet zijn gevaccineerd. Propaganda van de hoogste plank. Wordt vervolgd voor de rest van de wereld, inclusief Nederland zelf.

  6 likes
  • mazelen hebben we allemaal gehad net zo als rode hond en waterpokken het maakt ons alleemaal maar sterker ons immuunsysteem bedoel ik ! Wat een onzin allemaal !

   6 likes
 7. Mijn naam is Farma, ik maak allerlei gekke vaccins en heb voor iedere zelfverzonnen ziekte wel een spuitje. De overheid heb ik zover dat ze graag voor mij optreedt als doorgeefluik die het gif inkoopt met geld afgeperst van de burger en heb de politici zover gekregen dat deze eventueel jullie zullen verplichten mijn gifgoedje in de lijven te spuiten.

  Mijn nieuwste bedenksel is een spuitje voor iedereen die een scheet heeft dwarszitten. Helpt fantastisch en verdwijnt ongewenste flatulentie voorgoed. De bijwerkingen die optreden en kunnen leiden tot lichamelijke of mentale schade, daarvoor kunt u een schadevergoeding claimen bij de mannetjes op pluto. Doei!

  8 likes
 8. Universal Declaration on Bio-ethics and Human Rights

  Article 6 – Consent
  1. Any preventive, diagnostic and therapeutic medical intervention is only to be carried out with the prior, free and informed consent of the person concerned, based on adequate information. The consent should, where appropriate, be express and may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without disadvantage or prejudice.

  2. Scientific research should only be carried out with the prior, free, express and informed consent of the person concerned. The information should be adequate, provided in a comprehensible form and should include modalities for withdrawal of consent. Consent may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without any disadvantage or prejudice. Exceptions to this principle should be made only in accordance with ethical and legal standards adopted by States, consistent with the principles and provisions set out in this Declaration, in particular in Article 27, and international human rights law.

  3. In appropriate cases of research carried out on a group of persons or a community, additional agreement of the legal representatives of the group or community concerned may be sought. In no case should a collective community agreement or the consent of a community leader or other authority substitute for an individual’s informed consent.

  Universal Declaration on Bioethics and Human Rights

  19 October 2005 UNESCO
  http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html

  2 likes
 9. Ik ben blij dat steeds meer mensen wakker worden, als ik dit vroeger had geweten had ik mijn kinderen niet laten vaccineren. Gelukkig hebben ze daar geen bijwerkingen van gehad, maar in die tijd (bijna 40 jaar geleden) kregen ze minder vaccinaties als dat de kinderen nu krijgen. Het word steeds gekker. Hoop dat er nog veel meer mensen wakker worden en zich tegen het vaccineren gaan verzetten. Ik ben ook blij dat het nu meer in de openheid komt, er moet nog veel meer openbaar komen.

  6 likes
 10. Bestaat er ook een vaccinatie tegen drammers, die vaccinaties willen opdringen? Bestaat er ook een vaccinatie tegen het algemeen verspreide virus van het nooit tot zich willen laten doordringen van wat intelligente goed opgeleide gesprekspartners bezielt? Bestaat er ook een vaccinatie tegen het voortdurend aan het woord willen blijven en het voortdurend onderbreken van gesprekspartners?
  Als die vaccinatie bestaat, dan dienen de door totale controle van de mensheid gefascineerde dwangneurotische vaccinatie freaks onmiddellijk gevaccineerd te worden. Vinden ze vast niet erg …………. die dwang.

  5 likes
 11. In de toekomst zal de EU-Nazi-Overheid 1x per jaar met een mobiele installatie langs de scholen gaan en zijn alle klassen verplicht om naakt door deze douche- gas- en inentingsinstallatie heen te lopen! Met inhouden van uw adem riskeert u celstraf!

  Maak u niet druk, dit is voor uw gezondheid!

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...

coronavaccin

Nederland zegt massaal NEE tegen coronavaccin: 80 procent laat zich NIET inenten

Als er een coronavaccin is, willen 6 ...