Mens en DierCorona

Say what? Diederik Gommers: corona is een VERKOUDHEIDSVIRUS

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Intensivist en OMT-lid Diederik Gommers zei maandag in het NPO-radioprogramma 1 op 1 dat het voor zorgverleners nu moeilijker is dan vorig jaar, ook al liggen er minder mensen op de IC’s. Dat komt volgens hem doordat men nu probeert de reguliere zorg niet af te schalen en uit te stellen. Een andere oorzaak is het toenemende ziekteverzuim onder het ziekenhuispersoneel, aldus Gommers.

Hij kreeg vervolgens de vraag wat dit betekent voor de nabije toekomst, aangezien ‘het virus niet zal verdwijnen’. “Er worden absoluut meer mensen opgeleid,” antwoordde de IC-baas. “Dat duurt altijd een tijdje, maar we hebben echt veel meer mensen nodig.”

Verkoudheidsvirus

“De IC zat voor de Covid in januari 2020 ongeveer rond de 1000 bedden. Ik denk echt dat we richting die 1350 moeten zijn als wij daadwerkelijk op de achtergrond nog steeds Covid zullen hebben in de wintermaanden, want het is een verkoudheidsvirus. En of dat voldoende is, daar moeten we de komende zomer hard aan gaan rekenen,” zei Gommers.

Zo hoor je het ook eens van de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care: Covid is een verkoudheidsvirus.

Dan verveel je je dood

Opmerkelijk genoeg verklaarde Gommers in oktober vorig jaar, toen de coronacijfers volgens de media fors stegen, dat de capaciteit op de IC’s níét drastisch vergroot moet worden. “Nee, want er is niks zo erg dat als wij straks IC-bedden hebben en allerlei personeel opgeleid, en er geen patiënten zijn. Dan verveel je je dood. Dat hou je niet lang vol.”

“We hebben echt heel mooi werk, maar het is alleen maar mooi – in ons geval – als er patiënten liggen. Niet als we niks te doen hebben,” voegde hij toe.

4.7 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naamloos
Naamloos
1 jaar geleden

Zo de wind waait, waait mijn jasje. Gommers ten voeten uit. Geen touw aan vast te knopen. Deskundigen? Bestaan die dan nog?

Peter
Peter
1 jaar geleden

Is die zijn eigen aan het indekken?
Waarom ineens deze draai?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Deze Psychopaat MOET zeggen “ÇORONA IS EEN GENOCIDE AGENDA”

Deze gevaarlijke CORONA-BENDE in de regering is in het nauw gedreven..Ze zijn de weg kwijt…

Verena
Verena
1 jaar geleden

Wel een beetje laat…dat nu pas op tv te vertellen…..het was allang bekend!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x