Mens en DierCorona

Say what? Diederik Gommers: corona is een VERKOUDHEIDSVIRUS

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Intensivist en OMT-lid Diederik Gommers zei maandag in het NPO-radioprogramma 1 op 1 dat het voor zorgverleners nu moeilijker is dan vorig jaar, ook al liggen er minder mensen op de IC’s. Dat komt volgens hem doordat men nu probeert de reguliere zorg niet af te schalen en uit te stellen. Een andere oorzaak is het toenemende ziekteverzuim onder het ziekenhuispersoneel, aldus Gommers.

Hij kreeg vervolgens de vraag wat dit betekent voor de nabije toekomst, aangezien ‘het virus niet zal verdwijnen’. “Er worden absoluut meer mensen opgeleid,” antwoordde de IC-baas. “Dat duurt altijd een tijdje, maar we hebben echt veel meer mensen nodig.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Verkoudheidsvirus

“De IC zat voor de Covid in januari 2020 ongeveer rond de 1000 bedden. Ik denk echt dat we richting die 1350 moeten zijn als wij daadwerkelijk op de achtergrond nog steeds Covid zullen hebben in de wintermaanden, want het is een verkoudheidsvirus. En of dat voldoende is, daar moeten we de komende zomer hard aan gaan rekenen,” zei Gommers.

Zo hoor je het ook eens van de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care: Covid is een verkoudheidsvirus.

Dan verveel je je dood

Opmerkelijk genoeg verklaarde Gommers in oktober vorig jaar, toen de coronacijfers volgens de media fors stegen, dat de capaciteit op de IC’s níét drastisch vergroot moet worden. “Nee, want er is niks zo erg dat als wij straks IC-bedden hebben en allerlei personeel opgeleid, en er geen patiënten zijn. Dan verveel je je dood. Dat hou je niet lang vol.”

“We hebben echt heel mooi werk, maar het is alleen maar mooi – in ons geval – als er patiënten liggen. Niet als we niks te doen hebben,” voegde hij toe.

4.7 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naamloos
Naamloos
3 jaren geleden

Zo de wind waait, waait mijn jasje. Gommers ten voeten uit. Geen touw aan vast te knopen. Deskundigen? Bestaan die dan nog?

Peter
Peter
3 jaren geleden

Is die zijn eigen aan het indekken?
Waarom ineens deze draai?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Deze Psychopaat MOET zeggen “ÇORONA IS EEN GENOCIDE AGENDA”

Deze gevaarlijke CORONA-BENDE in de regering is in het nauw gedreven..Ze zijn de weg kwijt…

Verena
Verena
3 jaren geleden

Wel een beetje laat…dat nu pas op tv te vertellen…..het was allang bekend!!

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x